|
Bildirim
Ulan Apple iPhone 13 de hala 60Hz ile devam ediyorsun diyecek bir şey yok.
|
Süreyya Hanımın muhteşem değişimi.
|
Kronik bir Apple düşmanı olarak son 6 aydır iPhone kullanmak zorunda kaldım. Kardeşimin eski X’ini kullanıyorum. Yeni telefon almadım. Sebebi de bir bana bir Tayyip şahsına almamak için. Sırf şu bankacılık uygulamaları için bile iPhone alınır. Yemişim ekran tazeleme hızını. Sizin gibilere 15 bin Hertz de verseler doymazsınız. Microsoft’un piyasadan çekilmesine neden olan ergenlerle aynı çarpık kafayı yaşamayın. Beğenmiyorsanız almayın, ama bok da atmayın.
Bakın, diğer tarafta fasarya f/p cihazlar var, çaynalı. 80-100 dolarlık aşifte cihazları 3-5 bine iteliyorlar. Ar-ge sıfır, devrimsel yenilik sıfır, kalite ve yazılım sıfır! Samsung, Motorola, Sony, htc ve LG dışındaki tüm android cihazlar bataklık sinekleridir. Emek çalarlar. 99’dan beri ppc/pda aletler kullanıyorum. Cevap yazmayın, alıntı da yapmayın. Beyninizi zorlayın. |
cevap yada alıntı istemiyorsan buraya yazmayacaksın, içinde patlatacaksın. apple cihazları beğenmiyorsan alma ama bok da atma dersin, kendin çinli markalara bok atarsın. bu ne çelişki, bence sen beynin ne olduğunu bi öğren ondan sonra yorum yap.
|
Efsane bir cihaz olmuş.
120Hz ekran acayip güzel. Pili dehşet büyümüş. Kamera süper ötesi. Çentik çok küçülmüş, neredeyse yok gibi. İşlemci müthiş hızlanmış. Fiyatı bence çok uygun. DİKKAT: İroni içerir. |
bu cihazın hakkını verecek derecede kullananlara şimdiden iyi kullanmalar diliyorum. ama daha aldığı telefonun ne özelliği var ne yapabilirim dahi bilmeyenler lütfen marka için almayın. sosyal medyalarda gezmek için veya basit fotoğraf çekip yüklemek veyahut sadece normal zevkine oyun oynamak üst seviyeleri hedeflemeyen kişiler lütfen boşa para vermeyin. herkes Hz hızına takılıyor yüksek çözünürlüklü videoları izlemeyeceksen veya aşırı derecede rekabetçi veyahut video işleme gibi bir şey yapmayacaksınız boşa kafa yormayın. pixel düşük olunca Hz nin farkını anlamak bu ekranda 2k video bir 60 bir 120 ye alacaksın ve dikkat edeceksin. ve videoda yüksek.yenileme blue ray tarzında olmalı. kısaca mobil Netflix alman bu cihaza saçmalık olur eğer Hz hızı ekranına dikkat ederek alanlar için.
en nihayetinde kullanmayacaginiz kullanamayacaginiz bir cihaza para.gommeyin. |
Forumdaki en boş ve aynı zamanda arkadaşımızın da dediği gibi çelişen bir yorum.Yazmak için yazılmış bir yorum.
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|