Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

Orijinalden alıntı: iphoneteknikdestek

quote:

@iphoneteknikdestek
    Bu gibi arkadaslar uyaniklik yapiyor akillarinca. Bir de bu iste para yok yazmis gulmekten yarildim.
    Yahu o kadar ulke saymissin bitek almanya yok listede. Neden? Cunku almanyadan alinanlar icin factory unlock yapma ucreti 99 eurodur.
    Ama diger o senin saydigin ulkelerde ucretler 15 euro, 15 pound gibi fiyatlarda seyrediyor. Tl olarak 30-40 lira arasi yani. Adam 250 lira istemis. 200 lirasi cebe direkt. Utanin yahu boyle insafsizca kar marji konur mu?
    Hadi hizmet benim fiyat benim sanane diyebilirsin, bari milleti kandirma. Almanyayi saymazsak en pahali ulke ingiltereden actirinca 40 lira verceksin ama musterinden 250 lira istiyceksin. Kar yok bu iste diye pazarlik da yapmiyosun. Super ne diyim. Allah gozunu doyursun...

Millet siz de kanmayin boyle uyaniklara. Su an sadece almanyada 99 eurodur ki bu arkadas almanyadakiler iyi kar getirmiyor diye listesine bile almamis. Diger ulkeler en fazla 40 lira fln civarinda. Baskasina yaptircaksaniz bunu iyi dusunun 250 lirayi uyanigin birine kaptirmayin...

Saygilar...

arkadaşım benim kendi elimde bekleyen 7 tane almanya cihazı var 100 değil ben sana 150 euro vereyip açtırabilirmisin ? bilip bilmeden kul hakkına girme almanyanın tmobile hatı factory unlock yapılmıyor almanyadan alınan cihazlar için bir bilgi vereyim yaptırmak isteyen yaptırabilir ama almanyaya gitmesi gerekiyor cihazın apple storeyi arıyorsunuz telefonunuzun imei numarasını veriyorsunuz telefonunuzu alalı 90 günü geçmediyse apple store yenisini size sim lock suz şekilde veriyor şu anda 100 değil 500 euroda verseniz malesef açılma şansı yok ben kesin konuşuyorum varsayım üzerine konuşmuyorum arkadaşım tahmini konuşup insanları karalama lütfen daha öncede belirtim dediğin şekilde açtırmıyorum ben dediğin şekilde açtırsam karşı tarafın adını faturasını kontratlımı v.s her şeyini sorardım bunların hiç biri benim açtıracağım sistemle alakası yok daha öncede yazdım dediğin gibi açtıran varsa bi konu açalım herkes yazsın nasıl açtırdıgını her kes faydalansın

Madem benim bahsettigim sistemle alakasi yok fatura, kontrat zart zurt hic onemli diil o zaman nasil aciyorsun kardes sen? Legal bir yol ise en azindan fatura fln lazim olur. Yok legal degilse o zaman da bu kadar masrafli bir sey oldugunu dusunmuyorum. Ne yaptigini sen anlattin da biz mi anlamadik, diyorsun ki yok sistem o degil sen beni yanlis anladin fln diye... Bu iste bir is var bence, baska da bir sey demiyorum...

Neyse konumuza (unlock, gevey vs) donelim burayi kisisel reklam alanina cevirmeye de gerek yok.

tamam zorla yaptırılan bir şey değil isteyen yaptırır isteyen yaptırmaz benim yaptırfıgım sistem yasal unlock 1-4 gün arası sürer dediğin gibi itunese taktıgınız gibi telefonunuz aktif olur neyse arkadaşım sende kendince haklısın daha önceki konularda da yazdım gevey alacak olanlarda acele etmesin en azından 1 hafta beklesin nasıl açlıştıgına baksınlar çünkü bahsedilen rakamlar çindeki fiyatı ortalama 45-60 dolar arası fiyatı var

• hep beraber oynayalım...
  • konuyla az da olsa alakalı bi sorum olacak amerikadan alınma ipad 2 de simkilit olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: imuratk

İphonedestek arkadasla gorustum 120 euro diyor once havake sonra para diyor 250 tl tutuyor kabaca yaptirmasina yaptiracagimda once havale sonra unlock olayi dusundurdu kendine gore oda hakli lakin referanlari yok varsada ben bulamadim 3-5 e bakmayacagim yaptirtacam guven olayini ince cozmem lazim malum yaptirtiriz diyipde yapayanlarida gorduk. Yanilmak istemiyorum artik...

250 TL çok fazla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: justify34

konuyla az da olsa alakalı bi sorum olacak amerikadan alınma ipad 2 de simkilit olurmu

yok kardeş ipad 2 simfree
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@iphoneteknikdestek
    Bu gibi arkadaslar uyaniklik yapiyor akillarinca. Bir de bu iste para yok yazmis gulmekten yarildim.
    Yahu o kadar ulke saymissin bitek almanya yok listede. Neden? Cunku almanyadan alinanlar icin factory unlock yapma ucreti 99 eurodur.
    Ama diger o senin saydigin ulkelerde ucretler 15 euro, 15 pound gibi fiyatlarda seyrediyor. Tl olarak 30-40 lira arasi yani. Adam 250 lira istemis. 200 lirasi cebe direkt. Utanin yahu boyle insafsizca kar marji konur mu?
    Hadi hizmet benim fiyat benim sanane diyebilirsin, bari milleti kandirma. Almanyayi saymazsak en pahali ulke ingiltereden actirinca 40 lira verceksin ama musterinden 250 lira istiyceksin. Kar yok bu iste diye pazarlik da yapmiyosun. Super ne diyim. Allah gozunu doyursun...

Millet siz de kanmayin boyle uyaniklara. Su an sadece almanyada 99 eurodur ki bu arkadas almanyadakiler iyi kar getirmiyor diye listesine bile almamis. Diger ulkeler en fazla 40 lira fln civarinda. Baskasina yaptircaksaniz bunu iyi dusunun 250 lirayi uyanigin birine kaptirmayin...

Saygilar...

arkadaşım benim kendi elimde bekleyen 7 tane almanya cihazı var 100 değil ben sana 150 euro vereyip açtırabilirmisin ? bilip bilmeden kul hakkına girme almanyanın tmobile hatı factory unlock yapılmıyor almanyadan alınan cihazlar için bir bilgi vereyim yaptırmak isteyen yaptırabilir ama almanyaya gitmesi gerekiyor cihazın apple storeyi arıyorsunuz telefonunuzun imei numarasını veriyorsunuz telefonunuzu alalı 90 günü geçmediyse apple store yenisini size sim lock suz şekilde veriyor şu anda 100 değil 500 euroda verseniz malesef açılma şansı yok ben kesin konuşuyorum varsayım üzerine konuşmuyorum arkadaşım tahmini konuşup insanları karalama lütfen daha öncede belirtim dediğin şekilde açtırmıyorum ben dediğin şekilde açtırsam karşı tarafın adını faturasını kontratlımı v.s her şeyini sorardım bunların hiç biri benim açtıracağım sistemle alakası yok daha öncede yazdım dediğin gibi açtıran varsa bi konu açalım herkes yazsın nasıl açtırdıgını her kes faydalansın

Madem benim bahsettigim sistemle alakasi yok fatura, kontrat zart zurt hic onemli diil o zaman nasil aciyorsun kardes sen? Legal bir yol ise en azindan fatura fln lazim olur. Yok legal degilse o zaman da bu kadar masrafli bir sey oldugunu dusunmuyorum. Ne yaptigini sen anlattin da biz mi anlamadik, diyorsun ki yok sistem o degil sen beni yanlis anladin fln diye... Bu iste bir is var bence, baska da bir sey demiyorum...

Neyse konumuza (unlock, gevey vs) donelim burayi kisisel reklam alanina cevirmeye de gerek yok.

tamam zorla yaptırılan bir şey değil isteyen yaptırır isteyen yaptırmaz benim yaptırfıgım sistem yasal unlock 1-4 gün arası sürer dediğin gibi itunese taktıgınız gibi telefonunuz aktif olur neyse arkadaşım sende kendince haklısın daha önceki konularda da yazdım gevey alacak olanlarda acele etmesin en azından 1 hafta beklesin nasıl açlıştıgına baksınlar çünkü bahsedilen rakamlar çindeki fiyatı ortalama 45-60 dolar arası fiyatı var

arkadaş PM ff4"de çalışmıyor anlatacaksan burada anlat herkes bilsin.. daha nasıl soralım yani.. kısa ve net.. nasıl yapacaksın..?? konu ile alakası olmayan yazılar yazma sadece cevabını yaz... yoksa kimse seni takmaz.. hayret yaaa..

