Şimdi Ara

iPhone 3gs 3.1.3 Jailbreak ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
0
Favori
61.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende birleşik arap emirliklerinden getirtcem ama anladığım kadarıyla elimizde süs olarak kalcak telefon
  • @emreayd

Kısacası unlock yapılamıyor.
  • off gerçekten gelecek olan iphone 3gs de 3.1.3 olacağını hiç düşünmemiştim ya

Napsam almasam mı acaba sonucta kullanamıyacağız...

3.1.3 ün jailbreakinin ne zaman cıkacağıda belli değil
  • Siz telefonu telefon özelliği hariç kullanabileceksiniz.Ama üzülmeyin bu aralar 3.1.3 için unlock piyasaya sürülecek.(unlock şuan çıktı fakat sunmadılar henüz)

Birde ben 3.1.2 ye dönebilsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladboy

Siz telefonu telefon özelliği hariç kullanabileceksiniz.Ama üzülmeyin bu aralar 3.1.3 için unlock piyasaya sürülecek.(unlock şuan çıktı fakat sunmadılar henüz)

Birde ben 3.1.2 ye dönebilsem

Ya amerikadaki arkadaş pazar günü alacaktı iptal edebilirim

birde emin misin şu aralar cıkacağına şu aralar dediğin kaç gün ?
  • arkadaşlar yurtdışından sim kilitsiz telefon alma ihtimalimiz warmıdır ???
  • 3.1.3 update etmek zorunda kaldım,telefon kilitlendi malesef jailbreak yapamıyorum.3g s 16 var.31.hafta üretimi telefon.Hiçbir yerde jailbreak yapma hakkında bilgi yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: stekemen

3.1.3 update etmek zorunda kaldım,telefon kilitlendi malesef jailbreak yapamıyorum.3g s 16 var.31.hafta üretimi telefon.Hiçbir yerde jailbreak yapma hakkında bilgi yok..

DFU moda alıp restore yap sonrada üste anlatılanları uygula
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazeus

quote:

Orijinalden alıntı: stekemen

3.1.3 update etmek zorunda kaldım,telefon kilitlendi malesef jailbreak yapamıyorum.3g s 16 var.31.hafta üretimi telefon.Hiçbir yerde jailbreak yapma hakkında bilgi yok..

DFU moda alıp restore yap sonrada üste anlatılanları uygula

Jailbreak siz 3g s Lee'de olmuyormus
  • quote:

Orijinalden al�nt�: stekemen

3.1.3 update etmek zorunda kald�m,telefon kilitlendi malesef jailbreak yapam�yorum.3g s 16 var.31.hafta �retimi telefon.Hi�bir yerde jailbreak yapma hakk�nda bilgi yok..

ayni durum bendede var ,cihaz kilitli 3GS 16gb , blackra1n de ise yaramiyor ,napacagiz beklicegiz artik 2 haftadir sus duruyor aglet ona yanarim..
  • arkadaslar ayni sorun bendede var telefon bir ay once fransadan geldin apple 3gs .actirdim sonra jaibreak yaptirdim aleti calisiyordu kullaniyordum sonra birden dondu kaldi verdim bir telefoncuya yapti . sonra ben fabrika ayarlarina dondurdum ne hikmetse:) tel gitti . simdi verdim servise yapmamadi versiyonu yok falan dedi galiba bu konuyla ilgili demi arkdaslarla pek anlamiyorumda bi yardimci olursaniz... ergec bi program cikar demi gene kullanabilirim telefonu ... simdiden saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyes2121

arkadaslar ayni sorun bendede var telefon bir ay once fransadan geldin apple 3gs .actirdim sonra jaibreak yaptirdim aleti calisiyordu kullaniyordum sonra birden dondu kaldi verdim bir telefoncuya yapti . sonra ben fabrika ayarlarina dondurdum ne hikmetse:) tel gitti . simdi verdim servise yapmamadi versiyonu yok falan dedi galiba bu konuyla ilgili demi arkdaslarla pek anlamiyorumda bi yardimci olursaniz... ergec bi program cikar demi gene kullanabilirim telefonu ... simdiden saolun

Geohot neden bu kadar gecikti anlamıyorum,günlerdir bütün yabancı forumlara bakıyorum ve 3g S için jb yok malesef.Çok kötü oldu yaa.
  • Iphone 3GS ler Olmuyor arkadaslar.. Olmama sebebi ise Itunesdan update edildiginde Modem in Firmwire de degisiyor. Eski Unlocklar 05.11.xx ve alt versiyonlari destekliyo. Yeni Update edildiginde ise Versiyon 05.12.01 olarak degisiyo. Bu Durumda akla ilk gelen Fuzzy Band denen programla Modem Firmwire ni downgrade yapmak geliyo ama o da Iphone 3GS Bootloader a takiliyo Yani yeni bootloader in versiyonu 06.xx Eskileri ise 05.xx. FuzzyBand Bootloader i desteklemedigi icin calismiyor. Ya yeni Fuzzyband cikmasini beklicek ya da Dev-Team i. Yapabilenler varmi bilmiyorum ama Ben Suana kadar rastlamadim. Forumlarda dolasan Bilgi surekli Ayni yontemler. SnowBreeze ile jailbreak yada Itunes Shift+Recover ile 3.1.2 dusurmek ama Baseband ile bootloader degismedigi icin sadece jailbreakde kaliyoruz. Unlock yapacak arkadaslar bosuna ugrasmasin, Jailbreak oluyor ama Unlock olmuyor suan icin 3.1.3 3GS.. OS Downgrade yapmakda sadece versiyon dusuruyo ve Basebad ile Bootloader i dusurmuyor.. Beklemekden baska care yok. Dev-Team i takip edin...

• ne zaman piyasaya verilecegi belli deil mi bi ay iki ay bi hafta:) o kadar para ver iphone al kullanama ole yatsin bi kenarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyes2121

ne zaman piyasaya verilecegi belli deil mi bi ay iki ay bi hafta:) o kadar para ver iphone al kullanama ole yatsin bi kenarda

Telefonu kullan canım sende yanii.3.1.3 jailbreak mutlaka çıkacaktır.Update et gitsin.
  • ipod touch a olur mu hocam imzamdaki?
  • Bende jb yi sildim 3.1.3 e geçtim. Özellikle batarya biraz daha iyi gidiyor gibi geldi.
    Bu arada ufakta bi sorun yaşıyorum. Telefona yeni fw yi yükledim ama jb den bir kalıntı kaldı.
    Turkcell yazan yere ve saat olan yere başka bir şey yazmıştım bir programla. Hala öyle görünüyor update ten sonra.
    Update sanırım komple silmiyor her şeyi. Bundan kurtulmanın yolu varmıdır?
    Yoksa inşallah yeni jb çıkana kadar servise vermek zorunda kalmam telefonu
    16 gb 3gs turkcell den alınma.
  • Kullanırsın hocam unlock çıkana kadar ya da apple servise para verip actirana kadar ipodtouch olarak is görür ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

Kullanırsın hocam unlock çıkana kadar ya da apple servise para verip actirana kadar ipodtouch olarak is görür ;)

Ben hic acamiyorum ,alet sim kilitli ,tum simkartlari denedim kabul etmiyor :/
  • BEKLE bekle kac hafta oldu ya ne olcak bu isin sonu geoto dedinle cocuk ugrasmayi mi birakti...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.