Şimdi Ara

iPhone 3G ve 3GS için 3.1.2 versiyonu jailbreak ve unlock (RESİMLİ VE TÜRKÇE ANLATIM) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
1
Favori
32.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni bir iphone kullanıcısıyım, sürç-i lisan edersem affola :)

1-blackrain ve snow unlock işlemleri sonrası cydia'yı kurmayı unutarak yanlışlıkla blackrain programını cihazdan sildim. Cihazı restore edip tekrar mı jailbreak yapmam lazım yoksa restore etmeye gerek olmadan blackrain'i tekrardan çalıştırabilir miyim?

2-Turkcell'den aylık internet aboneliği yapmaya karar verdim ve internet hesabım açıldığından beri "No service" hatası alıyorum. Bu yüzden hattımı hiçbir şekilde kullanamıyorum. 3 farklı Turkcell simkart denedim hepsinde aynı sorun oldu. Vodafone simkartım takılıyken ise bir sorun yaşamıyorum. (Vodafone ile internet paketim yok, ama internetten data transferinde herhangi bir sorun yaşamıyorum) Bu sizce nedendir? Nasıl çözebilirim?

Şimdiden teşekkürler.

Saygılar...

edit: imla
    edit 2: Sorun çözüldü. Telefonu kayıt ettirdikten sonra herşey halloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ragamuffin -- 3 Şubat 2010; 12:11:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: egedoruk94
    arkadaslar ben blackra1n ile iphonu 3gsimi kırdım rock ve cydia yukledim ama sonradan cydia yahttp://cydia.hackulo.us sourcesunu bulmaya calısıorum ama bulamıo ne yapmam lazım acil

Cydia ya gir
    Manage/sources kismina tikla
    edit/add linklerine sirasiyla tikla
    gelecek olan minik pencereye verdigin adresi gir
    telefonu ac kapa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wm1tr -- 3 Ocak 2010; 11:32:39 >
  • Sonrasinda cydia icinde hackulous un icinde installous goreceksin onu tikla... Kur
  • cihazım 3gs 16gb JB li amerikadan alınma kayıtdışı bir cihazdır, şuandaki firmware 3.0 şimdi itunes dan normal şekilde 3.1.2 update yapıp sonra mı blackra1n i çalıştırıcaz yoksa shift+restore lamı kuruyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haimow -- 3 Ocak 2010; 14:45:16 >
  • Arkadaşlar merhaba!

Amerikadan, Att etiketli, gelen 3GS yi istediğim firmware'e (3.1.2) restore edemiyorum.

Acaba, bu özellik yeni iphone larda kullanılamıyor mu? yoksa ben mi hata yapiyorum?

Telefonu henüz hiç açamadım. HAngi firmware ile geldi bilmiyorum. Telefon recovery modda. Itunes'e bağlıyorum. Update and restore öneriyor ama ben yapmak istemiyorum. "Shift+restore diyorum. masaüstüne indirdiğim 3.1.2 firmware'i (".ipsw" uzantılı dosya) görmüyor.

Ne yapabilirim....
  • arkadaşlar herkese merhaba iphone 3GS 32GB kullanıyorum genpa garantili cihazım, bu konuyu baştan sona okudum adımlarıda şu an deniyorum karşılaştığım birkaç küçük sorun var birde ayırt etmem gereken küçük bir püf nokta şimdi;

püf nokta şu: garantili cihazlarda bu unlock işlemini yapmaya yani snow u yüklemeye gerek kalmıyor anladığım kadarıyla, blackra1n i kurdum tıkladım burada sadece cydia veya rock u ya da 2sini birlikte yüklememiz yeterli sanrım umarım doğrudur bu yazdıklarım yanıldığım bir yer varsa düzeltin lütfen

küçük sorun şu evimde wi-fi yok wi-fi siz yükleme bilgilerine girdim fakat gerekli programı yükleyemedim (blacksnow) link kırık, herneyse bende edge bağlantısıyla cydia ve rocku yüklemek istedim cydia yı yüklemedi hata verdi fakat rock yüklendi şimdi bir soru: konudaki bütün uyarlamalar cydia üzerinden verilmiş cydia ile rock arasındaki fark nedir ikiside aynı işlevi görmüyormu hatta açıklamsında rock cydiadan daha hızlı diyor uyarlamaları rock ile nasıl yapabilirim biraz uzun oldu cevaplar için şimdiden çok teşekkürler