• @iphoneteknikdestek
    Ya yaz kardeşim sende şuraya hangi ülkeler hangi operatörler geçerli fiyatlarınıda yaz,bu kadar basit, çok kar koyma üstüne ama ben maliyetlerini biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda65

Birisi 112 olayini aciklayabilir mi?

gevey in çalışma sistemi att kartmı değil mi sorgusunu atlatmak. Malum 112 acil servis her şekilde aranabiliyor. Anladığım kadarıyla bunlar sorguyu atlatmaya çalışırken olurda atlamazsa sanki çevrilen her numara 112 gibi algılanıp arama özgürce yapılıyor. ama o ülkede acil arama numarası 112 değilse , o ülkede çalışmıyor deniyor...
  • arkadaşlar neyi anlatayım anlamadımki yaptırmak isteyen telefonun sadece seri numarasını verecek başka yapması gereken bir şey yok izmirde olan varsa dükkanada gelebilir izmirde değilseniz tanıdıgınızıda yolayabilirsiniz dükkanımız izmir göbeğinde çankaya metronun karşısında daha öncede söyledim avea nın disbiritor firması olan protel in ege bölge servisiyiz myphone nin ege bölge servisiyiz proxel telefonun ege bölge servisiyiz sizce dürüst olmayan birine bu kadar servislik verilirmi ? dediğim şebekelerinki açılır bugune kadar hiç sorun yaşamadım sorun olacak olsa bile para iadesi yaparım bundan ötesi varmı daha fazla bu konulara girmicem arkadaşlar yaptırmak isteyen dediğim gibi isteyen direk yanımıza gelip çayımızıda içebilir tanıdıgııda yolayabilir isteyen telefonlada ulaşabilir. nasıl yapıldıgınıda tek tek anlatma gereği duymuyorum sizin bilmeniz gereken sadece operatore gore zaman değişiyor 1*4 gün arası sürüyor daha fazlada yazılan mesajlara cevap yazmıcam arkadaşlar sanki burada zorla bi şeyler yaptırmak istiyormuşum gibi bi hava yaratılıyor burada isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz arkadaşlar isteyen biraz daha beklesin guvey kart çıkacağı söyleniyor onun fiyatı 100 tl civarında benim yaptıgım sistemde operatore göre değişiyor inşallah kendimi ifade edebilmişimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

quote:

Arkadaslar 1 haftadir yazmadigim farum yazmadigim yer kalmadi harcadigim emek karsiligi sifir iphobedestek bu konuda ciddi ise diger arkadaslarda arkadasi yerin dibine sokmak yerine cozumlerinide. Cevaplara eklesinler insan suclarken onun tezini ezecek tezler koymalisiniz yok 40 euro yok 20 euroymus demek kolay cok bilen arkadasim hattim vodafone ingiltereden alindi fatura yok kutu yok buyur bana yardim et..
    Ben suna her daim karsiyim desteksiz konusmayacaksin konusacaksan destekkerini aciklayacaksin aciklayamiyorsan susacaksin yaparsa eger sim free 250 tl cok para degil ipod degil en azindan..

iyide adam nasıl yapacağını anlatmıyor ki sende boş konuşuyorsun...ortada tez yokki antitez olsun... nasıl yapıyosun anlat dedik ses seda yok... sonra suscaksında bilmem ne... anlamadan yazma bence...

Bos konusma olayini sen burda yapiyorsun zaten kimseyede birakmiyorsun simdi sen benim yazdiklarima yorum yapma yorum yapacak arkadaslar yapici yazalim iphonedestek den daha ucuza yapacak varmi nasil yaptigi umrumda degil sonuca bakarim ben googla imuratk yazin kim okdugumu gorun yapan arkadasa o para anasinin aksutu gibi helal olsun nediyim yaparim diyenle degil yapacak arkadaslar muhatab olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: meegi

@iphoneteknikdestek
    Ya yaz kardeşim sende şuraya hangi ülkeler hangi operatörler geçerli fiyatlarınıda yaz,bu kadar basit, çok kar koyma üstüne ama ben maliyetlerini biliyorum

Biraz yukarda vermiş ülkeleri ve fiyatta 250 TL demiş atladınız sanırım[:"(]
  • quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

Orijinalden alıntı: arda65

Birisi 112 olayini aciklayabilir mi?

gevey in çalışma sistemi att kartmı değil mi sorgusunu atlatmak. Malum 112 acil servis her şekilde aranabiliyor. Anladığım kadarıyla bunlar sorguyu atlatmaya çalışırken olurda atlamazsa sanki çevrilen her numara 112 gibi algılanıp arama özgürce yapılıyor. ama o ülkede acil arama numarası 112 değilse , o ülkede çalışmıyor deniyor...

avrupa ülkelerinin acil numarasıda 112 imiş ,sıkıntı yok yani

• quote:

quote:

quote:

Arkadaslar 1 haftadir yazmadigim farum yazmadigim yer kalmadi harcadigim emek karsiligi sifir iphobedestek bu konuda ciddi ise diger arkadaslarda arkadasi yerin dibine sokmak yerine cozumlerinide. Cevaplara eklesinler insan suclarken onun tezini ezecek tezler koymalisiniz yok 40 euro yok 20 euroymus demek kolay cok bilen arkadasim hattim vodafone ingiltereden alindi fatura yok kutu yok buyur bana yardim et..
    Ben suna her daim karsiyim desteksiz konusmayacaksin konusacaksan destekkerini aciklayacaksin aciklayamiyorsan susacaksin yaparsa eger sim free 250 tl cok para degil ipod degil en azindan..

iyide adam nasıl yapacağını anlatmıyor ki sende boş konuşuyorsun...ortada tez yokki antitez olsun... nasıl yapıyosun anlat dedik ses seda yok... sonra suscaksında bilmem ne... anlamadan yazma bence...

