Şimdi Ara

iPhone e 7 aşırı ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle iOS 13 sürümüne geçtikten sonra, iPhone 7 cihazım durduk yere inanılmaz ısınmaya başladı. Bu her zaman olmuyor ama mesela whatsapp’ta mesajlaşırken veya Facebook gibi uygulamarda gezinirken sanki en yüksek parlaklıkta oyun oynuyormuşçasına ısınıyor. Sonra ya reset atıyorum ya da uygulamaları kapatıyorum öyle düzeliyor. Cihaz ısınınca, pilde inanılmaz hızlı düşüyor. Bu sorunu yaşayınca %100 den %68’lere 1 saatte düştüğü zamanlar oluyor. Apple destekle görüştüğümde cihazınızda hiçbir sorun görünmüyor ama pil sağlığınız %85 değiştirirseniz iyi olur gibisinden konuştu. Pille ilgili olduğunu sanmıyorum. Sizin fikriniz nedir? Birde unutmadan şöyle bir sorun daha yaşıyorum. Mesela şuan Facebookta bu gönderiyi yazarken cihazı bir kenara bıraktım ve ekranı kapandı. Tekrar açmak istediğimde inanılmaz derecede kasıyor. Menülerde inanılmaz bir fps düşüşü yaşıyorum ve dokunmatiklik sapıtıyor. Bir kaç saniye sonra kendi geliyor. (Kilidi bazen açtığımda ve cihaz kasarken ss’teki gibi ses açma kapama göstergeleri geliyor) bu sorunları yaşayan tek ben miyim yoksa genel bir sorun mu? Ya da arkaplanda bir uygulama mı zorluyor? Eğer öyleyse, bunu nasıl görebilirim? Bu sorunlar yüzünden iPhone’dan yavaş yavaş soğumaya başladım. Şu sorunları yaşamasam hala güzel telefon iPhone 7. Isınmasa pili de iyi gidiyor. Bu sorunları ara sıra yaşasamda, can sıkıcı. Fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

iPhone e 7 aşırı ısınma sorunu

• Yaşadığınız sorunların tamamı pil kaynaklı. Pili değiştirirseniz tüm sorunlarınızın düzeleceğini göreceksiniz. Ben kefilim.
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Başka bir yerde daha paylaşmıştım bir çok kişi pil değişiminden sonra bile aynı şekilde ısındığını söylemiş. Bu arada sorunu çözdüm sanırım. Biraz test etmem gerekiyor eğer sorunu gerçekten çözersem nedeniyle birlikte ne yapılacağını buraya yazarım. Şu anlık bir sıkıntı yok gibi.
  • FK5896 kullanıcısına yanıt
    Bir gelişme var mı?
    Hocam çok garip belki ama “Facebook” uygulamasını sildim ve bütün sorunlarım çözüldü. Isınmıyor, donmuyor ve pil çok çok daha iyi gitmeye başladı. Neden böyle olduğu hakkında bir fikrim yok. Facebook lite kullandım bir süre. Şimdi tekrardan Facebook’u yükledim. Isınma yok ama biraz genel performansı ve pil performansını düşmüş gibi hissediyorum. Biraz daha test etmeyi düşünüyorum.
    İlginç. Sorunun Facebook ile alakası yoktur ama şununla alakası olabilir. Arkaplanda uygulama yenileme özelliği açık kalmış olabilir. Ya da Facebook arkaplanda sürekli konumu açık bırakıyor olabilir belki yanlışlıkla açmışsınızdır. Bu tarz şeyler olabilir.

Arkaplanda uygulama yenileme veya konumla alakalı doğru olduğu halde bu sorunu yaşayanların pili değiştirmesi gerekiyor.
    Temiz kurulum yapmayı deneyebilirsiniz veya arka planda çalışan gereksiz uygulamaların yenilenmesini ayarlardan kapatabilirsiniz
    Arka planda kullanımı çok olabilir uygulamanın
    Bende çok şaşırdım ilk başta. Hatta inanamadım. Böyle sorunları olanların ve konuyu görenlerin en azından bunu 1 günlüğüne test edip denemesini tavsiye ediyorum. Şu an pil eskiye göre çok çok daha iyi gitmeye başladı. Beni en çok şaşırtan bu oldu sanırım Facebook uzun zamandır kendini güncelleye güncelleye uygulamada hatalar oluşturdu ve bu da işlemciye yük olarak geri döndü. Silince anında telefon kanatlandı. Hafifledi resmen. Kolay kolay ısınmıyor. Isınsada saatlerce kullanmama rağmen çok çok az ısınıyor. Ayrıca konum servislerini ve arkaplanda verilerini daha önceden düzenlemiştim. Onunla alakası olduğunu sanmıyorum. Zaten app store da Facebook’un ortalaması 2.9. Sanırım bu her şeyi açıklıyor eğer sorunumu çözemeseydim telefonu satıp android’e geçecektim iyi ki öyle bir hata yapmadım

• Hepsini denedim. Zaten her zaman yaptığım şeylerdi. Ama Facebook’u sildikten sonra sorunum kesin olarak çözüldü. Boş boş ısınmıyor artık cihaz. Üstelik şu an cihazda 134 uygulama yüklü. Çoğuda ağır uygulamalar.
  • Telefonu düşürdüysen anakartta kısa devre olabilir
  • Sorunum çözüldü hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: FK5896

Hocam çok garip belki ama “Facebook” uygulamasını sildim ve bütün sorunlarım çözüldü. Isınmıyor, donmuyor ve pil çok çok daha iyi gitmeye başladı. Neden böyle olduğu hakkında bir fikrim yok. Facebook lite kullandım bir süre. Şimdi tekrardan Facebook’u yükledim. Isınma yok ama biraz genel performansı ve pil performansını düşmüş gibi hissediyorum. Biraz daha test etmeyi düşünüyorum.
    facebook uygulaması 6 GB ram olan androıd cıhazları dahı kasabılıyor stabıl bı uygulama degıl yuklemeyın bence lıte ıle ıdare edın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.