Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
207.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamları burda ayrıntılı irdelemenin hiçbir mantığı yok. Zaten çıktığı zaman çıkacak, tutup burda bu adamların mesajlarını yayınlamak gereksiz ve bilgi kirliliğine yol açan bir durum. Buna mahal vermeyin artık arkadaşlar, farkında değil misiniz? Gerek yok
  • vay anasını gece master alarm durumuna geçilmiş,sabah tatbikatdı açıklaması yapılmışnot:benim durumum bugün belli olacak(almanya vodafone)
  • size bu olayı açıklıyım , eğer adamın dediği gibi olsa kart takmadıgında NO SIM yerine No Service yazardı,bu cihaz factory unlock bence o da hatadan ne hatası derseniz bi ara türkiyedede olmuştu bi eleman iphone 4 üne kart takıyodu açılıyodu tüm sim kartlarla modeli MC608LL ydi gene USA malı,adam şansına aldığı cihaz factory unlocktu,buna da öyle bi talih kuşu konmuş unlock buldum diye sallıyor
  • Aref nabzını nasıl durdurdu ? O sandalyeler nasıl düştü ? O yüzük ağzından nasıl çıktı ? MN böyle unlock yapmayı nerden öğrendi ?
    :) az geyik kalbe yarar
  • Arkadaslar sengay da gevey i satan esnaf bu sabah yeğenime Türkiye'de çalışıp çalışmadığını bilmediğini birde ortalama fiyatı 70 dolar bu konuda bilgisi olan var mı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat012

Arkadaslar sengay da gevey i satan esnaf bu sabah yeğenime Türkiye'de çalışıp çalışmadığını bilmediğini birde ortalama fiyatı 70 dolar bu konuda bilgisi olan var mı..

evet ortalama o civarda fiyatlar amerikada. çinde 45 -50 dolar olacak deniyordu ama demekki talep cok olunca onlarda fiyatı bindirmişler
  • herkese merhabalar.. gelismeleri takip etmek bile zor olmaya basladi su siralar, allah sabrinizi daim kilsin. bundan 2 sene once aldigim bir 3g yi dun aksam t-mo sitesinden sorgulayip factory ul ye cevirdim. ilk baslarda endise duymustum aktivasyon islemi icin ama hizli bir sekilde islemler tamamlandi. yaptiklari zaman da yapiyolar simdi allah var..

arkadaslar söyle bi durum var dile getirmek istedigim;
    apple altinda 100lerce belkide binlercesine yakin ve tamamiyle bu is icin egitilmis insanlar calistirirken, karsisinda kac adet dev team vari korsan yapilanma durabilir ki? bir orduya karsilik 3 5 askerle savasa girmek gibi birsey bu. acaba daha ne kadar dayanabilecekler? hadi jb eyvallah, da bu unlock meselesi hackerlerin oldugu gibi apple inda uzerinde özellikle durdugu hatta ekmegini yedigi bir konu. bundan oncekiler kolay olmus olabilir (buda gelisme asamasiydi) fakat farkindaysaniz artik isler iyice zorlasti. hele birde bu ul olayinin nasil oldugunu birkac yazilimci arkadasa katlandiktan sonra gorunce, olay "ver parayi cikarmayayim acigi" gibi degilmis. kaldi ki aramizda daha .dmg dosyalarini bile acamayanlarimiz varken bu insanlarin ne kadar zorlandiklarini tahmin etmek zor degil. kacimiz bu kadar ugrasmayi secerdi? "alsinlar fact ul cihaz öyle kullansinlar", neden yükü biz omuzlayalim dusuncesiyle "yapmiyoruz biraktik!" deseler bile; bu zamana kadar yedikleri ictikleri yerden goge helal olsun. su ul yide piyasaya surerlerse cok buyuk bir is basarmis olacaklar. olmasa da onemli degil artik cunku adamlar bu ise hakki gonul vermisler ve koskoca orduya direniyolar fakat nereye kadar? bir kac tekno-cühel in dustugu durumdan kurtarmayi goze almak bildigimiz sevaba girmektir, düpe düz amme hizmetidir. vergi konsa yeridir.

fazla uzatmayayim ama evde pc basi bekleyerek bu adamlari anlamak güc. isterseniz 4.1 fw nin ipsw dosyasini acmaya biraz kurcalamaya calisin ne kadar zor olacagini anlayabilirsiniz. macintosh a bu kadar laf edildigi bir donemde tek bir uzantiyi acmak icin resmen muhtac kaliniyor. cok zor isler bunlar arkadaslar. gerci her ne kadar cazgiri eksik olmasa bile sabir isi iyidir. heyecana kapilmamak ve moralimizi yuksek tutmak gerek. olmazsa da dunyanin sonu degil. basta ettigimiz tasarrufu zamani gelince yatirim olarak kullaniriz. gerci bu bile cok kucuk bir ihtimaldir. milyar dolarlik firmalardan bahsediyoruz. prestijlerini bu kadar kolay ayaga düsürteceklerini sanmam.

