Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: italy-network
    İyelkin arkadas öyle bir anlatioki sanirsiniz bu gevey 7/24 112 arıyor yok savcılık bilmem ne hay allam ya gece gece

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyelkin
    arkadaslar bende bu sıteyi hatta evvelki forumdan beri takip ediyorum. benimde elimde maalesef att contrat iphone var. Sizlere hatirlarsaniz epey bir sure evvel
    yazilimin haziran 15 de cikacagini yazmistim ve ancak iphone 5 cikmadanda yayinlamayacaklar. benim endisem son moda olan su cin isi geveyleri alirken lutfen
    dikkat edin 112 uzerinden calistiklari icin basiniz yasalarla derde girmesin zaten 112 acil servisin telefon tamircileri ile baslari baya bir sikintida ve tespit ettiklerini
    sikayet ediyorlar. cunku karta ıhtiyac duymadigi icin ariza testlerini 112 uzerinden yapiyorlar zaten bizimde bu sekilde kullanmamiz etik degil. Ben arzu ederimki
    biz burada gevey tartismasi degil yazilimin gidisatini takip edelim. Ben kesinlikle gevey almayacagim ve bekleyecegim zaten zarar etmisim daha fazla zarara gerek yok
    diye dusunuyorum. ayrica agrimayan basimi savciliga cagrilip gevey dalgasina agritamam. hepinize sabirlar diliyorum. saygilarimla

zaten bi yüce türk adaletine intikal etmemişti bu iş o da olursa tamam olur savcilık ütün iphone ları toplattırır valla bizde kurtuluruz son arzumuzu sorarlarsa sherif le mn de ömür boyu hapis isteriz :))

• quote:

Orijinalden alıntı: drorbital

Ben dayanamıcam artık çinden sipariş ettik daha gelmek ne kelime daha kargoya bile çıkmadı appleenberry'den elinde gevey turbo sim kart olan varsa 300 tl'den satın alabilirim

Not:ciddiyim

Applenberry den alırken verdiğiniz kargo adresi ile kredi kartının sisteminde kayıtlı olan adres aynı olması gerekiyor, yoksa siparişiniz iptal edilip para geri aktarılıyor.
    erdogan3333 adlı kişinin başına geldi anlattığım, sizinkinde de aynı durum olabilir, mail atıp siparişinizin durumunu sorgulayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: haades
    bu msg agır olmus bıraz arkadasım..burda dun ılk yorumu ben yaptım gevey ıle ılgılı..sırketımde calısan arkadasım suan kullanıyor..att+turkcell+gevey ve bır problem yok 24 saattır..ona hedıye gonderdıler bızım sevkıyatla beraber ancak fıyatıda orda 30dolar denıldı..neyın reklamını yapıcam ..gevey tıcaretı yapmıyorum.. geveye babamda ortak değil heralde ..sadece calıstgına daır bılgıydı..alacak olanların merakını gıdermek ıcın..farklı sekılde abartıyorsunuz bazen..okuz altında buzagı aramanın anlamı yok..

başkan ben kimseyi yargılamadım zaten belirttim o ihtimali düsünmek istemiyorum sadece mert e o lafim... yanlis anlasildim ise affola...

saygılar
  • Topici şimdilik kilitliyorum. Gevey ve unlock birbirine karıştı. Biraz beklerseniz 2 ayrı topic olarak devam edeceğiz.

Unlock için buradan devam.
    http://forum.donanimhaber.com/m_47739744/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47739744

Gevey için buradan
    http://forum.donanimhaber.com/m_47739877/tm.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.