Şimdi Ara

◄★ IPHONE 4 - 4S | Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel ★► (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.744
Cevap
82
Favori
858.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet N900'den ve i8910'dan daha iyi.Hatta HTC HD2'den de iyi(Hala WM kullanıyor)HTC Hero dersen o zaman performans karşılaştırması yapmak gerek işte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y_ahmet -- 9 Ocak 2010; 23:29:00 >
  • her sene aynı muhabbet millet kendi kafasında tonlarca iphone tasarlayıp koyuyor ve hiç biride tutmuyor. sizi yeni iphone söleyim;piyasada ki iphone 3gs tek farklı 3g görüşmesi için kamera konacak birde işlemci 4.0 olur ha bide hafıza artırır olur biter:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pilot23

    her sene aynı muhabbet millet kendi kafasında tonlarca iphone tasarlayıp koyuyor ve hiç biride tutmuyor. sizi yeni iphone söleyim;piyasada ki iphone 3gs tek farklı 3g görüşmesi için kamera konacak birde işlemci 4.0 olur ha bide hafıza artırır olur biter:)



    en az 5 mp olmaz ise, işlemci hızı 1 ghz üzeri olmazsa o zaman ne farkı kalacak ki iphone nin

    biliyorsunuz iphone ilk çıktığında multitouch olsun, hı olsun, uygulamalar olsun bir benzeri yoktu. Şimdi ise en basitinden HTC hd2 çıktı. hem işlemci hızı fazla, hemde bir sürü artısı var. winmo 7 nin ise getirecekleriyle bu cihazı tutan olamaz.


    Şimdi piyasa önümüzdeki 4 ay içinde hareketleneceğine göre apple ın basit güncelleştirmelerle durumu geçiştirmesi onun için puan kaybı olur ve ilk kez müşteri kaybetmeye başlar.

    Bana göre yapılması gereken iki ürünle devam etmek.

    1. si üst düzey
    2. si orta düzey bir cihazla.
  • @y_ahmet ne alanda iyi acaba? kamerasıyla mı, işlemcisiyle mi, sağlamlığıyla mı? ha diyeceksin ki hmene "yazılımıyla". ben sırf yazılım için 3. sınıf bir ürüne o kadar para vermem. yeni iphone un da eskilerinden farklı olacağını sanmam apple yine eski berbat yemeği pişirirp 2 katı fiyatla önünüze koyacak. afiyet olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karadul123

    @y_ahmet ne alanda iyi acaba? kamerasıyla mı, işlemcisiyle mi, sağlamlığıyla mı? ha diyeceksin ki hmene "yazılımıyla". ben sırf yazılım için 3. sınıf bir ürüne o kadar para vermem. yeni iphone un da eskilerinden farklı olacağını sanmam apple yine eski berbat yemeği pişirirp 2 katı fiyatla önünüze koyacak. afiyet olsun.


    valla arkadaşım sendeki bu iphone nefretini anlamak zor, haklı olsan eyvallah diyeceğim ama değilsin işte, senin o eski berbat dediğin cihaz piyasayı değiştirdi ne kadar inkar etsende
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dark dragon


    quote:

    Orijinalden alıntı: Karadul123

    @y_ahmet ne alanda iyi acaba? kamerasıyla mı, işlemcisiyle mi, sağlamlığıyla mı? ha diyeceksin ki hmene "yazılımıyla". ben sırf yazılım için 3. sınıf bir ürüne o kadar para vermem. yeni iphone un da eskilerinden farklı olacağını sanmam apple yine eski berbat yemeği pişirirp 2 katı fiyatla önünüze koyacak. afiyet olsun.


    valla arkadaşım sendeki bu iphone nefretini anlamak zor, haklı olsan eyvallah diyeceğim ama değilsin işte, senin o eski berbat dediğin cihaz piyasayı değiştirdi ne kadar inkar etsende



    bir iphone nefretidir gidiyor bakalım.

    sanırım çekemeyenler var.

    çekemeyen anten taksın demiyeceğim ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim:

    iphone şu anda üretilen ve üretilecek tüm akıllı telefon piyasasında ki cihazlar için bir milat, bir dönüm noktası olmuştur.

    Bunu kabul etmemek cahillik olur.
  • @dh_experience o laf sokuşturmalarını 1. sınıfta yapıyorduk. kimsenin iphone dan enfret ettiği çekemediği yok. kıskanılacak bir tek özelliğini söyle lütfen. evet dönüm noktası olmuştur. ama artık ondan çok üstün cihazlar varken hala övülmesi çok ilginçtir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karadul123

    @dh_experience o laf sokuşturmalarını 1. sınıfta yapıyorduk. kimsenin iphone dan enfret ettiği çekemediği yok. kıskanılacak bir tek özelliğini söyle lütfen. evet dönüm noktası olmuştur. ama artık ondan çok üstün cihazlar varken hala övülmesi çok ilginçtir.


    bende laf sokmadım zaten.
    Kendi kendine gelin-güvey olma.


    her zaman apple şirketi kullanıcısına bir ayrıcalık sunar.

    Ama iphone artık yalnız değil. Çok güçlü rakipleri var.

    iphone 4g de özellikle son zamanlardaki akıllı telefon pazarındaki gelişmelere kulağını tıkayamaz. Beklentimiz bu yönde.

