Şimdi Ara

iPhone 3gs 3.1.3 Jailbreak ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
0
Favori
61.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlığı yazan arkadaş şu kelimesi kafama takıldı' Arkadaslar itunes dan direk olarak 3.1.3 e gecenler denemesin olmuyor' bende direk indirmiştim evt cihazım 3gs ve 36.hafta bunun için kafam karıştı..:)
  • işte o kısmı tartışılır başka forumlarda aynı sizin gibi güncelleyip başarabilen 39 haftalar vardı o yüzden dedim yapabilirsiniz diye tercih sizin en fazla restore atarsınız olur biter nasıl olsa TR cihazı olduğu için sıkıntı olmaz. (tabi simlock yoksa yani vodafone cihazlarda var turkcell cihazlarda yok)

quote:

Orijinalden alıntı: sedat012

başlığı yazan arkadaş şu kelimesi kafama takıldı' Arkadaslar itunes dan direk olarak 3.1.3 e gecenler denemesin olmuyor' bende direk indirmiştim evt cihazım 3gs ve 36.hafta bunun için kafam karıştı..:)
  • ingiliz anahtarına baktım orda da 3gs ler kesinlikle kulanmasın diyor..(
  • ingiliz anahtarındaki yöntem farklı buradaki yöntem farklı.
  • valla ben beklemedeyim mecburen kesin olmuyor yani denedim.
  • custom firmware bende de olmadı. yani itunes hata veriyor o yüzden. Beklemedeyim. Sırf turkcell in mobil tv si 3g üzerinden çalışsın diye yapıyorum yoksa 3.1.2 de sorunum yok hiç.
  • mobiltv ayarlarında belki bir sorunun vardır araştırdın mı?
    ben paket aldım ve sorunsuz kesintisiz izledim (günlük lig tv)

quote:

Orijinalden alıntı: dwain

custom firmware bende de olmadı. yani itunes hata veriyor o yüzden. Beklemedeyim. Sırf turkcell in mobil tv si 3g üzerinden çalışsın diye yapıyorum yoksa 3.1.2 de sorunum yok hiç.
  • wifi da izleniyor ama 3g den programı açıp bekleme ekranında bir süre bekledikten sonra sunucuya bağlanamıyor diyor.
  • benim de iphone 3gs var .ilk aldıgımda 3.1.2 versiyonluydu ve telefonu jb yaptım.Daha sonra sizin yazdıklarınızı okudum ve telefonunum 44.hafta üretimli oldugunu orendım.Ben jb yaptıımda her hangi bir sorunla karsılasmadım.Tek problemim telefonu kapadıımda bilgasayara bağlayıp blackra1n i çalıştırmam gerekiyor.Ben mi bir yeri atladım yoksa telefonumu jb yaparken 44.hafta olmasına ragmen sorun yaşamamam bir şans mı?
  • 1604 hatası alan arkaaslar lutfen bılgısayarı yenıden baslatın http://ih8sn0w.com/index.php/products/view/ireb.snow# bu lınktekı ireb indirin kurun orda telefon modelınıze basın telefonu dfu moda aldıgınıza emın olun bılgısayara baglayın lutfen bu ıslemı ıtunes baslatmadan yapın daha sonra ıtunes baslatın restore yapın ve bekleyın bılgısayar bı hata verecek ve telefon beyaz ekran olacak panıklemeyın yazılım atılıyo ıslem boyunca irep kapatmayın sonra elma ısaretı gelıp dolmaya baslayacak eger tam elma ısaretınde dolmaya baslarken bı hata alırsanız telefonu resetleyeyıp orjınal 3.1.3 atıp sonra proramın yaptıgını 3.1.3 u atın

dikkat eger cıhaz turkıyeden alınma ıse expert modu secın 3.1.3 gosterın ılk basta general var ona basıp actıve the ıphone yazan basıntakı tiki kaldırın sonra ılerı ılerı dıyıp general unlock o ekrana gelıp buıld ıpsw basın ve ıslem tamam sımple modda actıve edılsıne hayır desenız bıle sebeke gelmıyor expert modda bunu kaldırmadan atarsanız telefonunuz sebeke bulmaz yurt ıcı turkıyeden alınma cıhalarda bunu kaldırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysyselimy -- 9 Şubat 2010; 17:01:11 >

• sizin ataldığınız bir yer yok dostum, o geçici çözüm telefon kapanmadığı sürece sorun olmuyor, ama kapandığında blackra1n ile açmak gerekiyor.

39.cu hafta ve sonrası için geçerli bu durum malesef apple açıklarını kapatıyor ufak ufak

quote:

Orijinalden alıntı: nathan21

benim de iphone 3gs var .ilk aldıgımda 3.1.2 versiyonluydu ve telefonu jb yaptım.Daha sonra sizin yazdıklarınızı okudum ve telefonunum 44.hafta üretimli oldugunu orendım.Ben jb yaptıımda her hangi bir sorunla karsılasmadım.Tek problemim telefonu kapadıımda bilgasayara bağlayıp blackra1n i çalıştırmam gerekiyor.Ben mi bir yeri atladım yoksa telefonumu jb yaparken 44.hafta olmasına ragmen sorun yaşamamam bir şans mı?

