Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: free.mirage

arkadaşlar ben bir cihaz aldım acaba lock lumudur model mc603b firmware 03.10.01 lütfen acil cevap

merhaba telefon hatı takıp deneyin şebeke gelmiyorsa kitli dir telefonunuz ingiltereden alınmış çok büyük ihtimal açıkta olabilir kapalıda olabilir
  • sen safmısın yukarda adam cevp vermısya sana okusana taksana kartını kardesım
  • quote:

Orijinalden alıntı: deijik55

sen safmısın yukarda adam cevp vermısya sana okusana taksana kartını kardesım

Bu tip saniye farkı ile atılan mesajlar bir öncekini görememeye sebebiyet veriyor. Böyle durumlarda mesajların atıldığı saate dikkat edin arada saniyeler oynar
  • en erken turkıyeye, ankaraya ne zaman gelırkı bu gevey?
  • Gevey ney ya..Ne kadar sağlıksız gözüküyor adam hattı aktif etmek için aiprplane filan giriyor..Valla normal bi unlock çıkana kadar kullanmam iphone'u genede bu gevey zımbırtısını kullanmam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HimuraKen

Gevey ney ya..Ne kadar sağlıksız gözüküyor adam hattı aktif etmek için aiprplane filan giriyor..Valla normal bi unlock çıkana kadar kullanmam iphone'u genede bu gevey zımbırtısını kullanmam..

2 ay önce iphone 3g telefonumu sattım. ardından kilitli 4 aldım. şuan nokia n70 kullanıyorum. o kadar mağdurumki bi gelse kullananlar evet oldu unlok oldu diye haykırsa ben düşünmeden alıcam başlarım yazılımsal unlock'a.
    turbo murbo sonuçta unlock unlocktur.
    3g iphone varken bir kere bile sim kartımı yuvasından çıkarmadığımı hatırlıyorum ve 3 sene kullandım nerdeyse o yüzden kullananlardan yorum bekliyorum ben kardeş

• ne o yahu 17 mart oldu hala cikmadimi unlock bekleyenlere allah sabir versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

en erken turkıyeye, ankaraya ne zaman gelırkı bu gevey?

Türkiyeye geliş zamanı şöyle anlatayım;
    Forumdan bir kaç arkadaş Çin deki bağlantılarını kullanarak EMS ile (3-4 günde Türkiyede olur) birer numune istediler.
    Numunenin yanında bir kaç tane daha isteyenlerde var.

Yani işin özü;
    25 Mart tarihinde (eğer tüm verilen tarihler bir bir yerine getirilirse) son kullanıcılar yavaş yavaş Unlock yapmaya, sonuçları burada paylaşmaya başlayacaktır.
    Eğer başarılı olurlarsada nasıl temin ettiklerini burada paylaşacaklardır. Talep olan yerde arz mutlaka olacaktır, merak etmeyin

• ilk kafileyle alicam off bı gelsin artik
  • arkadaşlar factory unlock yaptırmak için neler gerekli bu konu ile ilgilenen arkadaş ilgilenirsen sevinirim ben yaptıracağım da

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanthn

quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

çok uzamadımı bu muhabet yaptıracaklar pm atsın

aynen öyle..Şuraya unlock takip etmeye giriyorum ama yazıları okudukça başıma ağrılar giriyor..Bir kaç kişi hariç kimse yazıların tamamını okumuyor, konuşmanın ortasında şak die abuk sabuk şeyler soruyor halbuki bir önceki sayfada cevabı var açıp bakma zahmetine girmiyor kimsede bu insanları dışlamıyor..Mod yazmış AT&T unlock ve GEVEY den devam edelim die kimsenin umrunda değil.Burada mod olmak adamı katil eder.Bir kaç sayfa önce mod arkadaş sinirlendi diye laf söylüyorlar bu nasıl konuşma tarzı, tavır v.s diye ama neden sinirlendin demiyorlar..

Biri gelip ben almanyadan aldım, fransadan aldım kenya dan aldım diyor, ötekisi 112 yi açıklayın diyor halbuki yazılanları okusa (en fazla 2 sayfa) kimsenin henüz net bir birligisi olmadığını anlicak.112 ambulans arkadaşım arasın gelir hastaneye götürür...Başkası çıkmış telefonunuzu açarım diyor önce sen git başka bir başlık aç orada yap ticaretini burası yeri değil..Bir diğeride adama nasıl yapıcanı soruyor.Neden söylesin ki aptal mı bu herif? yaptıracaksan ver parasını yapsın nasıl yapıyorsun diye sorma zekii misin aynştayn, baran 14 yaşında mısın nesin sen??

şuraya yazı yazanların yarısının IQ su 69...70 bile değil 69

Sen de oda yok panpa. 21 Martta elimde insallah gevey!