    Winmo 7 nin de 2011 e ertelenmesi belkide apple'ı rahatlatacak unsurlardan biri olacaktır en azından bu sene için. Açıkcası ben winmo 7 'nin bu sene başlarında gelmesini ve akıllı teleon pazarının dahada kızışmasını istiyordum. ama olmadı.
  • Valla Iphone da VW gibi,yani hem güzel gibi ama gereksiz pahali gibi, ekran ve işletim sisteminin kasmadan çalışması beni etkiledi açıkçası ama henüz benim de kullanmam için bazı eksikleri var.Yani birkaç yıl sonraki Iphone heralde daha iyi olacak. Ben geçenlerde farkettiğim bir eksikliği sorucam, doğru mu ben mi yanlış biliyorum? Size de sormak istedim. Galiba cihazda Multitasking yok. Yani ben WM tabanlı bir telefon kullanıyorum, bir iş yaparkan veya bir program açıkken 2. bazen 3. programı kullanmaya izin veriyor ama Iphone da bu yok galiba önce o program kapanacak sonra diğeri açılacak. Böyle mi? Acaba 4.nesil de bu iş nasıl olacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doritoch -- 13 Ocak 2010; 11:16:05 >
  • Kamra 5mp olur bide flash gelirse bu telefonun nokialardan ayirici ne ozelligi kalicak istemem ben oyle hayvancil ozellikler telefondan fotografmi cekilir kardesim.ayrica bu ozellikler gelsin diyorsunuzda gelirse bu telefonu almayi unutun turkcell 5000 tlye satmassa serefsizim!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: y_ahmet
    Evet N900'den ve i8910'dan daha iyi.Hatta HTC HD2'den de iyi(Hala WM kullanıyor)HTC Hero dersen o zaman performans karşılaştırması yapmak gerek işte

    En iyi telefon 5800 diyecekte utaniyor.
  • quote:

    En iyi telefon 5800 diyecekte utaniyor.

    bu laf bana mı? banaysa ne alaka?

    quote:

    Kamra 5mp olur bide flash gelirse bu telefonun nokialardan ayirici ne ozelligi kalicak istemem ben oyle hayvancil ozellikler telefondan fotografmi cekilir kardesim.ayrica bu ozellikler gelsin diyorsunuzda gelirse bu telefonu almayi unutun turkcell 5000 tlye satmassa serefsizim!


    fiyat konusu hariç bence yanlış düşünüyorsun. bu kadar yazılım desteğine karşın iphone kısıtlı donanım desteği sunuyor. bence kamera geliştirilmeli ve flaş eklenmeli. ama o zamanda fiyat dediğin gibi uçuk olur. artık bankalar iphone kredisi falan vermeye başlarlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doritoch


    quote:

    Orijinalden alıntı: .:Stewie:.

    herzaman dediğim gibi

    apple ekran çözünürlüğüyle oynayıp risk almaz.. hatta tasarımda bile büyük bi değişiklik olmayacağı düşüncesindeyim

    düşüncesi değil de umudundayım diye ekleme yapıyorum, ben de daha yeni eşime aldım, kasa falan değişirse ne yapacaz bilmiyorum valla


    Apple ın bu tasarımı (ya da nokia fanların dediği gibi LG nin il yaptıgı sonra apple ın değiştirdigi tasarımı) cok tutuldu ve yüzlerce de benzeri cıktı benim görüşüm apple en fazla kasada kullanılan malzemelerin kalitesini yükseltirler ya da kasayı biraz daha inceltirler çünkü iphone dendiğinde zihinde oluşan ve tutmuş bi tasarım var ve bu tasarımda bi değişikliğe gitmeninde büyük bi riski var
  • bu gun bir sitede nisan ayında yeni iphone u cıkabılecegı yazıyordu.

    Kaynak

  • O zaman şu saatten sonra sıfır iphone 3gs almak pek mantıklı değil?
  • Karadul123, Hastayım Sana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MRyldz


    quote:

    Orijinalden alıntı: y_ahmet
    Evet N900'den ve i8910'dan daha iyi.Hatta HTC HD2'den de iyi(Hala WM kullanıyor)HTC Hero dersen o zaman performans karşılaştırması yapmak gerek işte

    En iyi telefon 5800 diyecekte utaniyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deniz

    O zaman şu saatten sonra sıfır iphone 3gs almak pek mantıklı değil?

    Evet, çünkü 4.nesil iPhone baya gelişmiş olucak rakipleri sarsmaya başladı.
  • chip.com.tr/konu/iphone-4g-cikisi-ile-ilgili-ilk-ciddi-tarih_17618.html
    chip'te bi haber cıktı bu konuda bugün iphone 4g buyrun bi göz atın
  • Bakin bu telefona flash ve 5mp kamera gelirse turkiyede bu telefon tiki ve bazi zengin apacilerin eline duser 5mp var diye alirlar steve jobs kazanir ama ben onlarla ayni telefonu kullanmak istemiyorum arkadas.apaci gelecek karsimda
    "yha bu tel neassil aciliyor bRo" diycek ben orda alip kafasina aticam o telefonu.birakin gelmesin bu ozellikler hem ben ciddi ciddi istemiyorum kullanmiyacagim seye para veremem.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.