Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bu At&t namussuzlarına her türlü numarayı denemiş biri olaraktan size tavsiyem boşuna zaman, para, nefes harcamamanız. Şöyle diyim, bu Amerika'lılar kendi askerlerini çok severler, her türlü kıyağı yaparlar özellikle adamlar yurt dışında görevdeyken ellerinden geldiğince yardımcı olurlar, normal vatandaşa yapmayacakları kıyakları çekerler. Bizim burada Amerikalı asker bir kaç arkadaş var, Allah razı olsun, arayıp bin bir türlü takla attılar benim cihazı açtırmak için. Ben burada görev yapıyorum ama iphone'umu kullanamıyorum, mağdur oldum, buradaki arkadaşlarımla iletişim kuramıyorum vs. gibi dallandırıp budaklandırıp esaslı bir duygu sömürüsü çektiler ama nafile adamlar hakikaten nuh diyor peygamber demiyor, onlara bile açmadılar. Ben boşuna Amerikalara telefon açıp, uğraşmayın derim, telefon parasına yazık. Ancak tutar da birimize açarlarsa bu da istisna olur

Şimdilik en somut çözüm gevey gibi görünüyor. Burada yaygınlaşınca zaten düşer fiyatları, belki o zamana kadar NCK'de bir gelişme olur bilemeyiz. Vallahi 6 - 7 ay geçti aradan, şimdi düşünüyorum da bu kadar zaman ve efor sarfedeceğimi bilseydim, bu kadar sıkıntı olacağını, 3 kuruşluk adamların elinde oyuncak olacağımızı bilseydim, sağdan soldan biraz daha sıkıştırıp sim kilitsiz alırdım. Aaaaahh ahh ...

• böyle olcağını bilsem bende simkilitsiz alırdım ah ah geçen günlere iphone u eskittiğime onca zaman dil tüy döktüğüme yanıyorum ya geveyde bi gelse artık yaygınlaşsa kurtulcaz
  • Ya arkadaşlar sorunlar ve cevaplar tekrarlaniyor ,,, AT&T yazan AÇILMAZ -bitti daa, (konuyu burda kapatırsanız sevinirim)

Yahu arkdaşlar başlıkta 20 den sonra Gevey gelişmeleri yaziyor , e hanii , bundan 20 sayfa önce 100 kişi ben alcm denicem size bildiririm dedi , hala kimseden cevap yok , saçma sapan konuları tartışıorsunuz ,
    şu anda belli olan Tek gerçek var o da GEVEY dır onun üzerine gidin , diğer bir gerçek haber çıkarsa onun üzerine gidelim, yahu forumu bilmesem GEVEY diye bir şey çıktığını son 10 sayfadır öğrenemicem ..
  • +++ @get_up
    Gevey denen şu zımbırtı hala ülke topraklarına girmedi mi yaw? Gevey'e yoğunlaşın derim. Gerisi hikaye.
    Ben İphone4 almaya niyetli değilken tesadüf eseri almış bulundum bir kere. Üstelik de biri factory unlock olmak üzere 2 adet almıştım usa dan. Kilitli olan bana kaldı her nasılsa. Şimdi 6 adet Türkiye garantili i4 sahibi olmak üzereyim. Ancak elimdeki kilitli olanı bir kez olsun kullanmak istiyorum. Bunun için de Türkiye'ye geldiyse şu gevey denen zımbırtı almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: get_up

Ya arkadaşlar sorunlar ve cevaplar tekrarlaniyor ,,, AT&T yazan AÇILMAZ -bitti daa, (konuyu burda kapatırsanız sevinirim)

Yahu arkdaşlar başlıkta 20 den sonra Gevey gelişmeleri yaziyor , e hanii , bundan 20 sayfa önce 100 kişi ben alcm denicem size bildiririm dedi , hala kimseden cevap yok , saçma sapan konuları tartışıorsunuz ,
    şu anda belli olan Tek gerçek var o da GEVEY dır onun üzerine gidin , diğer bir gerçek haber çıkarsa onun üzerine gidelim, yahu forumu bilmesem GEVEY diye bir şey çıktığını son 10 sayfadır öğrenemicem ..