• kimse yokmuuuuu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iqarus -- 17 Ocak 2010; 22:19:28 >
  • Cydia yüklemen şart..Rock sanırım çok kullanılan birşey olmadığı için herkes cydia yı kuruyor.Bende aynı şekilde cydia üzerinden hallediyorum herşeyi..Cydia kurmazsan crackli uygulamaları kuramazsn.Cydia ile rock arasında ne fark var bende bilmiyorum ama cydia nın çok gerekli olduğunu biliyorum :) bütün sourceleri ordan ekliceksn çünkü
  • Arkadaşlar İphone 3G 2.2.1 için unlock yapmak istiyorum iphone konusunda bilgisizim detaylıca anlatan bir link verebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SİBGATULLAH
    Arkadaşlar İphone 3G 2.2.1 için unlock yapmak istiyorum iphone konusunda bilgisizim detaylıca anlatan bir link verebilirmisiniz?

2.2.1 icin unlock yok maalesef 3.0
    dan sonraki surumler icin unlock mevcut
  • arkadaslar merhaba bende 3GS 16 gb var ?

version 3.0(7A341) parantez icindeki bi farklılık yaratır mı onu da bilmiyorum gerci.
    versiyona 3.1.2 ye cekip mi yapayım unlock ve jb yi yoksa bu halde yapsam daha mı kesin sonuc alırım??

cihaz yurtdısından geldi kayıt yaptırmadım da unlock u simdi yapsam cihaz sinyal alınca hemen kapanmıyor degil mi bi 3 gun geciyor kitlenmeden önce . Unlocktan sonra kayıt yaptırcam da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DawnUnder

arkadaslar merhaba bende 3GS 16 gb var ?

version 3.0(7A341) parantez icindeki bi farklılık yaratır mı onu da bilmiyorum gerci.
    versiyona 3.1.2 ye cekip mi yapayım unlock ve jb yi yoksa bu halde yapsam daha mı kesin sonuc alırım??

cihaz yurtdısından geldi kayıt yaptırmadım da unlock u simdi yapsam cihaz sinyal alınca hemen kapanmıyor degil mi bi 3 gun geciyor kitlenmeden önce . Unlocktan sonra kayıt yaptırcam da?

Parantez içindeki rakam farklılık yaratmaz. 3.1.2'ye yükseltip öyle JB ve unlock yapın. Cihazı kayıt ettirin sonra unlock yapın.
  • Seri numarasını gönderirsen daha fazla yardımcı olunabilir.888 ile başlyabilir 859 ile başlayabilir.Gerçi sürüm 3.0 ise 37 öncesi olabilir ama yinede seri numarası yaz buraya. 8xxten sonraki 2 rakam senin makinanın hangi hafta üretimi olduğunu söyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukuki34 -- 20 Ocak 2010; 2:39:16 >
  • arkadalar ben yeniyim ama bu anlatılanların daha doğrusu yapılan işlemler ne için yapılıor sözcükler ile ilgili açıklayıcı sözlük için yardım edilirse sevinirim teşekkürler
  • 2G'de unlock problemi çözüldü mü ?
  • ilk 5 rakam 85927
    bu şanslıyım anlamına mı geliyor ??
  • telefonun 27nci hafta üretimi yani JB yaptığında bir sorun olmaz.bende 46ncı hafta üretimi olduğu için telefona JB yaptığımda restart atarsam telefonu blackra1n ile açmam gerekiyor herseferinde...
  • iphone 2g kullanıyorum vers. 3.1.2.

sim rehberimi telefona nasıl aktarabilirm ????
  • arkadaslar yurtdısından gelme bi iphone 3gs var elimde 3.1.2 versiyonlu
    abim gidip bi turkcell bayisinde 20 lira verip kırdırmıs telefonu ama adam telefonu hiç kapatmciaksınz kapatrsanız bozulur demiş(yani kırdırm aolayı iptal olu demek istemiş sanırım)
    ve update te yapamazsınz demiş.telefonu hiç kapatmdan kullanmak zor.neler yapmam lazım acaba?
    apple konusundad pek bi bilgim yok.acemi sayılırım yani :)
  • selamlar sanırım aynı dertten muzdaribiz. ben bir konu açtım onu bir incelerseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.