Şimdi Ara

iPhone 3G ve 3GS için 3.1.2 versiyonu jailbreak ve unlock (RESİMLİ VE TÜRKÇE ANLATIM) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
1
Favori
32.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu JB ve Unlock işlemlerini Mac temi? yoksa Win demi? yapmayı öneriyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: allaturcha

Arkadaşlar bu JB ve Unlock işlemlerini Mac temi? yoksa Win demi? yapmayı öneriyorsunuz?

Fark etmez.
  • Jailbreak yaptım, işlem toplamda 1.5 dakika falan sürdü. Blackrain'in işi 3 saniye kadardı. Make it rain e bastım ve anında bitti uyarısı geldi, dedim birşey mi oldu, acayip hızlı. İlk mesajda verilen linklerden cydia.hackulo.us u indirip 3.1 zımbırtısını da yaptım ancak bu noktada birkaç sorum var. Daha önce jailbreak yapmamıştım, zaten iPhone da 1 aylık falan. Haftasonu dersanemde sınavım olduğundan da birkaç dakikalığına girebildim, o yüzden konunun tamamını inceleyemedim, yani önceden cevabı verilmiş sorular da soruyor olabilirim, mazur görünüz.

1- cydia.hackulo.us eklendi ama ne ekledi bu? Cydia ya girince application ları nereden indiriyoruz, nasıl yapıyoruz?

2- JB li bir cihazda olması gereken temel uygulamalar nelerdir? Appulo.us gibi siteler varmış uygulama indirebildiğimiz, sanıyorum o uygulamaları kurmak için birşeyler indirmek gerekiyor öncelikle.

3- Ben düzen hastası bir insanım. Cydia da şu anda sections bölümü darmadağın durumda. Source olarak sadece cydia.hackulo.us olduğunu düşünürseniz, bu section ların hangileri gereklidir, gerekli olmayanları kapatacağım zira.

4- cydia.hackulo.us tan başka eklemem gereken source var mı, güvenilir ve güncel olarak?

5- cydia.hackulo.us ta sadece 3.1 olanı mı install etmek gerekliydi? Linkte öyle yazıyordu ama içerisinde bir çok başka şey de var.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• 3gs( 3.1.2, 05.11.07)'ye jb yapayım dedim blackra1n ile başarılı bi şekilde cydia kurdum ama source eklerken bu cydia.hackulo.us'yi mesala ekleyemiyorum bulunamadı diyor, başka source'lar ekledim ama sonra ne olduysa bu sectiondaki bütün package'lar ve deafult source'lar silindi.. cydia'da database error vermeye başladı.. bende düzeltemeyince restore yaptım şimdi.. ama tekrar deneyecem jb yapmayı.. şimdi bu hackulo ile ilgili bi sorun mu var yoksa gözden kaçırdığım bişi mi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shat -- 27 Aralık 2009; 17:25:02 >
  • Yav cahilligime bagislayin bir sey sorcam
    diyelimki linkte verilenleri aynen yaptik, resimlere bakiyorum da sanki tum uygulamalar da gidiyormus gibi duruyor. Jb unlock yapinca mevcut uygulamalar gitmez di mi??
  • Yok gitmiyor. Bende sorunsuz hallettim bu sefer, şu bootrom olayına da bi çare gelir inş bi ara
  • Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wm1tr -- 2 Ocak 2010; 21:39:49 >
  • JB yaptıktan sonra itunes'u kullanmaya devam edebiliyormuyuz? Fotoğraf, müzik vs eklemek için itunesu kullandığımızda ve senkronize ettiğimizde bir sorun oluşurmu? özellikle senkronize ederken. burda dikkat etmemiz gereken bir nokta varmı?
  • Elime bugün Amerika'dan gelmiş olan bir adet iPhone 3G 8 GB geçti. Bildiğim kadarıylan telefon pasaporta kayıt yapılmamış. Ben de aldım teli blackra1n programıylan yapılması gerekenleri yaptım. Cydia ve Snow programlarını kurdum sorunsuz bir şekilde. İlk başta SIM card ı takınca tanımamıştı(ilk başta derken blackra1n öncesi) ve şimdi sorunsuz bir şekilde tanıdı. Telefonu bu şekilde sorunsuz olarak kullanabilir miyim? Pasaport kaydı vs. sorun çıkartabilme şansı var mı?
  • Ben yapıyorum bir türlü olmuyor herşeyi yapıyorum done,wait for reboot yazıyor ondan sonra ekran siyah oluyor hiç bi resimde gelmiyor bekliyorum bekliyorum degisen bisey yok.Lütfen yardım edin
  • Edit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wm1tr -- 2 Ocak 2010; 21:40:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forumchu