Herkes sipariş etti de , çin den buraya da 3 günde gelmiyor arkadaşım..Kargosunu bekliyor herkes..
  • GEVEY zaten Türkiye toprakların girse zaten kesin herkesin haberi olur forumda.. Herkes hala ürünü bekliyor gelir gelmez denenip forumda haberdar edilecek zaten.. Herkes beklemede az kaldı..
  • Zaten buraya gelip, bizler tarafından denenmedikçe kafalardaki soru işaretleri gitmeyecek. Şimdi gevey var bir opsiyonumuz var en azından, onun da hiç çıkmadığını düşünsenize
  • Hakkaten ya şu gevey bizim memlekete bi gelse de herkes rahatlasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bystenly -- 21 Mart 2011; 13:35:57 >
  • alacaklar listesinde adım var ama o ne kadar gerçekçi 150 kisi var orda kim kargoya verdi 150 tane kime gelecek kim dağıtacak ?? bı ton ivir zivir şey feryil merak etmeyin yüklü miktarda yolluycam falan diyodu kimseden ses çıkmaz oldu . yav üretim yapmayı geçtim ithalat bile yapamiyoz nerde devlet nerde is adamları :)) birisi kopyaladım Calisiyo Çarşamba çıkıyor der video koymaz netim bozuldu der off ulan off birisi video koyar fake çıkar ne bu çektiğimiz 500 600 tl ucuza aldık 5 katı çile çektik
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

alacaklar listesinde adım var ama o ne kadar gerçekçi 150 kisi var orda kim kargoya verdi 150 tane kime gelecek kim dağıtacak ?? bı ton ivir zivir şey feryil merak etmeyin yüklü miktarda yolluycam falan diyodu kimseden ses çıkmaz oldu . yav üretim yapmayı geçtim ithalat bile yapamiyoz nerde devlet nerde is adamları :)) birisi kopyaladım Calisiyo Çarşamba çıkıyor der video koymaz netim bozuldu der off ulan off birisi video koyar fake çıkar ne bu çektiğimiz 500 600 tl ucuza aldık 5 katı çile çektik

• benim fiyatimi kimse begenmiyor ki.cuma gunu turkiyede olcak urun amafiyat olmazsa satmicam urunu geri getirtcem cine
  • Arkadaşlar öyle diyorsunuz ama elinizde ki cihazlar hala 1000-1100 liraya alıcı bıluyor.. Ve 1500 liraya da FU cihazlar satılıyor.Öyle düşünenler için hala geç kalınmış sayılmaz yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: feryil

benim fiyatimi kimse begenmiyor ki.cuma gunu turkiyede olcak urun amafiyat olmazsa satmicam urunu geri getirtcem cine

Gelirken GEVEY getirecek misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majestixxc

Arkadaşlar öyle diyorsunuz ama elinizde ki cihazlar hala 1000-1100 liraya alıcı bıluyor.. Ve 1500 liraya da FU cihazlar satılıyor.Öyle düşünenler için hala geç kalınmış sayılmaz yani...

ama o 1500 liraya dediğin cihazlar 2.el ve ben o adamın nasıl kullandıgını bilemem, benim iphone 4 üm el bebek gül bebek yetiştirilmiş gibi gözüm gibi baktım 7 ayda sadece 1 kere düştü yere onda da silikon bumper vardı ama ona ragmen içim gitti düşün, 1500liraya alcagım adam bu kadar özenli mi baktı sence sadece bi ihtimal?
  • feryil cuma gunü hangi sehire gelecek ürün ? fiyatı ne kadar olacak?
  • Ben 1100 e alici bulsam vereyim walla 16 gn black tertemiz kutusuz Konu disi ozur dilerim
  • ben de bir umut unlock ederler diye at&t yi aradim ve 2 ayri kisiyle görüstüm

1.sinie telefonumu yurtdisinda (abd disinda) kullanmak istiyorum ne yapmaliyim dedim (farkli bi operatör ile degil) bende sosyal güvenlik numarasi telefon numaram ve at&t kullanici adim gibi bilgiler istedi bu adam sanirim at&t international servisini acacakti bana. bende bu bilgiler olmadigini söyleyip kapattim

