Şimdi Ara

iPhone 3gs 3.1.3 Jailbreak ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
0
Favori
61.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 42.hafta sonrası üretilmiş iphone'lar için jailbreak sorunu çözüldü mü ? Telefonu kapatıp açınca tekrar jailbreak yapmak gerekiyormuş çünkü .. ;)
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vefakoksal -- 31 Mart 2010; 0:12:33 >
  • Herkese selamlar

cihazım 37 nci hafta bundan yaklasık olarak 2 hafta onde menuden tum ayarları resetledım cıhaz kapandı sımdı cıhaz acılmıyor denemelerim

asagıda yazdıklarımı hem Restore ( yanı steve job cızgı karakterı ekrandayken) hemde DFU mod da denendı

- Quickpwn ile 3.1.2 yuklemeye calıstım olmadı ( Mac den yukleme )
    - Blackrain ile 3.1.2 yi tekrar canlandırma yapmaya calıstım
    - snowbreeze ile jailbreak ve restore
    - itunes den 3.1.3 e update ( hem PC hem Mac )

bunların tamamında basarısız oldum cıhaz tam yukleme baslayacak Apple logosunun altında ılerleme bolumu cıkıyor kendını resetlıyor

sonra restore ye donuyor

blackrain yaptıgımdada ( avakado resmı Quickpwn ) yaklasık 5 sn ekranda kalıyor ardından ekran kararıyor ve pıl bıtene kadar devam edıyor

bu konuda fıkrı olan bırı varsa cok sevınırım yaklasık 2 kere farklı bolgelerdekı iphone servislerine verdım cıhazı hıc bırı 3.1.3 e dahi update edemedıler
    en son verdıgım servıs bana apple in turkıye serverlarına yazılımı yuklememesınden kaynaklanan bir sorun oldugunu ve ancak bir zaman sonra giderebileceklerini soylediler ( bunu benım talebım uzerıne 3.1.3 yuklemelerini istedigimde verdikleri cevap)

Sizce tam sorun nedir ( benim kisisel tahminim reset attıgımda silinen dosyalar boot a zarar verdi ve cihaz acılmıyor )
    Nasil tamir edebilecegim hakkında bir fikri olan varmı ?

• slm arkadaşlar,
    iphone 3gs 32gb kullanıcısıyım, jb yapmak istiyorm günlerdir forumları okuyorm bilgi edinmek için yardımcı olabilecek bi arkadaş varsa çok iyi olucak :)
    seri no: 880077Qxxxx
    model : MC134ZP
    FW : 05.12.01
    SÜRÜM : 3.1.3 (7E18)
    JB YAPILABİLİRMİ YAPILIRSA NASIL ? ŞİMDİDEN TŞKLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgunadam
    slm arkadaşlar,
    iphone 3gs 32gb kullanıcısıyım, jb yapmak istiyorm günlerdir forumları okuyorm bilgi edinmek için yardımcı olabilecek bi arkadaş varsa çok iyi olucak :)
    seri no: 880077Qxxxx
    model : MC134ZP
    FW : 05.12.01
    SÜRÜM : 3.1.3 (7E18)
    JB YAPILABİLİRMİ YAPILIRSA NASIL ? ŞİMDİDEN TŞKLER

Su an yapılamaz maalesef;fakat büyük ihtimal 3 Nisanda ya da ondan kısa bir süre sonra jb çıkacak.Sabır:)
  • beyler bu forumlardaki halimizi gören sorunsuz 3.1.2 kullanıcılarına sesleniyorum.. 3.1.3 ' e yükseltmeyin şu telefon 3.1.3 bi tuzak başka bişey değil, unlock telefonum lock oldu . 1 haftadır telefon yatıyor baygın bi şekilde :(

şuan bu yöntemi deniyorum, aklıma takılan bişey var, bu snow programından dediklerinizi yaptım hep next next dedim sonra başa dönüyo belli bişeyden sonra tekrar ediyo bende oldu herhalde dedim kapattım programı. sonra o sürüm dosyasını telefona itunes den atıyorum. doğru değilmi yaptıgım.
  • arkadaslar bnmkisi iphone 3g tr den aldım ve serial nosunda 4. ve 5. hane de '50' yazıor bu jb işlemini yapabilirmiyim sorun cıkar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: oeken

arkadaslar bnmkisi iphone 3g tr den aldım ve serial nosunda 4. ve 5. hane de '50' yazıor bu jb işlemini yapabilirmiyim sorun cıkar mı

surum 3.1.3 ise yapamazsiniz maalesef.
  • Kanaat getirdim ki bu is boyle olmayacak. Amerikadan aldigim iphone'u satip Turkcllden alacagim bir tane. bu sikinti ikide bir cekilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

quote:

arkadaslar bnmkisi iphone 3g tr den aldım ve serial nosunda 4. ve 5. hane de '50' yazıor bu jb işlemini yapabilirmiyim sorun cıkar mı

sürüm 3.1.2 ozaman jb yapılabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oeken -- 3 Nisan 2010; 17:20:17 >
  • Evet yapilabilir o zaman black ra1n ile yapabilirsiniz.
  • Arkadaslar bugun iphone'un cazibesine ve daha fazla ayri kalmaya dayanamadim, Turkcell'den 16 Gb 3G s aldim. Surumu 3.1.2 sizce Jail Break yapmali miyim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

quote:

sürüm 3.1.2 ozaman jb yapılabilir mi?

