Yüzbaşı
07 Haziran 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
92 üye
Görüntülenme
Toplam: 44 (Bu ay: 0)
359165 Gün Cezalı
356770 gün 7 s. 47 dk. kaldı
Gönderileri
arkadaşlar eski versiyon itunes nasıl yüklerim denedim bir türlü eski versiyonu yükleyemedim konu açıldımı bilmiyorum ama çok denedim olmadı bilen arkadaş link veya anlatırsa sevinirim...
samsun omnia 7 aldım çok iyide ettim lakin ben bunun türkçe uygulamasını ve buna msn ve bir kaç programı nasıl yükleyeceğim bilgisi olan arkadaşlardan yardım diliyorum..
ÖNöncelikle telefonu yurtdışı kayıtsız diye aldım pasaporta kayıt yaptırmaya götürdüğümüzde telefon yabancı uyrukluya kayıtlı olarak gözüktü lakin bu imei türkcelde böyle gözüktü bir forumda böyle durumda olanların aveadan kayıt işlemi yapılırsa büün hatlara açıldığını yazıyordu yoksa tek hatta yanlız 1 numaraya açılıyormuş böyle sorunla karşılaşan dh üyesi varmıdır bigi paylaşımda bulunabilirmiyiz...
kutu ıcerıgı full cok temız faturalı teknosadan alınma 1750 fatura bedelı 23 ay garantılı
takas olur laptop ıphone veya alt model telefonlarla teklıfe acık

fiyat 900 tl

imuratk1974@msn.com

0533 340 61 10
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
elimde hp-tx1000 dokunmatik ekranı kırıldı üstündeki mika bölümü lcd de sorun yok bulamıyorum bunu nerden bulabiliriz nereye baksam bulamıyorum elinde hurdaya çıkmış hp varmı yada yedek parça satan bu tip laptoplar için arıyorum yardımlarınız için şimdiden tşkler..
TV KARTI FLY PRIME34 saa7134 chip setli tv kartının driver ını bulamdım.driverı yada cd olan arkadaş bunun driverını atabilirmi yada linkini verebilirmi yükleyemedim delirecem bir çok site de var gibi ama boş.acil yardım
9 araçlı oto kiralama şirketine araç takip sistemi yaptırmak istiyorum ilgilenen arkadaşlara bu konu yardımcı olmalarını istiyorum.

imuratk1974@hotmail.com
merhaba arkadaşlar Sanrupid SRC-518 ses sisteminin çipi gitmiş benim nerden bulacağım hakkında bilen bir arkadaşım varmı bu sorunu çözersek sevirim yardımlarınızı bekliyorum....
ps2 aldım çipli fakat oyun okumada olsun oyun sırasında olsun devamlı sorun yaşıyorum ps2 kolarıda sanırım arızalı pc de analog çalışmıyor denedim acaba bunla bir ilgisi varmıdır veya başka bir sorunu olabilirmi bilen arkadaşlar bana yol gösterme konusunda yardımcı olursa sevinirim bekliyorum yardımlarınızı
msn:imuratk1974@hotmail.com
arkadaşlar p4s800-mx anakartta ses sistemini arkadaş biosdan iptal etmiş ses kartı takmış lakin biosda ben onu bulamadım bana mümkünse bu konuda yardım edermisiniz biosun neresinden girip disable yi enable yapacağım ki ses driverini yükleyeyim tşk ederim yapacağınız yardımlara şimdiden...
Hakkında
Forum İmzası:
Forum İkinci El İmzası:
Yeni Bağlar Mah. Üniversite Cad. No:78/b Tepebaşı Eskişehir
0 532 423 51 57 - 0 222 322 88 66
2.El Alım Satım - Takas - Unlock - Pasaport Kayıt Hizmeti
www.cepkampus.com -www.onaylipasaportkaydi.net
Hakkımda:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.034
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.700
Konularının görüntülenme sayısı: 323.270 (Bu ay: 110)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.