2. görüsmemde at&t international numarasini aradim burdaki adama gene yurtdisinda oldugumu ve at&t iphonumu baska bir operatörle kullanmak istediğimi söyledim adam bana direk ve net olarak AT&T IPHONE'NUZU HICBIR SEKİLDE BASKA BIR NETWORKLE KULLANAMAZSINIZ şeklinde cevap verdi ve bunu adama 2. 3. ayri bicimde sorarak NO SIR :D şeklinde teyit ettirdim.

olay budur at&tyi arayip bosuna dil dökmeye gerek yok adamlar nuh diyor peygamber demiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: P!iZ

quote:

Orijinalden alıntı: Majestixxc

Arkadaşlar öyle diyorsunuz ama elinizde ki cihazlar hala 1000-1100 liraya alıcı bıluyor.. Ve 1500 liraya da FU cihazlar satılıyor.Öyle düşünenler için hala geç kalınmış sayılmaz yani...

ama o 1500 liraya dediğin cihazlar 2.el ve ben o adamın nasıl kullandıgını bilemem, benim iphone 4 üm el bebek gül bebek yetiştirilmiş gibi gözüm gibi baktım 7 ayda sadece 1 kere düştü yere onda da silikon bumper vardı ama ona ragmen içim gitti düşün, 1500liraya alcagım adam bu kadar özenli mi baktı sence sadece bi ihtimal?

Forumdan Nifu kullanıcı adlı arkadaş 1530 tl ye sıfırını satıyor

Edit: Linkhttp://forum.donanimhaber.com/m_47374316/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47374316

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 21 Mart 2011; 14:21:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karmateque

Arkadaşlar, bu At&t namussuzlarına her türlü numarayı denemiş biri olaraktan size tavsiyem boşuna zaman, para, nefes harcamamanız. Şöyle diyim, bu Amerika'lılar kendi askerlerini çok severler, her türlü kıyağı yaparlar özellikle adamlar yurt dışında görevdeyken ellerinden geldiğince yardımcı olurlar, normal vatandaşa yapmayacakları kıyakları çekerler. Bizim burada Amerikalı asker bir kaç arkadaş var, Allah razı olsun, arayıp bin bir türlü takla attılar benim cihazı açtırmak için. Ben burada görev yapıyorum ama iphone'umu kullanamıyorum, mağdur oldum, buradaki arkadaşlarımla iletişim kuramıyorum vs. gibi dallandırıp budaklandırıp esaslı bir duygu sömürüsü çektiler ama nafile adamlar hakikaten nuh diyor peygamber demiyor, onlara bile açmadılar. Ben boşuna Amerikalara telefon açıp, uğraşmayın derim, telefon parasına yazık. Ancak tutar da birimize açarlarsa bu da istisna olur

Şimdilik en somut çözüm gevey gibi görünüyor. Burada yaygınlaşınca zaten düşer fiyatları, belki o zamana kadar NCK'de bir gelişme olur bilemeyiz. Vallahi 6 - 7 ay geçti aradan, şimdi düşünüyorum da bu kadar zaman ve efor sarfedeceğimi bilseydim, bu kadar sıkıntı olacağını, 3 kuruşluk adamların elinde oyuncak olacağımızı bilseydim, sağdan soldan biraz daha sıkıştırıp sim kilitsiz alırdım. Aaaaahh ahh ...

Sana katılıyorum bende att Apple aramıştım bir saate yakın görüşme oldu hicbirsey çıkmadı sadece turkcelle konuşma bedeli ödemek kaldı.nasip olursa gevey i sipariş verdim onlarda Türkiye'de çalışıp çalışmayacağı garantisinide vermediler onun için bir tane sipariş verdim.haftaya deneyecem inş.

• bu arada at&t yi cepten falan arayip biton fatura ödeyenlere bikez daha gecmis olsun cünkü skype'de ücretsiz arayabilirsiniz :D
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.