Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (2034. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
40.753
Cevap
661
Favori
2.220.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20322033203420352036
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18.6’ya geçtim. Ekranda titreme ve mesaj yazma sesinin kendi kendine yükselmesi problemi giderilmiş daha iyi gibi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ment kullanıcısına yanıt
    Pil performansı nasıl? 18.4.1 de kaldım pil performansı dahada düşer diye kıpırdayamıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

giderildiğini nasıl anladın zaten her zaman yapmıyordu kiApple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] 

Ben de benim telefon bozuk sanıyordum. Sabit ekranda hafif şaşı bakış yapıyordum deli gibi titrediği belli oluyordu. Bazende telefonun sagdaki güç tuşuma bakarken sol tarafının titrediği oluyordu ve bariz belli ediyor kendini. Bozulacak diyordum hep

• onderkaan kullanıcısına yanıt
    Titreme son güncellemesen sonra oldu buraya da yazmıştım. Whatsappdan yazarken klavye sesi bir anda yükseliyor onu çözememişler galiba

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyi yükledim, denedim o yüzden söylüyorum. Düzelmesiyse yine yazarım buraya

• azengin kullanıcısına yanıt
    Ben bir yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım hocam

Evet sessizde kullanıyorum genellikle ama sessizde değilken bende de oluyordu o whatsapp klavyedeki ses problemi

• 14 pro satıp 17 pro alacam eylülde almıştım kaça satmalı siz kaça veriyorsunuz 44 bin teklif verdiler pili yeni değiştim sıfır

• Yurtdışı 14 pro telefonumun pil sağlığı %79 a düşmüştü orjinal batarya ile bataryasını serviste değiştirmek istedim yurtdışı olduğu için ücreti ile bataryayı degistirmiyorlar. İphone Bağımsız Sağlayıcılar da orjinal batarya ile değişim varmış siparişi verdim batarya gelince değiştirecekler. Yurtdışı telefonu olanların bilgisi olsun istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dragontool

Yurtdışı 14 pro telefonumun pil sağlığı %79 a düşmüştü orjinal batarya ile bataryasını serviste değiştirmek istedim yurtdışı olduğu için ücreti ile bataryayı degistirmiyorlar. İphone Bağımsız Sağlayıcılar da orjinal batarya ile değişim varmış siparişi verdim batarya gelince değiştirecekler. Yurtdışı telefonu olanların bilgisi olsun istedim.
    Neresi ki hocam? Bende de yurtdışı 14 pro Max var. Faturası var. Yine de mi değiştirmiyorlar.

Avrupa cihazları ücretli olarak oluyor sadece amerika cihazlarını kabul etmiyotlar diye biliyorum.

Bana telefonun model numarasını sordu söyledim cihazınız yurtdışı cihaz ücretli bile olsa işlem yapmıyoruz dediler. Benim cihaz da pasaportuma kayıtlı ve faturalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: dragontool

Bana telefonun model numarasını sordu söyledim cihazınız yurtdışı cihaz ücretli bile olsa işlem yapmıyoruz dediler. Benim cihaz da pasaportuma kayıtlı ve faturalı.
    Cihaz hangi ülke cihazı hocam

Gurcistan dan aldım. A2889 model numarası

• dragontool D kullanıcısına yanıt
    A2894 benim hocam bende bi bakayım sorayım

• 18.5’ten şimdilik memnunum. 8 saat ekran süresi veriyor sadece mobil veride.

• MHEC kullanıcısına yanıt
    Ciddi mi söylüyorsun hemde hücresel de

• dragontool D kullanıcısına yanıt
    Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU]

Uzun bir süre güncellemeyi düşünmüyorum

• MHEC kullanıcısına yanıt
    Bugün bataryayı değiştirdim bende 18.4.1 deyim bakalım ben ne kadar ekran süresi alacağım.

• 
Sayfa: önceki 20322033203420352036
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.