• quote:

Orijinalden alıntı: iphoneteknikdestek

quote:

Orijinalden alıntı: ny46

beyler daha oncede yazmistim ama tekrara yazayim..benim telefon almanya vodafone cikisli,eniste falan 35 senedir orada yasiyo sagolsun hem o ugrasti hem ben burdan ugrastim..yazismami kalmadi,telefonlasmami,gorusmemi hersey yapildi..birakin 99 � acmayi..ohoooo 2 yil diyolar baska bisey demiyolar...250 tl ye acarim diyen arkadas ege bolgesi falan demis izmirde yasiyorsa bulusup yanindayken telefonu acmasini ve 250 tl vermeyi teklifediyorum..

maelsef sizin telefonunuzun açılma şansı yok daha önce de bi arkadaş sormuştu almanya vadafone işini 99 değil 500 de verseniz farketmez 2 sene sonra kendisi otomatikmen açılacak başka yolu yok malesef

Almanyada yasiyorum evet kesinlikle burada f.unlock olayi yok vertrag biter yani kontrat biter 2 sene sürüyor en az ondan sonra t.mobile ise web sitesinden simlocksuz yapabiliyorsunuz faturanizla gerekiyor ama.eger vodafone ise 2 senenin sonunda otomatik olarak sim kilid kalkiyor.konträtli simlock olarak satan iki stane sirket var almanyada birisi 02 digeri base su anda base de kampanya var ayda 31 euro internet icinde simlocksuz ama mecbur 2 sene bu kart kullanilmasi gerekiyor yani kullanmak derken ayda 31 euro ödenmesi gerekiyor! 02 ise cok pahali bi ara sordugumda ayda 69 € du.diger sekilde münkün degil simlocku kaldirmak cok lanet bisey ayda 31 euro x 24 ay : 744 € BASE. 02 ayda 69 € x 24 ay :1656 € Oberhausen da apple storede baktim simlocksuz fiyat 629 €...yani ayda ödemek ve 2 sene bagimli kalmak cok sinirbozucu apple storeden alirim daha iyi.sahsen ben öyle yaptim ne software derdim var ne update.Vatana selamlar en iyisi 3 e 5 e bakmadan kafa agritmadan sinir bozulmadan store den yada f.unlock satan yerden almak

• quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

Sen de oda yok panpa. 21 Martta elimde insallah gevey!

-de ayrı panpa
  • Eğer gevey sorun yaparsa gevey+kendim sim kartımı kart kopyalama makinesine koyarım o halde yeni bir sim karta kopyalarım sonra yeni sim kartı orginal haznesine koyarım çalışırsa misss gibi olur şarj sorunuda kalkar tele zarar verme sorunuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: free.mirage
    arkadaşlar ben bir cihaz aldım acaba lock lumudur model mc603b firmware 03.10.01 lütfen acil cevap

Cihazin ingiltere yuksek olasilik vodafone simlocklu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: crzma2727

arkadaşlar factory unlock yaptırmak için neler gerekli bu konu ile ilgilenen arkadaş ilgilenirsen sevinirim ben yaptıracağım da

pm atım size
  • Sangay'dan son haberler

simdi 1-2 telefoncu ile konustum, fabrikadan yuklenmis gevey simler, buyuk ihtimal bu gece Sangya'a ulasir diyorlar. Adamlar %100 calisir diyorlar ama tabi kendi Cin sim kartlarina gore konusuyorlar. Pekin'deki saticilar ise ogleden sonra satmaya baslamislar duydugum kadariyla; ama iste cok fazla dedikodu var piyasada

Yarin sabahtan telefon marketine gidip bakip deneyecegim artik, umarim duzgun calisir. Buyuk ihtimalle yarin Turkiye saatine gore sabah 7-8 gibi yazarim buraya. Tabi bu yeni simler Sangay'a zamaninda ulasirsa.

Bir de Sangay'da yasayan baska bir arkadas daha vardi herhalde forumda, o belki benden once ulasir simlere, o nerden bakiyor bilemiyorum.
  • Artim yazilim olarak unlock yok bu kesin belli oldu artik turbo sim e kaldik artik onunda ne olacagi belli degil bugun factory unlock yaptiriyorum artik beklemiyecegim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: imuratk

Artim yazilim olarak unlock yok bu kesin belli oldu artik turbo sim e kaldik artik onunda ne olacagi belli degil bugun factory unlock yaptiriyorum artik beklemiyecegim...

Abi factory unlock yaptırda bizim arkadaşa alalım onu
  • Arkadas bekliyormu hala ne sabirli adammis bu arada iphone fiyatlarinda kirilma olmayacak hatta daha da artabilir piyasa yine allak bullak:(
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.