Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (2032. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40.757
Cevap
661
Favori
2.220.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
52. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 20302031203220332034
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Demek ki telefonu güncellememek de işe yaramıyor. Telefonu güncelleyen çevremde 14pm kullanıcılarının pili 85.

• samtiger kullanıcısına yanıt

sonunda mecbur güncelleyeceğiz ama

• abormen kullanıcısına yanıt
    Sanirim nisanda da ben almistim 16.4 ile gelmisti hala da 16.4 de duruyor pil 83 e düşmüş ama günü rahatlikla cikariyor guncellesem cikartmaz galiba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fly_jack F kullanıcısına yanıt

valla benim oğlan 15 mi 16 mı ne kullanıyor benim bu görüşüme pek katılmıyor güncellemeleri hemen yapıyor ondada bi şikayet yok, biz mi fazla büyütüyoruz onu da bilmiyorum.  

Şikayet olacagini sanmiyorum ama günü cikartmayacagindan eminim pilin. Yakinda banka uygulamalari guncelleme istediginde dedigin gibi mecbur kalacagiz sanirim😂

aralık 2022 %88 de pil sağlığı..en son sürüm yüklü..1 günü hâlâ rahat çıkarıyor..güncelleyin gitsin

• Aralık 2022, 18.5, %91

• Şubat 2023 de aldığım iPhone 14 pro’mun pil sağlığı %74 e düşünce ve hafıza yetersiz gelince 16 pro ya geçip pedere benim iPhone 14 proyu vermiştim dün ama büyük hata yapmışım, kılıfsız kullandığım için 16 pro kasası hiç güven vermiyor hafif darbe de çökecekmiş gibi, 2.5 senedir kılıfsız kullandığım onlarca düşürdüğüm 14 pronun 1 yerinde bile eziklik yok. Icloud alıp + appleden randevu alıp pil değişimi yapıp 14 proya geri geçtim. Çelik kasaya dönesiye kadar elveda iphone

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

aralık 2022 %88 de pil sağlığı..en son sürüm yüklü..1 günü hâlâ rahat çıkarıyor..güncelleyin gitsin

güncelleyeceğiz galiba

• Pili değiştirdim ios 17.5 de şarj sürem1.5 gün oldu

14 pro taş gibi cihaz çelik kasası yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Realsatoshi -- 23 Temmuz 2025; 15:56:3 >
  • iyi durumda bi ikinci el alınır mı arkaslar yoksa düz 15 modellerine mi yönelmek mantıklı

• hellar kullanıcısına yanıt

sıfır 15

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Realsatoshi R kullanıcısına yanıt
    Pili nerede değiştirdiniz orjinalmi fiyat ne kadar tuttu yüzde kaç iken değiştirdiniz biraz bilgi verebilirmisiniz

• 18.6 yı yükleyen varmı? Pil performansı ve genel performansı nasıl tavsiye edermisiniz? 18.5 yüklü pil performansı yetmiyor.

• Albatros343 A kullanıcısına yanıt
    Ben cevap vermiş olayım , pozitif teknoloji metrocity şubesinde değiştim .

Cihazın yurtdışı olduğu için Apple in kendisi yapmıyor ,

Pozitif de 3 saat içinde değişim yapıldı fiyatı 3900 tl miydi neydi kredi kartı imkanı da var

• quote:

Orijinalden alıntı: Albatros343

Pili nerede değiştirdiniz orjinalmi fiyat ne kadar tuttu yüzde kaç iken değiştirdiniz biraz bilgi verebilirmisiniz
    Troyda değiştirdim. 4260 tl tuttu. %78 deydi benim. 1 saatte hallettiler. Herhangi bir sıfırlama işlemi falan olmadı. Ekran şifresinide söylemek zorunda dğeilsiniz. Boşuna reset atmayın benim gibi

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Realsatoshi -- 27 Temmuz 2025; 14:2:19 >

• Realsatoshi R kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi cihazı kullanıyorsunuz 14 pm var bende %84 de değiştirmeyi düşünüyorum ne kadar fark etti ekran süresinde bende 1 gün şu haliyle dayanıyor yani kasma donma pil süresi ne kadar fark ediyor yazılım yenilendikçe daha mı kötü olur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: burak2891

Hocam hangi cihazı kullanıyorsunuz 14 pm var bende %84 de değiştirmeyi düşünüyorum ne kadar fark etti ekran süresinde bende 1 gün şu haliyle dayanıyor yani kasma donma pil süresi ne kadar fark ediyor yazılım yenilendikçe daha mı kötü olur ?
    14 pro 128 var bende. %78 de olduğu için baya fark etti benim. Benim İos 17.5. şuan en iyi pil performansı aldığımı düşünüyorum. Yazılımı güncellendikçe pil performansı bence düşüyor ama bazen ara sürümlerde iyileştiği oluyor. Mesela ios 17 kötüydü 17.5 de ciddi anlamda düzelmişti.

Pil değişmeden önce bir gün zor gidiyodu. Şuan 1.5 günü buluyor

Birde değişim yapacaksanız bence hemen yapın pil stokları hem yok hemde zam gelecek dolar 32 deyken 4260 tl di dolar 41 e geldi hala aynı fiyat. Tabi resmi yetkili servis için geçerli bu dediğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Realsatoshi -- 27 Temmuz 2025; 17:14:58 >

• Aralık 2022 14 PM var bende de, pil sağlığı %85

Herkesin aşağı yukarı aynı sanırım 😁

• 
Sayfa: önceki 20302031203220332034
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.