Şimdi Ara

iPhone 3G ve 3GS için 3.1.2 versiyonu jailbreak ve unlock (RESİMLİ VE TÜRKÇE ANLATIM) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
1
Favori
32.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mussam

quote:

Orijinalden alıntı: 13aris

bu işlemı defalarca yaptım aynı

aynı sorun bende de var bir el atın lütfen.Aslında sorun şu:
    Dediğiniz her şeyi yapıyorum.Recovery moda aldıktan sonra Geohot resmi yerine iTunes bağlama resmi geliyor.Sonra o popup mesajı beliyor tamam diyorum.Ondan sonra hç hareket yok.Done,wait for reboot yazısı kalıyor öylece.
    lütfen bir yardım edin

!!!!
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 13aris

bu işlemı defalarca yaptım aynı

aynı sorun bende de var bir el atın lütfen.Aslında sorun şu:
    Dediğiniz her şeyi yapıyorum.Recovery moda aldıktan sonra Geohot resmi yerine iTunes bağlama resmi geliyor.Sonra o popup mesajı beliyor tamam diyorum.Ondan sonra hç hareket yok.Done,wait for reboot yazısı kalıyor öylece.
    lütfen bir yardım edin

!!!!

http://forum.donanimhaber.com/m_35915505/mpage_1/key_//tm.htm#35915505

• PM'den yoğun yardım mesajları geldiği için konuyu UP yapıyorum.
  • Arkadaşlar IPhone 3GS 3.1.2 yi Blackra1in ile JB ledim ancak her kapadığımda recovery moda giriyor ve açmak için bilgisayara bağlamak gerekiyor, çözümü varmı?
  • JB yapmadan önce Telefonu iTunes' a ve Appstore' a kaydetmek gerekiyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noteb00k

JB yapmadan önce Telefonu iTunes' a ve Appstore' a kaydetmek gerekiyormu?

Sanırım gerekmiyor ama çok bir bilgim yok emin değilim.
  • Arkadaslar benim bir sorum olacak, eger onceden soruldu ise kusura bakmayin.
    Ben abd den iphone 3GS aldim, unlocked ve kontratli. onu 1 ay sonra TR ye getirecegim, ogrenmek istedigim, unlock yapabilmek icin jailbreak yapmak zorundamiyim? sadece unlock yapmak istesem mumkun mu? Bu virus olaylarindan sonra jailbreak biraz riskli geldi bana, sonucta iphone uzerinden internete, bankacilik islemleri filan yapiliyor, tehlikeli gozuktu biraz bana.
  • teşekkür ederim ustam çok sade bir anlatım olmuş lakin şu yurtdışı 3gS ler için jealbreak veya unlocktan sonra recovery modta kalmalarını düzeltmek için gelişmelerden haberdar ederseniz memnun olurum,teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimofdm

Arkadaslar benim bir sorum olacak, eger onceden soruldu ise kusura bakmayin.
    Ben abd den iphone 3GS aldim, unlocked ve kontratli. onu 1 ay sonra TR ye getirecegim, ogrenmek istedigim, unlock yapabilmek icin jailbreak yapmak zorundamiyim? sadece unlock yapmak istesem mumkun mu? Bu virus olaylarindan sonra jailbreak biraz riskli geldi bana, sonucta iphone uzerinden internete, bankacilik islemleri filan yapiliyor, tehlikeli gozuktu biraz bana.

JB'siz Unlock olmaz. JB yapmak zorundasınız Unlock için.
    Şuan çıkan viruslerden korunmanın yolları var.
    Aslında çıkan bu virusler çok basit virusler. Her hangi bir açıktan dolayı girmiyor. Sadece JB yaptığımızda SSH diye adlandırdığımız sisteme sızıyor. Sızmasının sebebi bu SSH'ın şifresini değiştirmememizden kaynaklanıyor. Yani şöyle düşünün bir program var iphone'da ve bu program her türlü yüklemeleriniz için sistem dosyası görevini yapıyor.. Bu sistem dosyasının şifresinide bütün dünya biliyor çünkü kurulumda default olarak "alpine" olarak geliyor. Tek yapmanız gereken bu şifreyi değiştirmek. Aslında açık falan yok.
    Biraz işi bilen birisinin bu gibi durumdan faydalanması çok kolay ama dediğim gibi çözümüde kolay.

• arkadaslar ben jaılbreak yaptım sonra cyrs ıle snow yuklemeden unıstall yaptım
    sımdıde blackraın ıkonu bırdaha gerı gelmıor ne zaman denesem
    bırsey daha bu jaılbreak yaptıktan sonra benım telefon ne zaman kapatsam
    ıtuness e usb ıle baglanmak ıstıor blackraın lı bunu engelleyemezmıyız
    dısarda olduda onemlı bırsey oldu yada kapattınız actınız
    hayda onunla mı ugrasacaz yoksa yardımcı olabılcek bı arkadasımız warmı ?
    thanx
  • iyi aksamlar arkadaslar,

