BEKLE bekle kac hafta oldu ya ne olcak bu isin sonu geoto dedinle cocuk ugrasmayi mi birakti...
Bu sefer çok üzün sürdü,galiba işi bayağı zorlaştırmış Apple..
bi süre önce 3g iphone umu sattım pişman olup yurtdışından 3gs getirtmeyi planıyorum.Getirtceğim yerde sim kilidi yok ancak bu seferde 3.1.3 firmware 3gs i jailbreak edemicem gibi gözüküyor acaba tr'den garantili ikinci el 3g mi alsam yoksa 3gs mi getirtsem kafam karışık durumda yardım ederseniz sevinirim...
quote:
Orijinalden alıntı: yaman06
bi süre önce 3g iphone umu sattım pişman olup yurtdışından 3gs getirtmeyi planıyorum.Getirtceğim yerde sim kilidi yok ancak bu seferde 3.1.3 firmware 3gs i jailbreak edemicem gibi gözüküyor acaba tr'den garantili ikinci el 3g mi alsam yoksa 3gs mi getirtsem kafam karışık durumda yardım ederseniz sevinirim...
Bir süre sonra JB çıkacaktır. Eğer bekleyebilirseniz 3GS almanız daha mantıklı bir seçim olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Mert
quote:
Bir süre sonra JB çıkacaktır. Eğer bekleyebilirseniz 3GS almanız daha mantıklı bir seçim olur.
bende öle düşünüyorum ama bu kadar uzun sürünce acaba çıkamıyacakmı die düşünmüyorda değilim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mert
quote:
bende öle düşünüyorum ama bu kadar uzun sürünce acaba çıkamıyacakmı die düşünmüyorda değilim
3G alıp JB çıkınca pişman olacağınıza 3GS alıp bekleyin. Hem JB'nin kıymetini anlarsınız.
hocam saolasın beklemeye devam inş çıkar kısa sürede
ya şans işte. ben 3gs aldım ve 313 yüklü. yani ilk defa bunları duyuyorum ve şimdi siz de burada ilk defa bu kadar uzun sürdü deyince anladım ki bu işte tam bi kısmetsizim..:)telefonu alalı 2 hafta oldu hala kutusunda duruyor.
Geohot bu aralar ps3 ü kırmayla ilgilenmiş bildiğim kadarıyla bu yüzden gecikme yaşandı diye biliyorum. İnş yakında çıkar.
merhaba arkadaslar benimn tel kafayi yemisti itunes den yeni surum eklendi napcam simdi yaa :/ ben bu teli yeni aldim kafam karisti iicene
Merhaba
Bir sorum olacak duruma yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim ..
elimde 3g 16gb bi alet var telefonunun passcode defalarca yanlış girilmiş disabled durumda çalışan halini hiç görmedim o yüzden hangi versiyon var bilmiyorum cihazda ama 3.1.3 olmadığı kesin çünkü alet 2 aydır bende soketi kırıktı bilgisayara bağlanamıyodu soketi ebayden aldım dün gece 1 saat uğraştım lehimleri deli etti ama değiştirdim şimdi bilgisayara bağlanabiliyor direkt 3.1.3 yüklesem alet unlock olmayacak baseband değişmeden bu aleti nasıl restore ederim custom firmware felanmı atacam almanya dayım alet simkilitli ne gibi bişey yaparımda cihaz çalışır hale gelir yardımcı olursanız sevinirim ...
Arkadaşlar ben daha 3 gün oluyor 3GS 16GB Aldım....ve 3.1.2 yüklüydü üstünde bende İtunes'den version yükseltmek iyidir diye yükledim ama hiçbir sorunum yok alet gayet güzel çalışıyor...yani bilginiz olsun diye yazdım
@Fotodijii tcell den falan garantili aldıysan jb dısında problem yasamazsın ki ztn.
Evet Genpa'dan aldım ama bu JB nedir anlamadım gitti
uff yaaa insan bi yardim eder 3gs e 3.1.3 yuklendi simdi onu jailbreak yapmam lazim ben bu 3.1.2 yi nasil geri yapabilirim yaaaaf cildircam simdi :'((
Arkadaşlar ingilizanahtarında 3.1.3 unlock ve jb için yeni haberler var:
Gull1hack adlı bir grup unlock işini hallettiklerini iddia etmişler. hatta jb olduğuna dair bi video koymuşlar. Yapılan jb işlemiyle artık iphone 3gs kapatılıp açıldığında tekrar jb etmek zorunda kalmıyormuşsunuz.İnşallah iddiaları doğrudur da bu mesele çözülmüş olur.Bu da linki:
Yeni bir telefon almayı düşünüyorum; iphone 3G - 3GS veya HTC HD2 arasında gidip geliyorum. Aklımda bir kaç soru işartei var ; Eski bir Toshiba G500 kullanıcısı olarak WM 'nin azda olsa sıkıntılarını yaşadım ( uzun bir süre boyunca msj alamadım bile.) sizlerden yorum ve fikirlerinizi bekliyorum.
1. Sıfır iphone 3g alıp jb yapıp keyfini çıkarmak mı ? 2. Sıfır iphone 3gs alıp jb için belli bir süre beklemek mi ? (39. hafta olayı) 3. Yoksa hd2 alıp, zaman zaman WM 'nin çıkaracağı problemi görmezden gelmek mi ?
Aklımda bu üçünden birini uygulamak var ama kararsızım. :) Yorumlarınız için teşekkürler.
arkadaşlar telefonum 3gs 3.1.3 versiyon şimdik ben jb yapabiliyormuyum yapamıyormuyum anlamadım ilk aldığımda 3.1.2 di jb yapmıştım ama telefon kapanınca pc bağlayıp öyle açıyordum ancak telefonu çökerttimmi ne oldu fabrika ayarlarına dön dedim telefon çöktü ve sadece 3.1.3 yükleyerek düzelte bildik şimdik bu 3.1.3 telefona nasıl jb yapıcam.
yaa garip ama restore ederken yeni sürümünü yükle diye şey çıkıyor ya onu yüklememek için interneti kessek olurmu acaba nasıl olsa firmware indirmediğim için mantık yürüttüm işe yararmı acaba ? xD
Merhabalar,
KArdeşim yurtdışından 3GS 16 GB getirdi. Öncelikle ürün simlock'lı bu sebeple daha telefon olarak kullanamadım. Bir pasaport bulup kayıt ettirecem sonrada mecburen 3.1.3 versiyonu için unlock ve jb bekleyecem sanırım.
ÜRünün kutusundaki seri nonun 4. ve 5. rakamları 52 oluyor. Yani sanırım 52. hafta üretimi... :-( Modem firmware de 05.12.01 olarak görünüyor.
Şu an yapılabilecek tek şey beklemek sanırım... :-(
Bilgiler için teşekkürler...
telefonum gelsin kırmadan uyumama asabımı bozdu meret mutlaka bi hatası bi çapan oğlu vardır bu arada o internet mantığı işe yarıyor ama şöye yarıyor 3.1.3 yayınlanmadan önce den beri net yoksa yüklüyor sırf bu iş için itunes yüklü nete bağlanmayan bi pcm var:D