Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birazdan kilitleyip temizlik yapmaya başlayacağım yine. Ondan sonra kızınca birileri çıkıp küstah, terbiyesiz diyor, o lafları da es geçiyoruz. Şimdi konu ne sizler 2 sayfadır neyi tartışıyorsunuz. Söyleyin böyle devam ederse ben bırakıp konunun nereye giderse gitmesine izinmi vereyim yoksa topici kilitleyip bütün bu yazıları ne zaman müsait olursam silip o şekil mi açayım?
    Tercih sizin.
  • Aslında unlock ile ilgili konu kilitleme gereği yok ama tartışmanın uzamasına da gerek yok, googleda aratıp böyle yöntemlerin avrupada da olduğunu görebilirsiniz. Benim tel att kilitli, kardeşim abd de yaşıyor neler yaptık ne taklalar attık apple storelara ama açılması imkansız. Oranın vatandaşına da yazdırdık, Türkiye'ye kesin dönüş yapan çalışma izinli elemanada yazdırdık ama adamlar nuh diyor peygamber demiyor. Diğer ülkelerden alınan teller için şöyle bir sitede var güvenilir veya değil bilmiyorum google da karşıma ilk çıkan site:http://rebelmicrosimcutter.com/iphone-2g-3g-3gs-4g-full-factory-unlock-via-itunes-permanent-unlock-solution.html
    link ekleme çalışmadığından copy-paste yapmak zorunda kaldım halledersiniz. Ortalama ip4 ler için 70-90Pound arası.200TL civarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Arkadaşlar birazdan kilitleyip temizlik yapmaya başlayacağım yine. Ondan sonra kızınca birileri çıkıp küstah, terbiyesiz diyor, o lafları da es geçiyoruz. Şimdi konu ne sizler 2 sayfadır neyi tartışıyorsunuz. Söyleyin böyle devam ederse ben bırakıp konunun nereye giderse gitmesine izinmi vereyim yoksa topici kilitleyip bütün bu yazıları ne zaman müsait olursam silip o şekil mi açayım?
    Tercih sizin.

ben bu konu hakkında daha fazla mesaj yazmıcagımı söyledim isteyen olursa pm yazsın ordan cevap verecem hre kese iyi akşamlar
  • @myfranco +1 ayrıca çok guzel reklamını yaptı eleman bı guzel sılersen msjlarını sevınırım
  • @myfranco +1...Şuan ne yapsan hakkındır....

Yahuu adamın sitesi var zaten isteyen gitsin ordan iletişime geçsin...Bırakında burda unlockla ilgili gelişmeleri takip edelim...Gevey veya bizim dev team burda merak edilen ve beklenenler...
  • çin de oturan bi arkadaş vardı ne zaman çıkacağı hakkında bilgi verse iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalican

çin de oturan bi arkadaş vardı ne zaman çıkacağı hakkında bilgi verse iyi olur

şu adresten alabilirsin tahmiini çıkış süresi ayın 18 i diye söyleniyor

http://www.aliexpress.com/product-fm/290234777-GeveySIM-4G-for-Locked-1PHONE-4-Turbo-SIM-Use-your-locked-4G-with-local-carriers-wholesalers.html

• heeey chinaman sesimizi duyuyosan şu geveyden haberleri ilet napıcaz? gelio mu geveyler 10 tane geliodU?mert çoğaltıp bize satıodu ee noluo bi aksilik yok di mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: duduco
    Aslında unlock ile ilgili konu kilitleme gereği yok ama tartışmanın uzamasına da gerek yok, googleda aratıp böyle yöntemlerin avrupada da olduğunu görebilirsiniz. Benim tel att kilitli, kardeşim abd de yaşıyor neler yaptık ne taklalar attık apple storelara ama açılması imkansız. Oranın vatandaşına da yazdırdık, Türkiye'ye kesin dönüş yapan çalışma izinli elemanada yazdırdık ama adamlar nuh diyor peygamber demiyor. Diğer ülkelerden alınan teller için şöyle bir sitede var güvenilir veya değil bilmiyorum google da karşıma ilk çıkan site:http://rebelmicrosimcutter.com/iphone-2g-3g-3gs-4g-full-factory-unlock-via-itunes-permanent-unlock-solution.html
    link ekleme çalışmadığından copy-paste yapmak zorunda kaldım halledersiniz. Ortalama ip4 ler için 70-90Pound arası.200TL civarı.

bu site orjinal sitemi eğer full unlock yapacaksa ve baseband yükseltmede de sorun çıkarmıyorsa ben bunu almaya taşıtım ama unlock için beklemelimiyim daha karar veremedim

