Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan gece gece ne atraksiyon olmuş yaw, yoldan geliorum bi baktım coşmuş sayfa ama bu da fos çıkacak galiba çünkü şu an ulaşamıyorum elemanın twitter ına, neyse yine kaldık geveye...
  • video ya bakilirsa adamn dedigi gercek.yani unlock cikmis demektir.model numarasina iyi bakin video da.o telefon calismaz normalde.ayni model no ve baseband bendede var cunku
  • Aynen bende katilliyorum ama twitinda sacma sapan yazilar var isi bozan onlar
  • Yine Birileri Atmış Bir Video Bir Yorum Herkez Ümitlenmiş 1 Gece Arayla Hep Birileri Birseyler Yapıyor,Söylüyor,Kendilerince Yorum Yapıyor Ama SONUÇ HEP AYNI GELECEK HAFTA,HAFTA SONU,CIKMAK ÜZERİ Vs VS VS....bu seferde bu vıdeoyu yapan MuscleNerd benı unlock gelıstırenler lıstesıne koymadı dıye oda sallar sallar durur pfff sıkıldım artık arkadas......!!!!

ARTIK BİRİLERİ CIKARSIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurbetci58

Geo olmasin bu :) ?? yada apple in 12.oyuncusu?? Farketmez cikarsinda software yi

Bence de o, sesimizi duydu sonunda :)
  • Gvey getirtip kullanan var mı? 41 02.10.04 de çalışıyormu... Alalımmı?
    Oynatmaya az kaldı...
  • ustalar adam fake çıktı. hayali steve jobs'un 20k'lık teklifine varım demiş guya o yuzden çıkartmayacakmıs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: haldor

ustalar adam fake çıktı. hayali steve jobs'un 20k'lık teklifine varım demiş guya o yuzden çıkartmayacakmıs..

hahaha ben ne dedım bı bahanesı olucak mutlaka :D sınırden guluorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: haldor
    ustalar adam fake çıktı. hayali steve jobs'un 20k'lık teklifine varım demiş guya o yuzden çıkartmayacakmıs..

Bu unlock ısı ne oldu böyle. Nasıl birşeye dönüştü. Anlam veremiyorum artık.. Biraz bekleyip Gevey alicam artık..

T-mobile Almanya 02.10 bb 32gb iPhone 4
    5aydir bekliyorum..
  • daha coook beklersiniz bu unlock u gidin geveyinizi alin burda sinirinizi bozmayin bos yere
  • Ya bende sevindim çıkıyo diye yine gitti Unlock.
    alayı yalan dolan bunların tek gerçek gevey gerisi hikaye
  • Gevey getirtip kullanan var mı? 4.1 02.10.04 de çalışıyormu... Alalımmı?
  • Beyler girin sizdw twittera,basın küfrü, ben öyle yaptım. Zaten tepemizde sinir bide böyle gerizekalıların oyuncak malzemesi oluyoruz.
    https://twitter.com/geekwizzurd/status/49652799188901888
  • Bu kadar insan topluluğu çok merak ediyorum seneye iki kuruş ucuz olsun diye simlock cihaz alırlar mı ???

Ama her sana bir bu kadar insan görüyorum , anlamak çok güç; kanser olmak icin neden telefon alınıyor ?
  • @lupin8828 @GeekWizzurd No! He's gonna accept money from Steve Jobs! :-)
    9 minutes ago via web in reply to lupin8828
    .@t_tural @veeence Now they can try to find NCK (a uninque code to unlock FOREVER your phone) without risk to brick phone! And study logs!
    13 minutes ago via web in reply to t_tural
    .@tianye26 I don't think so. You can't know how long a BF takes, they estimated 1 Week but after they've to study and create tools,test tools
    14 minutes ago via web in reply to tianye26
    .@Dirty80s @veeence Yes. Right. They reduced the BF and made it simpler. We'll have to run the script for several days (as i understood)
    16 minutes ago via web in reply to Dirty80s
    .@veeence then test the tool with other pc and phones ... Uhm .. ETA=couple months?
    24 minutes ago via web in reply to veeence
    .veeence "NCK update": Seczone has been dumped. Now trying to cover/log all statuses of the seczone. They can only capture the official NCK-key once.
    36 minutes ago via Twitter for iPhone
    Retweeted by ciavanni and 10 others .@veeence :) so now It's time to bruteforce NCK. They estimated time to Bf in a week, Then work on logs, then other test, then make

SADECE VE BİR HAFTADA PROGRAMI YAZIP TEST AŞAMASINA ALICAKLARINI ÖZET GEÇEYİM
    NEZAMAN SALICAKLARI HAKKINDA BİLGİ YOK BULDUKLARI BİR NCK KODUNDAN TÜM İPHONE MODELLERİNİ BYPASS YAPARAK FU YAPICAKLAR PLAN BUYMUŞ BAŞINDAN BERİ SECZONU KANDIRMAK

• TEST SONRASINDA OLUŞABİLİCEK BUG'LAR VEYA SORUNLAR YENİDEN SORUNU BULMAYA HATALARI DÜZELTMEYE GİDERLERSE BİRAZ DAHA BEKLERİZ

BİR ŞEKİLDE ADAMLAR APPLE İLE PAZARLIGA OTURMUŞLAR ADAMLAR BİZİ HER DEFASINDA KUMPASA GETRİYORLAR ŞİRKETTEN 3-5 ALDIKLARINDA TAM PARAYI ALAMDILAR

DEVTEAM DİYORKİ BASTIR MİLYON DOLARI BU İŞTEN AYAGIMIZI ÇEKELİM YADA TÜM CİHAZLARI FU YAPARIZ KOL GİBİ
    APPLE BU PARAYI VERMEZ İSE O KOLU ALICAK AT&T BASICAK DAVAYI APPLE TAZMİNAT ÖDÜYCEK

O YAZILIMIN KORUNMASI GÜVENLİGİ ONUN SORUMLULUGUNDA APPLE MİLLET UPDATE YAPMAZ İSE BİŞEYDE YAPAMIYOR SEVE SEVE VERİCEK DEVTEAM'E BİZDE ŞAPA OTURCAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.M.C -- 21 Mart 2011; 10:09:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bizhy

Bu kadar insan topluluğu çok merak ediyorum seneye iki kuruş ucuz olsun diye simlock cihaz alırlar mı ???

Ama her sana bir bu kadar insan görüyorum , anlamak çok güç; kanser olmak icin neden telefon alınıyor ?

2 kuruş?
    Burda alanların çoğu 950 ile 1100TL arası alanlar. Hatta yanlışlıkla BB yükseltip bekleyenler de var. Ayrıca ben de dahil olayın bu kadar uzun süreceğini bilsek kimsenin almayacağından da adım gibi eminim.Ama olayı 2 kuruşluk olay gibi görüp insanları küçük görmeni tasvip etmedim
  • Gvey getirtip kullanan var mı? 41 02.10.04 de çalışıyormu... Alalımmı?
  • @derdo008 gevey 02-10 ve 03-10'da çalışıyor görünüyor. Bir an önce yurdumuza giriş yapsada ne olduğunu ayrıntısıyla görsek.
    gece topic alarm konumuna geçmiş. Tabii sabaha doğru normala dönmüş
  • @saraer
    eyvallah kardeşim 4 mesaj sonra sadece sen cvp verdin... Muradına er İphonuun Unlock olsun...

Delirdik...

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.