Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Majestixxc

quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

Eleman gideri yaptı!
    Eğer MuscleNerd benim adımı bundan sonra benim yöntemimle yapacağı unlocklarda geliştirenler listesine koyarsa yarın gece unlock u yayınlayacağım diyor.

Bakalım ne olacak.

ZeneX süpersin ya. :D Abi bırak yazılım mühendisliğini falan okuma,senden 10 numara gazeteci olur.. Başlık falan can alıcı :D

aynen bnde koptum :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

arkadaslar fake bu http://www.twitvid.com/SRSOJ alın bu da iki ay önceki video aynı el aynı parmaklar kara kara:)) ikiside solak yeterince kanıt var :/

İşte ben buna fiyasko derim !

video yu izledim de model nosu gözükmüyor zaten fake olduğu bariz ama yeni videoda herşey gözüküyor

inş fake çıkmazda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

Eleman gideri yaptı!
    Eğer MuscleNerd benim adımı bundan sonra benim yöntemimle yapacağı unlocklarda geliştirenler listesine koyarsa yarın gece unlock u yayınlayacağım diyor.

Bakalım ne olacak.

ZeneX süpersin ya. :D Abi bırak yazılım mühendisliğini falan okuma,senden 10 numara gazeteci olur.. Başlık falan can alıcı :D

Eskiden bilgisayar oyunları için incelemeler yazardım :)
    Ayrıca Teknoloji TV ve MTV Türkiye 'de çalıştım senelerce. Jargonu kaptık :)
  • I will release unlock by tomorrow night if @MuscleNerd agrees to put me in credits of every future unlock based on my solution.

Arkadaş Muscle Nerde meydan okuyor :)

@MuscleNerd. I would like you to test unlock. To help spread word once you have proven it to be legit.

Bu arkadaş çok iddialı çok heyecanlandırdı bizi burda :D

Bide kızdı yarın akşam çıkarıcam diyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cybermilli -- 21 Mart 2011; 2:53:48 >
  • Nobetteyim ve konuyu takip edeceğim diye raporları yazamiyorum bakalım neler olacak göreceğiz.
  • Foruma çok fazla girmesem de Twitterda turkce ve ingilizce gelismeleri saniye be saniye yaziyorum.
    Takib edin
    http://twitter.com/#!/Cybermilli
  • musclenerd bi kontrol etsin bakam, bu unlock olmus mu:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hobametin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

arkadaslar fake bu http://www.twitvid.com/SRSOJ alın bu da iki ay önceki video aynı el aynı parmaklar kara kara:)) ikiside solak yeterince kanıt var :/

İşte ben buna fiyasko derim !

video yu izledim de model nosu gözükmüyor zaten fake olduğu bariz ama yeni videoda herşey gözüküyor

inş fake çıkmazda

ben ikisinin aynı kisi oldu konusunda cok eminim parmklar aynı ten rengi aynı eğer kırdıysa aynı nickle cikarirdi piyasaya, fake degilse niye yeni bir nickle yazsın ki? umarım kirmistr ama benim ümidim yok o kisiden

• MuscleNerd oralı olmadı, GeekWizzurd 'da 15 dk dır ses yok.
    Bence gece gece burada beklemeye gerek yok. Nasıl olsa gerçek olsa bile 3 gün sonra çıkacak. (Tabi MuscleNerd blöfü yerse yarın gece)
    Her türlü bu gece kaçıracağımız bir şey olmayacak.
  • @MuscleNerd. I would like you to test unlock. To help spread word once you have proven it to be legit.

?

Ayrıca Geek'in 50'den 108'i buldu takipcileri :)
  • musclenerd elamani kenara cekmis rüsvet teklif ediyordur bana ver unlocku ben yayinlayacagim diye :)) tabii dogruysa
  • aynı adam olduğu kesin
    ama fake olup olmamasi degil
  • bunlar unlocu ılk once ben cıkartıcam die sidik yarısı yaparlarsa sasmayın olan yıne bıze oluyo ben gevey istemiyorum bana unlockumu verinn
  • ahahahah olaya bak böyle kolpa olmaz valla
  • bu geekwizzurd arkadaş twitterda bazı fotolar paylaştı.steve jobs ona unlocku yayınlamaması halinde 20 bin dolar vermeyi teklif etmiş (güya).bir de steve jobs un e-mailini verip 'konuşmak isteyenler buyursun' gibi bişe demiş. adam sanki maytap geçiyo gibi geldi bana...
  • geekwizzurd'dan yeni bi twit.

Money can be more than donations for work on future unlock. Can pay for a new team. Sorry. :( 20? Wouldnt you take it?
    7 minutes ago via Twitter for iPhone
  • Bu olayda boylelikle patlamis oldu. Basimiz sagolsun.
  • http://www.twitvid.com/XKUUH

walla arkadas çalıstırdıgı proğram winterboard bu programın ıçıne yazılım atmıs olablır mesela bı resime atmısda olabılır yani eskiden bende yapardım resimin içine virüs sokar arkadaslara yollardım pc leri çökerde çocukluk işte :)
    ölede bi yazılımı resimin içine sokmuşta olabilir illa dev team ı mı yapacak belli olmaz arkadaslar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • neyi belli olmaz adamın twitlerini oku anlarsın durumu. o iş yattı artık. bundan sonra yapılabilecek şey ya unlock beklicez ya da gevey alcaz( tabi eğer onun çalıştığını görebilirsek)
  • abuk sabuk tweetler atmaya başladı bu adam durum yine kötüye gidio gibi unlock bulan adamın bu tarz şeyler atması yok steve jops 20000 dolar teklif etti falan tarzı msjlar atması bi garip umudum yine % 5 lere düştü
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.