• ya yine bu drow eleman ortaya cıkmış ya arkadaşım madem böyle bişey yapıyosun adam gibi bi video çekde bizde gelip yaptıralım ahha ölü seviciler ya
  • @zombie39 ; yazdığım gibi googleda aratırken karşıma ilk bu çıktı tanımam bilmem az para da değil sonuçta. :(
  • Ben unlock ile ilgili konuşmayın demiyorum. Adam bir fiyata unlock yapıyor, iletişime geçin, görüşün ama ıncık cıncık fiyat tartışması olayına girmeyin lütfen. Günde 10 tane p.m. alıyorum, unlockla ilgili bilgi almak için giriyoruz ve millet birşeyin fiyatını tartışıyor devamlı diye. Ondan sonra topic çöplüğe dönüyor, herkes aradığını bulmak için ya 30 sayfa oluyor ya da bu işlemi es geçip direk en sona sorusunu soruyor. Biraz sağduyulu olun, fiyat az-çok tartışmalarını burada yapmayın, sadece bu. Yoksa topic unlock ile ilgili sadece AT&T için açılmış bir topic değil. Bu bütün 02.10.04 ve üstü telefonları kapsıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duduco

Aslında unlock ile ilgili konu kilitleme gereği yok ama tartışmanın uzamasına da gerek yok, googleda aratıp böyle yöntemlerin avrupada da olduğunu görebilirsiniz. Benim tel att kilitli, kardeşim abd de yaşıyor neler yaptık ne taklalar attık apple storelara ama açılması imkansız. Oranın vatandaşına da yazdırdık, Türkiye'ye kesin dönüş yapan çalışma izinli elemanada yazdırdık ama adamlar nuh diyor peygamber demiyor. Diğer ülkelerden alınan teller için şöyle bir sitede var güvenilir veya değil bilmiyorum google da karşıma ilk çıkan site:http://rebelmicrosimcutter.com/iphone-2g-3g-3gs-4g-full-factory-unlock-via-itunes-permanent-unlock-solution.html

hocam benim tel isviçre den herhangi bir telefon firmasıyla anlaşılmadan alındı fakat sim kilitli o sitede bunlar için bir şey yazmıyor

• çine gidicek ve telefonu kitli bi tanıdık var. orda yasıyanda bi tanıdık var ben bu olayı anlattım 2sinede daha ses soluk cıkmadı. adamlar boşa sallamaz elbette ama tüm dünya bunu beklyo en azından burda bile forumlar sallanıyor. çinde bunun duyulmamıs olma ihtimali ilginç. ya da bizim eleman kamil
  • çine gidicek ve telefonu kitli bi tanıdık var. orda yasıyanda bi tanıdık var ben bu olayı anlattım 2sinede daha ses soluk cıkmadı. adamlar boşa sallamaz elbette ama tüm dünya bunu beklyo en azından burda bile forumlar sallanıyor. çinde bunun duyulmamıs olma ihtimali ilginç. ya da bizim eleman kamil
  • arkadaslar geveyin resmi twitterinde ürünün Çin de satılmaya başlandığı fakat diğer ülkelerde henüz baslamadigi seklinde cevaplar verilmiş, Bazi çinli internet sitelerinde satılmaya başlandığını gördüm yazılanlar arasında cihazın amerika ve Japonya gibi yerlerden alınan cihazların kirabildigini yazmışlar yani att yada başka bir operatörden kilitli olması farketmiyor gibi bir sonuca vardım, 112 meselesi önemli değil bunlara takılmayın, pili etkilisede çok düşük bir fark olur diye düşünüyorum, bu cihaz isimizi görecek!
  • Bu "112" meselesine çok aşırı takılmışsınız; sonuçta Türkiye'ye elbet gelecek ve çalışıp çalışmadığını hepimiz öğreneceğiz. Basit bir 112 meselesinin bile bu kadar tartışılması insana pes dedirtiyor. Hayır onuda geçtim mantığınız ile düşünüp bir sonuca varmaya çalışıyorsunuz fakat ne kadar mantıklı düşünürseniz düşünün asla kesin bir sonuca varılamaz ve deneyen olmadan asla bu tartışma sona ermez.
  • arkadaşlar ben bir cihaz aldım acaba lock lumudur model mc603b firmware 03.10.01 lütfen acil cevap
  • quote:

Orijinalden alıntı: free.mirage

arkadaşlar ben bir cihaz aldım acaba lock lumudur model mc603b firmware 03.10.01 lütfen acil cevap

merhaba telefon hatı takıp deneyin şebeke gelmiyorsa kitli dir telefonunuz ingiltereden alınmış çok büyük ihtimal açıkta olabilir kapalıda olabilir
  • arkadaşlar ben bir cihaz aldım acaba lock lumudur model mc603b firmware 03.10.01 lütfen acil cevap
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.