Elime bugün Amerika'dan gelmiş olan bir adet iPhone 3G 8 GB geçti. Bildiğim kadarıylan telefon pasaporta kayıt yapılmamış. Ben de aldım teli blackra1n programıylan yapılması gerekenleri yaptım. Cydia ve Snow programlarını kurdum sorunsuz bir şekilde. İlk başta SIM card ı takınca tanımamıştı(ilk başta derken blackra1n öncesi) ve şimdi sorunsuz bir şekilde tanıdı. Telefonu bu şekilde sorunsuz olarak kullanabilir miyim? Pasaport kaydı vs. sorun çıkartabilme şansı var mı?

kayıt yapılmaz ise 15 gün içinde cihazın imei numarası bloke olur, kullanamassın, telefonu herhangi bir turkcell veya vodafone bayisinden kayıtettirmen gerekir. kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erginbay

quote:

Orijinalden alıntı: Forumchu

Elime bugün Amerika'dan gelmiş olan bir adet iPhone 3G 8 GB geçti. Bildiğim kadarıylan telefon pasaporta kayıt yapılmamış. Ben de aldım teli blackra1n programıylan yapılması gerekenleri yaptım. Cydia ve Snow programlarını kurdum sorunsuz bir şekilde. İlk başta SIM card ı takınca tanımamıştı(ilk başta derken blackra1n öncesi) ve şimdi sorunsuz bir şekilde tanıdı. Telefonu bu şekilde sorunsuz olarak kullanabilir miyim? Pasaport kaydı vs. sorun çıkartabilme şansı var mı?

kayıt yapılmaz ise 15 gün içinde cihazın imei numarası bloke olur, kullanamassın, telefonu herhangi bir turkcell veya vodafone bayisinden kayıtettirmen gerekir. kolay gelsin.

Bilgilendirme için teşekkürler. Peki jailbreak yaptığım şekilde götürsem bir problem olur mu?

• yok. Onlar sadece imei nosuna bakıyorlar teknik servis değil. Problem olmaz
  • Tekrardan teşekkürler
  • yurtdışı 3g sahibiyim, şu an custom 3.1.2 kullanıyorum. orj 3.1.2 ile restore yapıp blackrain ile jb ve unlock işlemlerini yapmam yeterli di mi? herhangi bir aktivasyon işlemi yapmama gerek yok?
  • Arkadaşlar bende 3GS 32 GB iphone var 3.01 sürümü yüklü App.lardan cnnturk indirmek isteyince 3.1.2 versiyonu istiyor.Cihazım amerikadan geldi kayıtlı 3,1,2 ye upgarde edersem cihaz zarar görürmü ve 3,1,2 istiyen app leri nasıl yüklerim. bilen arkadaş cevap verirse sevinirim.teşekkürler
  • arkadaslar ben blackra1n ile iphonu 3gsimi kırdım rock ve cydia yukledim ama sonradan cydia yahttp://cydia.hackulo.us sourcesunu bulmaya calısıorum ama bulamıo ne yapmam lazım acil
  • arkadaslar yurdisindan gelen 3g var bugun itunesten versiyinunu 3.1.2 ye yukselttim cihaz acilinca i tunes ve bir kablo cikiyo aktif et diyor gecerli sim kart falan diyo ne yapmam gerekiyo telefoncuya sordum 100tl sikismis diyo. yardimci olursaniz sevinirim yapamaz isem burada yapabilecek arkadas varsa vereyim o yapsin neyse cezamiz cekelim.
  • 3.1.2 versiyonu kullanıyorum 3gs de 2 gundur şarjım hemen bitiyor 1-2 prog yukledim ondan oldu sanırım sildim ama gene oluyor herşeyimde kapalı format zamanı geldi sanırım

tekrar 3.1.2 kurucam benim modem frimwaree 04.26.08 olan model redsn0w ilemi jb yapıcam birde CUSTOM ile normal arasındaki fark nedir custom ne anlama geliyor ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.