Şimdi Ara

iPhone 3G ve 3GS için 3.1.2 versiyonu jailbreak ve unlock (RESİMLİ VE TÜRKÇE ANLATIM) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
1
Favori
32.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardes baktım konuna ama bi cevap bulamadım.
    sen bulabldiysen buna bir cozum biraz daha acık bi şekilde anlatabilirmisin?
    telefonu hiç kapatmicakmıyım :s
  • Kırdırmış dediğiniz heralde jailbreak yapılmış telefona. Öyle ise kapatma mevzusu şu; son üretilen 3gs'lerde apple'ın jb işlemine karşı aldığı bir önlem var.. telefon kapanırsa recovery moduna giriyor ve itunes'a bağlayıp restore etmenizi istiyor.. Ama telefonu pc'ye bağlayıp blackrain (jb için kullanılan program) ile açabilirsiniz..
  • Arkadaslar jailbreak yaptim(3gs 3.1.2) acaba itunestan oyun atabilmek icin ayri bir program yuklemem gerekiyormu?
  • Cydia'dan appsync 3.1.2 yüklemeniz gerekiyor bu şekilde bilgisayara indirdiğiniz ipa dosyalarını itunes üzerinden iphone'a atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shat

Cydia'dan appsync 3.1.2 yüklemeniz gerekiyor bu şekilde bilgisayara indirdiğiniz ipa dosyalarını itunes üzerinden iphone'a atabilirsiniz.

peki bunu hangi source da bulabilirim? googleda aradim hepsi apt.macosmovil.com dan diyor fakat cydida yazdigimda bulunamadi diyor
    Edit:macosmovil bir sureligine kapanmis sanirimhttp://www.sinfuliphonerepo.com/ dan indirdim yardiminiz icin tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 24 Ocak 2010; 15:07:23 >

• itunes 9 surumu sorunsuz mudur?
    (3gs 3.1.2 unlock icin)

elimdeki alet 3.0 da update edip kırıcam

bir de shift+restore yapmamız sart mı direk baglayıp restore desek olmaz mı
    su an tel kırılmamıs halde zaten??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DawnUnder -- 26 Ocak 2010; 1:05:54 >
  • Eğer kırılmamış haldeyse ve 3.1.2 yüklüyse tekrardan restore etmenize gerek bile yok. Ama iTunes son sürümünü kullanmanız gerekiyor 3.1.2 FW için, buda sanırsam şuan 9.0.2
    Direkt restore derseniz önceden indirmemişse itunes 3.1.2 fw yi indirecektir, eğer elinzde varsa fw paketi tekrar beklemenize de gerek yok. Saygılar
  • custom restore un olayı nedir yani?
  • 3.0 ile 3.1.2 arasında ne değişiklikler var acaba? 3.1.2 kullananlar bilgi verebilir misiniz lütfen.
  • yuh ya

şaka gibi 1 dakkada oldu , tesekkurler
  • Beyler Firmware 3.1.3 çıktı hayırlı olsun
  • Yapmakla yapmamak arasında gidip geliyorum.
  • beyler jaiilbreak işlemi runing yazıodu ıphone kapandı şu an done wait reboot yazıo ne yapmalıyım
  • bakalım 3.1.3 jailbreak ne zaman çıkacak.
    3.1.2 downgrade yaparken olmadı.
    32 GB 3gs olması ile de ilişkili olabilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: direncank

bakalım 3.1.3 jailbreak ne zaman çıkacak.
    3.1.2 downgrade yaparken olmadı.
    32 GB 3gs olması ile de ilişkili olabilir mi acaba?

cıktı...
  • çktı derken?
    nasıl yapacagız?

tsk
  • 3.1.2 ye yükseltmeden backup yaptığımda daha sonra app. larda kalıyor mu?

3.1.2 de eski versiyonlardaki gibi bossPrefs yüklemek gerekiyormu? durduk yerde hat üzerinden nete bağlanmaması için?

teşekkür ederim ...
  • 3.0 dan 3.1.3 versiyona geçtim ve şarz biraz hızlı gidiyor gibime geldi şu ana kadar.
    jb nin gelmesi ne kadar sürecek acaba
  • Up
  • arkadaslar jaılbreak ve unlock yaptım ama telefonu kapatıp tekrar actıgımda tekrar jb ve unlock yapmam gerekıo nedenını bılen var mı
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.