Şimdi Ara

◄★ IPHONE 4 - 4S | Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel ★► (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.744
Cevap
82
Favori
858.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bildirgeç'te ayrı ayrı bi sürü makalede okuduğuma göre;

rfid olcakmış (ki şu an diğer iphone lar için ekstra rfid aparatı var)

kamera sanırım 5mp olcakmış

min 32 gb olabilirmiş

çok büyük ihtimal çift çekirdekli olacakmış (ama ısınma sorununu nası gidercekler bilmiyorum)

ekranın çözünürlüğünü arttırabilirlermiş

tipini değiştirceklerini sanmıyorum, mutlaka beğenmeyenler olacaktır. şu haliyle herkesin beğendiği bi alet için böyle bi riske giremezler bence.

işlemci ve kamera dışında biz türk insanı için günlük kullanım amacıyla fazla bir değişiklik olacağını sanmıyorum.

edit: ha bi de görüntülü görüşme için ikinci kamera olacakmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubujup -- 8 Ocak 2010; 18:43:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert

Kamera en az 5MP olur.

olmalı bence de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dh_experience

quote:

Kamera en az 5MP olur.

olmalı bence de.

iyi de şu an 3gs de zaten 3.2 mp. 5 olunca n olacak? çok mu kaliteli olacak görüntü? görüntü kalitesi kameranın lensiyle alakalı. mp büyüdükçe sadece çözünürlük artıyor. bunun da bizim gibi son kullanıcı için pek bir olayı yok (anca poster fln bastırırsan işine yarar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubujup

quote:

Orijinalden alıntı: dh_experience

quote:

Kamera en az 5MP olur.

olmalı bence de.

iyi de şu an 3gs de zaten 3.2 mp. 5 olunca n olacak? çok mu kaliteli olacak görüntü? görüntü kalitesi kameranın lensiyle alakalı. mp büyüdükçe sadece çözünürlük artıyor. bunun da bizim gibi son kullanıcı için pek bir olayı yok (anca poster fln bastırırsan işine yarar)

3G ile 3GS'in fotoğraf örneklerini incelersen anlarsın kalitenin artacağını.
  • quote:

3G ile 3GS'in fotoğraf örneklerini incelersen anlarsın kalitenin artacağını.

lens farkı vardır dediğim gibi. ayrıca 2mp ile 3.2 arasında fark olabilir mutlaka. ama 3.2 den sonra çözünürlük dışında pek bi fark olacağını zannetmiyorum eğer lensi değiştirmezlerse
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubujup

bildirgeç'te ayrı ayrı bi sürü makalede okuduğuma göre;

rfid olcakmış (ki şu an diğer iphone lar için ekstra rfid aparatı var)

kamera sanırım 5mp olcakmış

min 32 gb olabilirmiş

çok büyük ihtimal çift çekirdekli olacakmış (ama ısınma sorununu nası gidercekler bilmiyorum)

ekranın çözünürlüğünü arttırabilirlermiş

tipini değiştirceklerini sanmıyorum, mutlaka beğenmeyenler olacaktır. şu haliyle herkesin beğendiği bi alet için böyle bi riske giremezler bence.

işlemci ve kamera dışında biz türk insanı için günlük kullanım amacıyla fazla bir değişiklik olacağını sanmıyorum.

edit: ha bi de görüntülü görüşme için ikinci kamera olacakmış..

çift çekirdekli bir işlemci koyarlarsa bu telefonu gerçekten alırım
  • yaza doğru iphone 3 gs alacaktım ama baktım yenisi çıkıyor beklerim biraz daha 5800 kullanıyorum şuan inşallah 4g alıcam 3gsden biraz daha hızlı olsa iyi olur bakalım bekleyip görücez
  • rfid dediğiniz obje tanıma zaten. Güneş panelinin olma ihtimali %0. Hatta 0 bile değil Çünkü oldukça verimsiz bir teknoloji cep telefonları için. Bunun birinci nedeni insanların telefonları sürekli güneş ışığı altında tutma gerekliliği, 2. nedeni ise sürekli güneş ışığına maruz kalan telefonun ısınma sonucu çıkacak problemler (Pil ve malzemenin bozulması gibi.). Hatta 3. nedeni ben ekleyeyim, pratikte 1 saat güneş ışığında bekleyen telefonu tuttuktan sonra elde oluşacak yanıklar 2. kamera daha yüksek kapasite, işlemci gibi özelliklerin olması (artması) daha muhtemel.
  • abi 3gs yı daha yenı aldık ne yaptınızişletım sıstemı aynı olsun aynı juygulamaları kullanabılelım yeter benım ıcın yoksa dıyer turlu 3gs yı satma nedenım olabılrım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Gamemaster_

abi 3gs yı daha yenı aldık ne yaptınızişletım sıstemı aynı olsun aynı juygulamaları kullanabılelım yeter benım ıcın yoksa dıyer turlu 3gs yı satma nedenım olabılrım

3gs nin üretimine devam edilip başka bir model üzerinden gidilme durumuda var.

yani 3gs nin üretimi durmayacak fakat 4g de üretilecek.

Buda bir ihtimal.

Birde şu anda çıkan modeller çok sağlam. gerek androidli google, gerek hd2 sağlam cihazlar ve 1ghz hızında. Apple bunları görmezden gelemez.
  • en önemlisi daha iyi işlemci ve paralel olarak daha gelişmiş uygulamalar,oyunlar.elimdeki 3g yi değiştirmek için en önemli sebep bu olur.ekran boyutu da biraz büyüse iyi olur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FBcoskunFB -- 9 Ocak 2010; 0:06:39 >
  • iphone düşmanı Chip ne yazsa inanmam şahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuzunoglu

rfid dediğiniz obje tanıma zaten. Güneş panelinin olma ihtimali %0. Hatta 0 bile değil Çünkü oldukça verimsiz bir teknoloji cep telefonları için. Bunun birinci nedeni insanların telefonları sürekli güneş ışığı altında tutma gerekliliği, 2. nedeni ise sürekli güneş ışığına maruz kalan telefonun ısınma sonucu çıkacak problemler (Pil ve malzemenin bozulması gibi.). Hatta 3. nedeni ben ekleyeyim, pratikte 1 saat güneş ışığında bekleyen telefonu tuttuktan sonra elde oluşacak yanıklar 2. kamera daha yüksek kapasite, işlemci gibi özelliklerin olması (artması) daha muhtemel.

Aslında güneş paneli enerjisini illaki güneşten almak zorunda değil,ışık enerjisini elektiriğe dönüştüren bir sistemtir kendisi.Yani şöyle yapabilirler,cihazın içinde normal pille birlikte ışıkla şarj olan pil de bulunur ve ışıklı ortamlarda o pil kendini şarj eder,o pilin enerjisi kullanılamayacak duruma geldiğinde ise normal pil kullanılır,inanılmaz tasarruf değil mi :D Aslında yapımı zor değil de,ekranın arkasına konulması işi biraz zorlaştıracaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matkapmatkap

quote:

Orijinalden alıntı: tuzunoglu

rfid dediğiniz obje tanıma zaten. Güneş panelinin olma ihtimali %0. Hatta 0 bile değil Çünkü oldukça verimsiz bir teknoloji cep telefonları için. Bunun birinci nedeni insanların telefonları sürekli güneş ışığı altında tutma gerekliliği, 2. nedeni ise sürekli güneş ışığına maruz kalan telefonun ısınma sonucu çıkacak problemler (Pil ve malzemenin bozulması gibi.). Hatta 3. nedeni ben ekleyeyim, pratikte 1 saat güneş ışığında bekleyen telefonu tuttuktan sonra elde oluşacak yanıklar 2. kamera daha yüksek kapasite, işlemci gibi özelliklerin olması (artması) daha muhtemel.

Aslında güneş paneli enerjisini illaki güneşten almak zorunda değil,ışık enerjisini elektiriğe dönüştüren bir sistemtir kendisi.Yani şöyle yapabilirler,cihazın içinde normal pille birlikte ışıkla şarj olan pil de bulunur ve ışıklı ortamlarda o pil kendini şarj eder,o pilin enerjisi kullanılamayacak duruma geldiğinde ise normal pil kullanılır,inanılmaz tasarruf değil mi :D Aslında yapımı zor değil de,ekranın arkasına konulması işi biraz zorlaştıracaktır.

Zor o is. Ayrıca böyle ürünlerin şarj kapasiteside çok az oluyor. 1saat şarj 1 saat kullanım gibi yanlış hatırlamıyorsam eğer. Kısacası maliyetine değmez.
  • herzaman dediğim gibi

apple ekran çözünürlüğüyle oynayıp risk almaz.. hatta tasarımda bile büyük bi değişiklik olmayacağı düşüncesindeyim
  • Ekran çözünürlüğü değişebilir. Çünkü Apple'ın SDK 4.0 ile mevcut yazılımları iSlate'in ekran çözünürlüğüne çıkaran bir simülatör vereceği düşünülüyor. Eğer bunu iSlate için yapabiliyorsa, yeni nesil iPhone içinde yapabilir. AppStore'a geliştirici her iki çözünürlüğü de yerleştirir, iTunes'da kullanıcının hangi model iPhone kullandığını algılayarak uygun çözünürlükteki yazılımı telefona yükler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 9 Ocak 2010; 10:57:24 >
  • muhahahah chip bir aralar n97, iphone dan çok daha iyi bile diyorldu. N97 alan arkadaşlarım iphone'a imrenerek bakıyor resmen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reizena -- 9 Ocak 2010; 12:57:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reizena

muhahahah chip bir aralar n97, iphone dan çok daha iyi bile diyorldu. N97 alan arkadaşlarım iphone'a imrenerek bakıyor resmen :)

valla birde n97 nin iphone dan iyi oldugunu kanıtlamaya çalışıyolar
  • @mr_wizard oda bir şey mi? bazıları iphone un n900'den , htc hd2'den , i8910'dan daha iyi olduğunu kanıtlamya çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Stewie:.

herzaman dediğim gibi

apple ekran çözünürlüğüyle oynayıp risk almaz.. hatta tasarımda bile büyük bi değişiklik olmayacağı düşüncesindeyim

düşüncesi değil de umudundayım diye ekleme yapıyorum, ben de daha yeni eşime aldım, kasa falan değişirse ne yapacaz bilmiyorum valla
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.