39. haftadan sonra üretilmiş bir iphone jb yaparsan telefon her kapandığında bilgisayara bağlayıp açman gerekir buna tethered jb denir. bence yapma
  • 3.1.2 telefonumu alalı 1 hafta oldu, bıktım içerisindeki programlardan blackrain ile jailbreak yapayım dedim. Önce tereddütteydim, kimisi kitleniyor dedi, kimisi öyle dedi, amannn dedim bastım düğmeye canımın sıkkın olduğu bir gün. Yaptım ve 20 saniyede herşey tamamdı, sonra herşeyi sorunsuz yükledim ıvır zıvır balık tutma oyunundan street fighterına kadar. Ama tek sorun şimdi telefonun sarjı biterse, bilgisayar bulup tekrar açmam gerekiyor. O yüzden sarjı kontrollü kullanmak gerekiyor. Ve en önemlisi jailbreakden önce satın aldığım paralı hiçbir program jailbreakden sonra çalışmıyor. Cracklilerini çekmek kolay ama bu programlar server bağlantılı programlar olduğu için parasını vermeyen düdüğü çalamıyor, örn: whatsapp messenger. Yani bilmiyorum ama bu jailbreak pek de sarmadı beni, telefonu eski haline almak için restore dan bahsediliyor. Şimdi restore yapınca otomatik 3.1.3 e mi yükselir, yoksa telefonu upgrade yapmazsak yine 3.1.2 restore mi yapar? Restore yapınca telefon jailbreak den temizleniyor mu? Çünkü bana bu jailbreak olayı biraz stabil değil gibi geldi.

Görüş ve önerilerinizi beklerim.

• hala 3gs 3.1.3 için ses yok değil mi?
  • arkadaşlar bu işlemi turkcell den alınma 3gs 16gb 3.0.1 firmware li iphone uma uygulasam jailbreak yapabilir miyim..?? cihazın seri numarası da XXX37XX şeklinde bu arada...

sevgiler, saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evraks -- 5 Nisan 2010; 18:03:45 >
  • Herkese selamlar

cihazım 37 nci hafta bundan yaklasık olarak 2 hafta onde menuden tum ayarları resetledım cıhaz kapandı sımdı cıhaz acılmıyor denemelerim

asagıda yazdıklarımı hem Restore ( yanı steve job cızgı karakterı ekrandayken) hemde DFU mod da denendı

- Quickpwn ile 3.1.2 yuklemeye calıstım olmadı ( Mac den yukleme )
    - Blackrain ile 3.1.2 yi tekrar canlandırma yapmaya calıstım
    - snowbreeze ile jailbreak ve restore
    - itunes den 3.1.3 e update ( hem PC hem Mac )

bunların tamamında basarısız oldum cıhaz tam yukleme baslayacak Apple logosunun altında ılerleme bolumu cıkıyor kendını resetlıyor

sonra restore ye donuyor

blackrain yaptıgımdada ( avakado resmı Quickpwn ) yaklasık 5 sn ekranda kalıyor ardından ekran kararıyor ve pıl bıtene kadar devam edıyor

bu konuda fıkrı olan bırı varsa cok sevınırım yaklasık 2 kere farklı bolgelerdekı iphone servislerine verdım cıhazı hıc bırı 3.1.3 e dahi update edemedıler
    en son verdıgım servıs bana apple in turkıye serverlarına yazılımı yuklememesınden kaynaklanan bir sorun oldugunu ve ancak bir zaman sonra giderebileceklerini soylediler ( bunu benım talebım uzerıne 3.1.3 yuklemelerini istedigimde verdikleri cevap)

Sizce tam sorun nedir ( benim kisisel tahminim reset attıgımda silinen dosyalar boot a zarar verdi ve cihaz acılmıyor )
    Nasil tamir edebilecegim hakkında bir fikri olan varmı ?

• ahanda. konu ozanın konusu ben de cansın olduğuma göre bi problem yok. msnden yardim alabilirim :D
  • Arkadaşlar son durum nedir ? Telefonum 31.Hafta 3GS turkcellden aldım; sürümünü daha önce 3.1.3 e yükseltmiştim ,başta anlatılan yöntemle Jb yapabilirmiyim yapamazmıyım...
  • Halen kirilmadi mi ? iyiki satmissim agleti
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.