umarim bekledigimiz guzel haberler en kisa sürede bizimle olur.elbet cikacak bu nane. herkese iyi forumlar..

diknot: ul ciktigi gun piknik falan duzenlense eminim ki cok kalabalik olurdu. resmen mahalle arkadasligi kuruldu su topic te. iyisiyle kotusuyle takdir etmemek icten degil

• http://www.ultrasn0w.sitew.fr/#Ultrasn0w_1_3_.D

fake midir ?
    viri ozet gecerse cok makbule gecer
  • gevey çalışıyorsa toplu olarak getirteceğim deneyen ve çalıştıran varsa lütfen bilgi versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hozkilic

http://www.ultrasn0w.sitew.fr/#Ultrasn0w_1_3_.D

fake midir ?
    viri ozet gecerse cok makbule gecer

daha once 265465 tane mesajda da yazıldığı uzere evet fake!
  • ya bende amerıkadan gelme att lı 4 war abd de kuzenım var soyle bısey yapamazmıyız att sırketını arayıp ben abd de kullanıyordum farklı sım kart ıle ama turkıyeye gecmem gerek uzun sure acabılırmısınız dedıgımızde acabılıyorlarmı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyss -- 21 Mart 2011; 11:45:04 >
  • GeekWizzurd denen bu adamin kolpa oldugunu soylemistim size inanmadiniz bana :) 20 bin dolar aldigida yalan ahah
  • daha önce çok denenmiş ama başarabilen olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: erjan1

ya bende amerıkadan gelme att lı 4 war abd de kuzenım var soyle bısey yapamazmıyız att sırketını arayıp ben abd de kullanıyordum farklı sım kart ıle ama turkıyeye gecmem gerek uzun sure acabılırmısınız dedıgımızde acabılıyorlarmı acaba ?

açmıyorlar bosuna nefesini tuketme bence, nuh derler peygamber demezler.
  • quote:

ya bende amerıkadan gelme att lı 4 war abd de kuzenım var soyle bısey yapamazmıyız att sırketını arayıp ben abd de kullanıyordum farklı sım kart ıle ama turkıyeye gecmem gerek uzun sure acabılırmısınız dedıgımızde acabılıyorlarmı acaba ?

Hayır A&At öyle bir seçenek sunmuyor.
    Telefonu ne zamandır kullanıyorsun, sürüm güncellemesi yaptın mı?
    Genel - Ayarlar - Hakkında - Modem Firmware 1.59 ise telefona Unlock işlemini yazılımsal olarak yapaiblirsin
    Ama 02.10, 03.10, 04.10 ise malesef şu anda cihazı Türkiye de kullanamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 21 Mart 2011; 11:47:36 >
  • quote:

Hocam gecen hafta aradim abd yi ciddi anlamda acabilirler benden sosyal numarami ve att cep numarami istedi orada yasayan birileri varsa soyle actirabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrcskn

quote:

Hocam gecen hafta aradim abd yi ciddi anlamda acabilirler benden sosyal numarami ve att cep numarami istedi orada yasayan birileri varsa soyle actirabilirsin.

sosyal numarası varmı emın degılım kuzenım oraya dıl ogrenmeye gıttı nasıl yapsam att cep numaramı nereden bakcam telden ?
  • sosyal numara dediği social security number , xxx-xx-xxxx şeklinde olan numara bunsuz yaşatmazlar adamı orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: P!iZ

sosyal numara dediği social security number , xxx-xx-xxxx şeklinde olan numara bunsuz yaşatmazlar adamı orda

su olayı tam olarak anlatabılırsen kardes sansımı denıcem
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: P!iZ

sosyal numara dediği social security number , xxx-xx-xxxx şeklinde olan numara bunsuz yaşatmazlar adamı orda

su olayı tam olarak anlatabılırsen kardes sansımı denıcem

açıkcası söyle bi durum var bana açmaz gibi geliyo neden dersen roaming yap derler neden türkiyede başka hatla kullancan derler bu bi sebep, SSN(social security number) bu numara ordaki senin sigortan gibi bişey bu numara olmadan ne sağlık hizmetlerinden(acil durumlar hariç) ne iş imkanlarından yararlanamzsın SSN senin orda kimliğin gibi bişey burdaki TC kimlik nosu varya ondan da öte bişey orda SSN ile otunu bokunu çözüyolar,dolayısı ile adamın adından önce sordugu şey SSN var mı varsa nedir,gelelim konuya onlar neden istemişler bilmiyorum ama dene şansını kuzeninin mutlaka vardır SSN yoksa da alması lazım alsın, at&t numarasını zaten biliyodur kullanıosa onlarda tipik numara 19081231212 gibi bi telefon numarası vardır söylesin onu yapcagı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANVVS-2 -- 21 Mart 2011; 12:17:22 >

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.