Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erjan1

quote:

Orijinalden alıntı: P!iZ

sosyal numara dediği social security number , xxx-xx-xxxx şeklinde olan numara bunsuz yaşatmazlar adamı orda

su olayı tam olarak anlatabılırsen kardes sansımı denıcem

Att yi ara deki ben turkiyeye geldim buradaki operatorlerle kullanamiyorum hatti dd acarlar ama dedigim gibi sosyal no soruyolar ve kart numarasi falan bi kac senaryo ile aradim 1 saatten fazla konustum sonuc alamadik
  • quote:

quote:

quote:

sosyal numara dediği social security number , xxx-xx-xxxx şeklinde olan numara bunsuz yaşatmazlar adamı orda

su olayı tam olarak anlatabılırsen kardes sansımı denıcem

açıkcası söyle bi durum var bana açmaz gibi geliyo neden dersen rooming yap derler neden türkiyede başka hatla kullancan derler bu bi sebep, SSN(social security number) bu numara ordaki senin sigortan gibi bişey bu numara olmadan ne sağlık hizmetlerinden(acil durumlar hariç) ne iş imkanlarından yararlanamzsın SSN senin orda kimliğin gibi bişey burdaki TC kimlik nosu varya ondan da öte bişey orda SSN ile otunu bokunu çözüyolar,dolayısı ile adamın adından önce sordugu şey SSN var mı varsa nedir,gelelim konuya onlar neden istemişler bilmiyorum ama dene şansını kuzeninin mutlaka vardır SSN yoksa da alması lazım alsın, at&t numarasını zaten biliyodur kullanıosa onlarda tipik numara 19081231212 gibi bi telefon numarası vardır söylesin onu yapcagı bu

ben kuzene telefon senınmış gıbı arıcaksın att numaranı ısterlersede social security number wer dıcem bukadar sanırım turkıyeye gecıcegını oradada kullanmak ıstedıgını sım kılıdının acılmasını ıstıcem aksam arıcam kuzenı umarım olur... att numaramı nerden bakcam bu arada

• Hacim hatti amerikada aktif olarak kullanmis olmaniz lazim yoksa gene acmazlar
  • iyide adamlar ssn bakcak kuzeninin adı gözükcek , at&t numarasından sorgulatcaklar satın alan sensen senin adın gözükcek?sonra hoop 911
    edit: bakcak derken sorgulatcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANVVS-2 -- 21 Mart 2011; 12:09:32 >
  • hoca kart takmayınca bendede sim yok yazıyo..ne iş????

quote:

size bu olayı açıklıyım , eğer adamın dediği gibi olsa kart takmadıgında NO SIM yerine No Service yazardı,bu cihaz factory unlock bence o da hatadan ne hatası derseniz bi ara türkiyedede olmuştu bi eleman iphone 4 üne kart takıyodu açılıyodu tüm sim kartlarla modeli MC608LL ydi gene USA malı,adam şansına aldığı cihaz factory unlocktu,buna da öyle bi talih kuşu konmuş unlock buldum diye sallıyor
  • bu işde yatar :D
  • Yaw ne alaka arkadasin arasin desin sosyal numara ve telefon numaram bu acib teli desin buradada vodafon kilitli satiyo vodafon musterisi isen sotluyon aciyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ny46
    hoca kart takmayınca bendede sim yok yazıyo..ne iş????

quote:

size bu olayı açıklıyım , eğer adamın dediği gibi olsa kart takmadıgında NO SIM yerine No Service yazardı,bu cihaz factory unlock bence o da hatadan ne hatası derseniz bi ara türkiyedede olmuştu bi eleman iphone 4 üne kart takıyodu açılıyodu tüm sim kartlarla modeli MC608LL ydi gene USA malı,adam şansına aldığı cihaz factory unlocktu,buna da öyle bi talih kuşu konmuş unlock buldum diye sallıyor

Katiliyorum adam bisi yapmiyo hic winterboard s girip temayi degistiriyo sonra karti takiyo unlock yaptim diyo ahahah aynisini bende yaparim unlock yaptim derim ahah

• quote:

Orijinalden alıntı: ny46

hoca kart takmayınca bendede sim yok yazıyo..ne iş????

quote:

bahsettiğim o değil zaten normal olanı sim yuvasına takılı değilken NO SIM yazması normal olan zaten, benim bahsettiğim unlock yaptım diye çıkan geekwizard mıdır nedir o demiş ki ben donanımsal bi durum yaptım cihaz sürekli at&t hat varmış gibi davranıyo dedi eğer öyle olsa simi çıkarttıgında no service yazar takınca sinyal gelir gibi geldi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: onrcskn

quote:

ya bende amerıkadan gelme att lı 4 war abd de kuzenım var soyle bısey yapamazmıyız att sırketını arayıp ben abd de kullanıyordum farklı sım kart ıle ama turkıyeye gecmem gerek uzun sure acabılırmısınız dedıgımızde acabılıyorlarmı acaba ?

Hocam gecen hafta aradim abd yi ciddi anlamda acabilirler benden sosyal numarami ve att cep numarami istedi orada yasayan birileri varsa soyle actirabilirsin.

Yok kardeşim hiç uğraşma, denenebilecek her yolu denedim ben olmuyor. AT&T a-ç-m-ı-y-o-r. Orda kullanıp Türkiye'ye ye kesin dönüş yapan arkadaşlar bile açtıramadı.. Geçici süreliğine gidiyorum desen bile romaingi kullan diyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: onrcskn

Yaw ne alaka arkadasin arasin desin sosyal numara ve telefon numaram bu acib teli desin buradada vodafon kilitli satiyo vodafon musterisi isen sotluyon aciyolar

tamamda vodafone ile at&t aynı şey mi ? keşke vodafone kilitli cihazım olsa burda takar kullanırım konusurum adamlarla, ama amerika at&t kilitli olduğu için bana şöyle gibi geliyo ; roaming yap kardeşim banane derse o zaman olmaz işte ama istiosa ercan bi denesin
  • arkadaşlar bende abd den gelen bi iphone var ama sim tarafında orange yazıyo versiyon 4 1 anlamadım iyice beynim bloke oldu biri açıklarmı at t mi benimki orange mi orangeyse o ne iş :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeugamamix

arkadaşlar bende abd den gelen bi iphone var ama sim tarafında orange yazıyo versiyon 4 1 anlamadım iyice beynim bloke oldu biri açıklarmı at t mi benimki orange mi orangeyse o ne iş :S

nasıl ya orange başka bi operatör o cihaz abd olamaz gibime geliyo
  • @Pİ!Z tmamdır kardeşim
  • arkadaşlar ben size aksam fotoalrını göndereyim ya cok acaip bi durumla karsı karsıyayım peki orange ise bunun bi çözümü varmı ? yne yok deilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeugamamix

arkadaşlar ben size aksam fotoalrını göndereyim ya cok acaip bi durumla karsı karsıyayım peki orange ise bunun bi çözümü varmı ? yne yok deilmi

orange lar telefon yoluyla belli bi ücret karşılığı fu olabiliyodu galiba bunu tekrar oku
  • telde operatör att diyor hakkında bölümünde ise simi orange yazıyor arkadaslar
  • Peki benim ATT cihazı burda orange ile kullanabilirmiyim
    NOT: ben yurt dışındayım burada orange kilitli i4 satıyor
  • dün gece twitterdan eklenen video fake miş peki bunu nası yapmış bu adam ya akıl erdiremedim ciddi uğraş gerektiren birşey olmalı telefonda seri no suna göre att ye kilitli görünüyor
  • sana açıklamasını tepede yazdım
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.