Bos konusma olayini sen burda yapiyorsun zaten kimseyede birakmiyorsun simdi sen benim yazdiklarima yorum yapma yorum yapacak arkadaslar yapici yazalim iphonedestek den daha ucuza yapacak varmi nasil yaptigi umrumda degil sonuca bakarim ben googla imuratk yazin kim okdugumu gorun yapan arkadasa o para anasinin aksutu gibi helal olsun nediyim yaparim diyenle degil yapacak arkadaslar muhatab olsun..

Bu tartismanin yeri burasimi Konu dagildi iyice

• quote:

quote:

quote:

allah razı olsun valla nerdeyse üçkağıtçı durumuna girdim burda sanki zorla birilerine bir şey yaptırıyomuşum gibi hisetim kendimi 15 - 20 dolara yapan varsa nasıl yaptıgını analtsın diyorum herkes uğraşsın kendisi yapsın diyorum ama 1 kişi bile çıkıp yazmıyor çünkü öyle bir şey yok adamların istedikleri şeyleri kimse karşılayamaz herkese bir türlü telefon hediye gelmiş yada satın almış çünkü onlar istiyorki verdikleri hat aktif olsun kullanılsın yada içinde bilmem ne kadar para olsun yada o ülkede olsun faturası olsun v.s bi sürü şey istiyolar elinizde o kadar belge varsa belki 15-20 euro ya açtırabilirsiniz

• quote:

arkadaşlar neyi anlatayım anlamadımki yaptırmak isteyen telefonun sadece seri numarasını verecek başka yapması gereken bir şey yok izmirde olan varsa dükkanada gelebilir izmirde değilseniz tanıdıgınızıda yolayabilirsiniz dükkanımız izmir göbeğinde çankaya metronun karşısında daha öncede söyledim avea nın disbiritor firması olan protel in ege bölge servisiyiz myphone nin ege bölge servisiyiz proxel telefonun ege bölge servisiyiz sizce dürüst olmayan birine bu kadar servislik verilirmi ? dediğim şebekelerinki açılır bugune kadar hiç sorun yaşamadım sorun olacak olsa bile para iadesi yaparım bundan ötesi varmı daha fazla bu konulara girmicem arkadaşlar yaptırmak isteyen dediğim gibi isteyen direk yanımıza gelip çayımızıda içebilir tanıdıgııda yolayabilir isteyen telefonlada ulaşabilir. nasıl yapıldıgınıda tek tek anlatma gereği duymuyorum sizin bilmeniz gereken sadece operatore gore zaman değişiyor 1*4 gün arası sürüyor daha fazlada yazılan mesajlara cevap yazmıcam arkadaşlar sanki burada zorla bi şeyler yaptırmak istiyormuşum gibi bi hava yaratılıyor burada isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz arkadaşlar isteyen biraz daha beklesin guvey kart çıkacağı söyleniyor onun fiyatı 100 tl civarında benim yaptıgım sistemde operatore göre değişiyor inşallah kendimi ifade edebilmişimdir

Arkadasım çok güzel anlattın.teşekkürler.ama,hangi ülkeden alınanları acıyorsun,tüm ülkeleri kapsiyormu,mesela en çok cevaplamanı istediğim
    A.t.t operatör den alınanları atıyormuşum? Bu yazdıklarıma cevap yazarsan çok sevinirim.şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

Orijinalden alıntı: meegi

@iphoneteknikdestek

Biraz yukarda vermiş ülkeleri ve fiyatta 250 TL demiş atladınız sanırım[:"(]

Yok dostum atlamadım ama daha önce o arkadaş her ülke ve operatöre göre fiyatın değiştiğini söylemişti.onun için fiyatlarıda yaz dedim.
    Saygılar

• yani mod lar konuyu kilitliyorlar ya haksızda değiller
  • @ysntrk Dostum aradığın cevap ya bu sayfada yada çok değil bir sayfa geride var.
  • çok uzamadımı bu muhabet yaptıracaklar pm atsın
  • Allahaskina git bi topic ac orada kir 100€a konu kitlenmeden efendi gibi bizde takip edelim
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.