• arkadaşlar 3gs 39.hafta öncesi mesela 36.hafta cihazı olupta jb sorunsuz çalıştıran var mı..benimkide tr 36 hafta yurt içi daha kurmadım yardımcı olursanız sevinirim..
  • merhaba,
    bir süredir 3gs kullanıyorum şuan halen sim kilit mevcut açtırmadım (apple kilitleri ücretli kaldırıyor)(londradan aldığım için kilit mevcut halen burdayım diye kiliti açtırmadım)
    kilit kaldırmadan jb yapabilirmiyim? bu arada seri no 87004T1... diye gidiyor, ist satışları tam hatırlamıyorumda, bir sorun çıkarmı?..

teşekkürler

edit: bu arada firmware 3.1.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aladya -- 11 Şubat 2010; 2:00:45 >
  • MERABA ARKADAŞLAR BENDE İPHONE 3 GS 3.1.2 VAR CYDİA KURDUM TELEFONUMA YÜKLEDİKTEN SONRA TELEFONU KAPADIM ACTIM TELEFON DFU MODUNA GECTİ O SEKİLDE KALDI BENDE İTUNESTEN UPGRADE ETTİM VE 3.1.3 YÜKLEDİM TELEFON CALISTI AMA BEN ŞİMDİ NE İTUNESTEN PROGRAM ATABİLİYORUM NE CYDİA NEDE 3.1.2 GERİ DÖNEBİLİYORUM NE YAPMAM LAZIM YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ SAYGILAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay084

MERABA ARKADAŞLAR BENDE İPHONE 3 GS 3.1.2 VAR CYDİA KURDUM TELEFONUMA YÜKLEDİKTEN SONRA TELEFONU KAPADIM ACTIM TELEFON DFU MODUNA GECTİ O SEKİLDE KALDI BENDE İTUNESTEN UPGRADE ETTİM VE 3.1.3 YÜKLEDİM TELEFON CALISTI AMA BEN ŞİMDİ NE İTUNESTEN PROGRAM ATABİLİYORUM NE CYDİA NEDE 3.1.2 GERİ DÖNEBİLİYORUM NE YAPMAM LAZIM YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ SAYGILAR

Daha önce JB yaptıysanız 3.1.3'den 3.1.2'ye dönebiliyorsunuz.
    Yalnız unlock olmuyor baseband yükseldiği için.

İsterseniz ingilizanahtarı forumunda var nasıl yapıldığı.
    Önce telefonunuzun ecid numarasını buluyorsunuz, daha sonra o numara ile 3.1.2'nin shsh dosyasını indiriyorsunuz.
    gerisi bildiğim kadarı ile normal jb işlemi.
  • Arkadaşlar telefon 3.1.3 ün çıktığı akşamdan beri kutusunda duruyor kaç hafta oldu idare ediyorum başka telefonlarla.Yardımınıza ihtiyacım var;
    Telefon yurtdışı 3gs 3.1.3 yüklü açılmıyor bile acil aramalar kısmı var sadece.Unlock değil fakat açılsın istiyorum şuan en azından.Unlockk beklerim o problem değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladboy

Arkadaşlar telefon 3.1.3 ün çıktığı akşamdan beri kutusunda duruyor kaç hafta oldu idare ediyorum başka telefonlarla.Yardımınıza ihtiyacım var;
    Telefon yurtdışı 3gs 3.1.3 yüklü açılmıyor bile acil aramalar kısmı var sadece.Unlock değil fakat açılsın istiyorum şuan en azından.Unlockk beklerim o problem değil.

Sanırım bendede aynı problem olacak telefon 1-2 güne amerikadan gelecek 3Gs ve muhtemelen alındığında 3.1.3 version yüklü olacak ve bende telefonu kullanamıyacağım doğru mudur ???

• quote:

Orijinalden alıntı: emreayd

quote:

Arkadaşlar telefon 3.1.3 ün çıktığı akşamdan beri kutusunda duruyor kaç hafta oldu idare ediyorum başka telefonlarla.Yardımınıza ihtiyacım var;

Sanırım bendede aynı problem olacak telefon 1-2 güne amerikadan gelecek 3Gs ve muhtemelen alındığında 3.1.3 version yüklü olacak ve bende telefonu kullanamıyacağım doğru mudur ???

bu nası bi problem yaa bende yurtdışından iphone getirtmeyi düşünüorm kullanamıcakmıyız yani ???

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

quote:

quote:

bu nası bi problem yaa bende yurtdışından iphone getirtmeyi düşünüorm kullanamıcakmıyız yani ???

3.1.3 versiyonda Baseband yükseldiği için kullanılmıyor maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert

quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

quote:

quote:

3.1.3 versiyonda Baseband yükseldiği için kullanılmıyor maalesef.

anlamadım tam olarak dediğini baseband nedir ?
    Birde kaç haftadır telefonu bekliyorum 1-2 güne gelecek ve kullanamıyacak mıyım yanı :S

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.