bende bugun cydia yı yukledim winterboard u yukledim ama temaları sadece cydia uzerinden yukleyebiliyorum, biraz arastırdım aynı zamanda iphonebrowser lada tema yuklenebiliyormus ama iphonebrowserı actıgımda iphone umda library dosyası yok(temaların atıldıgı dosya sanırım) ne yapmalıyım simdiden tesekkurler saygılar...
  • Arkadaşlar bu jailbreak yaptım ama root şifresini beceremedim mobile terminali de kurdum ama ne yazacağım tam anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  • merhaba arkadaşlar ben iphone 3gs kullanıyorum,21 kasımda aldım amerikadan geldi. 3.1.2 softwareini yükledim, blackra1nle jailbreak yaptım, o günden beri sorunsuz kullanıyorum cydia'yı falan. ama dün bilgisayardan tema indirdim telefonum için, temayı telefona atmak için ifunbox denen program gerekiyormuş, onu da yükledim bilgisayara. telefonu bilgisayara bağlayınca ifunbox ta "jailbreak yapılmamıştır" diye gözüktü.http://i37.tinypic.com/sg3j46.jpg bu linkte gösterildiği gibi library, themes falan açılmadı. itunes'da softwareim 3.1.2 olarak gözüktüğü halde ifunboxta 2.0 yazıyor. neden böyle olduğuna dair fikri olan varsa ve yardım edebilirse çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mb-bm
    merhaba arkadaşlar ben iphone 3gs kullanıyorum,21 kasımda aldım amerikadan geldi. 3.1.2 softwareini yükledim, blackra1nle jailbreak yaptım, o günden beri sorunsuz kullanıyorum cydia'yı falan. ama dün bilgisayardan tema indirdim telefonum için, temayı telefona atmak için ifunbox denen program gerekiyormuş, onu da yükledim bilgisayara. telefonu bilgisayara bağlayınca ifunbox ta "jailbreak yapılmamıştır" diye gözüktü.http://i37.tinypic.com/sg3j46.jpg bu linkte gösterildiği gibi library, themes falan açılmadı. itunes'da softwareim 3.1.2 olarak gözüktüğü halde ifunboxta 2.0 yazıyor. neden böyle olduğuna dair fikri olan varsa ve yardım edebilirse çok sevinirim.

ayni sorun bendede var sadece ifunbox da degil her programda ayni hatayi veriyo sadece cydiadan yukleyebiliyorum ama malesef cozumu yok gibi kimseden ses cikmiyo .

• arkadaşlar anlatılanları yaptım fakat unlock olmadı sorun ne olabilir
  • arkadaslar 16 gb 3gs kullanıyorum türkcellden alınma dun Blackra1n ile JailBreak yapmaya calıştım ama jailbreak yaptıktan sonra telefon yeniden baslayınca itunes ve kablo ekranında kaldı yeniden blackra1n ı calıştırınca menu geldi sonra bende restore ettim düzelttim,acaba bi yerde yanlışmı yapıyorum telefon kablo işaretinde kalıyo açılmıyo
  • arkadaslar bugün 3gs 16 gb sahibi oldum (daha once turkcellden kontratlı aldıgım 3g 8 gb üzerine 625 tl verip). Fakat bu aldıgım telefon cok az kullanılmıs ve temiz olmasına ragmen vodafone tahhahutuyle alınmıs. Simdi telefonu actıgımda jb yapılmıs idi , acaba jb siz turkcell hattı calıstırmaz mı? Baska bir sorum da blackrain ile make it rain yapıyor resetliyor faka springboarda ikon atmıyor , ne yapmam lazım ? Tesekkurler

edit: turkcell sim kart ile calısırken operator logosu cıkmıyor , yarın obur gun sakatlık olmasın??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotmale -- 3 Aralık 2009; 22:47:19 >
  • JB yaptığım ve blackra1n le 3.1.2 ye upgrade edip unlock yaptığım iphone 3gs 32 gb. ı yaklalşık 1-2 aydır kullanıyordum. Ancak birkaç gün önce durup dururken wi-fi gitti ve wi-fi ağlara bağlanamaz oldum. wi-fi çalışmadığı zaman gps te konum bilgisini alamaz oldu. 3g ile bağlandığımda, gps çalışıyor dolayısıyla da navigasyonda var ancak wi-fi ağların hiçbirini göremez ve dolayısıyla wi-fi dan bu ağlara bağlanamaz oldum. Nasıl düzeltebilirim bu sorunu.
  • aldım bugun telefonuda 44. hafta sanırım benımkı hıc jaılbreak yapmasamda beklesımmı oyle saman gıbı ıphoneumla yoksa jaılbreak yapıp hıc kapatmasammı telefonu varmı onerısı olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolnQuiet

JB yaptığım ve blackra1n le 3.1.2 ye upgrade edip unlock yaptığım iphone 3gs 32 gb. ı yaklalşık 1-2 aydır kullanıyordum. Ancak birkaç gün önce durup dururken wi-fi gitti ve wi-fi ağlara bağlanamaz oldum. wi-fi çalışmadığı zaman gps te konum bilgisini alamaz oldu. 3g ile bağlandığımda, gps çalışıyor dolayısıyla da navigasyonda var ancak wi-fi ağların hiçbirini göremez ve dolayısıyla wi-fi dan bu ağlara bağlanamaz oldum. Nasıl düzeltebilirim bu sorunu.

Kendi sorumun cevabını kendim buldum. :) Ayarlardan network ayarlarını sıfırlayınca wi-fi geri geldi. Belki aynı sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olur.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.