|
iPhone 17 Pro ve Air'de çizilme problemleri yaşanıyor
-
-
adam gibi tutmuyorsunuz suçu apil a atıyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiletosman -- 20 Eylül 2025; 17:56:28 >
_____________________________ -
Aynen öyle pamuklara sarıp sarmalamak lazım kılıf bile care degil bu defa da araya tozlar birikir onlar iz bırakır:))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bismillah dün bir buğün iki...Bunlar başlangiç gibi zamanla daha cok yayilicak..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Titanium candır…
Hocam teshirdeki cihazlar simdiden cizik icinde.
Haberi okuyunca benimde aklıma yeni geldi. Dün masadaki cihazları incelerken apple storeda birinin arkasında çizik vardı. Mavi olduğuna eminimde modelini hatırlamadım. Nolmuş buna hemen diye içimden de geçirmiştim.
-
Bugün Dubai’de alanların bir çoğunun kutusundan kenarlarının çizik çıktığını gördüm redditte ve insta reelslerde. Hatta Türk telefoncu birine de kenarı çizik çıktı iade edeceğini söylüyordu. Bu kadar video düşmesi tesadüf değil, demek ki çatır çatır çiziliyor. Kılıfta bile kullansan bir çok 14/15/16 serisinin ekranın kenarındaki çıtalar kılıf nedeniyle soyulmuş haldedir. Ne kadar iyi korursan koru bir şekilde çiziliyor veya soyuluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bugün gürgençlerde iphone 17 modellerine baktım pro ve pro max'in magesafe kısımları çizik içindeydi. Yani çoğu kişi kılıfla kullanıyor tabi ama kılıf kullanmayan kullanıcı sayısı da fazla. Daha telefonlar 2 gün önce dizilmiş bu kadar kısa sürede magesafe alanının çizilmesi garibime gitti.
Zaten 17 Pro ve Pro Max in arka tasarımları çok kötü üstüne bir de çiziliyorsa yazık.
-
Her sene aynı tip haberler. Tık almak için, insanlar gelip tartışsın diye yapılıyor.
-
Düz model de böyle bir şey yok yani?
Kalitesiz andodize olmasının sonucu şaşırtıcı değil.
-
Kestane?
-
Her yeni iPhone çıkışında yaşanan benzer problemler yine devam ediyor. Air modeline 98 bin tl verip çizildiğini görmek ve bunu normal karşılamak öyle mi! Apple bunun için kılıf kullanın şeklinde bir açıklama yaparak konuyu kapatır. Alıştığımız haberler, iPhone 2G'den bu yana bu cihazları kullanan birisi olarak yazdım, iPhone'cu arkadaşlar hemen topa tutmasın. :)
İphone 17 pro modellerinde alüminyum değil paslanmaz çelik olmalıydı ayrıca xs serisindeki lüx stil bu telefonda yok, alüminyum nedir ya, paslanmaz çelik varken
Fanların uğramayacağı başlıklardan.
Apple'ın titanyumdan alüminyuma geçmesi de maliyeti düşürmek içindi. Gerçi titanyumda kaplamaydı çerçevelerin tamamı titanyum değildi. Jerry Rig Everything'in testinde bu açıkça görünüyordu.
Benim tavsiyem normalin üzerinde bir hassasiyetle çizilmesi durumunda gümüş rengi daha avantajlı olabilir. Boyanın altındaki alüminyumda gümüşe çok yakın bir ton olacağı için diğer renklere göre daha az göze batacaktır.
Apple öyle şeytan bir firma ki...
Hani bunların "Değiş tokuş" muhabbetleri var ya...
"Çizik var" diye ciddi para kırmak için yaptıklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
|
Aynen öyle pamuklara sarıp sarmalamak lazım kılıf bile care degil bu defa da araya tozlar birikir onlar iz bırakır:))
|
|
Titanium candır…
|
|
Bismillah dün bir buğün iki...Bunlar başlangiç gibi zamanla daha cok yayilicak..
|
|
Bugün gürgençlerde iphone 17 modellerine baktım pro ve pro max'in magesafe kısımları çizik içindeydi. Yani çoğu kişi kılıfla kullanıyor tabi ama kılıf kullanmayan kullanıcı sayısı da fazla. Daha telefonlar 2 gün önce dizilmiş bu kadar kısa sürede magesafe alanının çizilmesi garibime gitti. |
|
Fanların uğramayacağı başlıklardan. Apple'ın titanyumdan alüminyuma geçmesi de maliyeti düşürmek içindi. Gerçi titanyumda kaplamaydı çerçevelerin tamamı titanyum değildi. Jerry Rig Everything'in testinde bu açıkça görünüyordu. Benim tavsiyem normalin üzerinde bir hassasiyetle çizilmesi durumunda gümüş rengi daha avantajlı olabilir. Boyanın altındaki alüminyumda gümüşe çok yakın bir ton olacağı için diğer renklere göre daha az göze batacaktır. |
|
Apple öyle şeytan bir firma ki... Hani bunların "Değiş tokuş" muhabbetleri var ya... "Çizik var" diye ciddi para kırmak için yaptıklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. |
|
Her yeni iPhone çıkışında yaşanan benzer problemler yine devam ediyor. Air modeline 98 bin tl verip çizildiğini görmek ve bunu normal karşılamak öyle mi! Apple bunun için kılıf kullanın şeklinde bir açıklama yaparak konuyu kapatır. Alıştığımız haberler, iPhone 2G'den bu yana bu cihazları kullanan birisi olarak yazdım, iPhone'cu arkadaşlar hemen topa tutmasın. :) |
Benzer içerikler
- whatsapp müzik ekleme
- whatsapp okundu bilgisi kapatma
- instagram hesap kurtarma linki
- whatsapp belge tarama
- gizli instagram hesabına bakma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı