Şimdi Ara

iPhone 13 Pro ve 13 Pro Max tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
7.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

120Hz ekran acayip güzel.

Pili dehşet büyümüş.

Kamera süper ötesi.

Çentik çok küçülmüş, neredeyse yok gibi.

İşlemci müthiş hızlanmış.

Fiyatı bence çok uygun.

DİKKAT: İroni içerir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebulabado -- 14 Eylül 2021; 22:1:44 >
  • bu cihazın hakkını verecek derecede kullananlara şimdiden iyi kullanmalar diliyorum. ama daha aldığı telefonun ne özelliği var ne yapabilirim dahi bilmeyenler lütfen marka için almayın. sosyal medyalarda gezmek için veya basit fotoğraf çekip yüklemek veyahut sadece normal zevkine oyun oynamak üst seviyeleri hedeflemeyen kişiler lütfen boşa para vermeyin. herkes Hz hızına takılıyor yüksek çözünürlüklü videoları izlemeyeceksen veya aşırı derecede rekabetçi veyahut video işleme gibi bir şey yapmayacaksınız boşa kafa yormayın. pixel düşük olunca Hz nin farkını anlamak bu ekranda 2k video bir 60 bir 120 ye alacaksın ve dikkat edeceksin. ve videoda yüksek.yenileme blue ray tarzında olmalı. kısaca mobil Netflix alman bu cihaza saçmalık olur eğer Hz hızı ekranına dikkat ederek alanlar için.
    en nihayetinde kullanmayacaginiz kullanamayacaginiz bir cihaza para.gommeyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen seneki bana göre berbat olan maviden sonra değişim harika, yeni mavi çok tatlı olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nevrans kullanıcısına yanıt
    cinema modu mu ne gelmiş hocam,detayları araştırın.Onun dışında wow değittircek bir şey göremedim ben

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • the_hornet kullanıcısına yanıt

14 bekle 14 al çentiksiz olacak... pasaport kayıtlı cihazı satması da zor yani bunu alsan 14 almak isteyeceksin.

• Lithaunans L kullanıcısına yanıt

Aldım mı en az 3 sene kullanıyorum. al sat yapan biri değilim sonuçta. çentik beni rahatsız etmiyor ayrıca.

• İlla da yeni bir iphone alacaksam indirim bekleyip iphone 12 alırım. Ama fakat lakin ben bir 10 yıl bekleyeceğim anca alınabilir bir fiyata iner o zamana kadar :) Alacaklara hayırlı olsun tabi alabilecek olan hala varsa.

• tlf gramajına bak nerdeyse bir tablet kadar ağırlık o kadar para veriyorsun ağır kasa görseli olmayan yıllardır değişmeyen dizayn sadece kamera ve yazılım garanti iyi geri kalan tum özelikler çöp.hiç yenilikçi bir kasa güzeliği yok apple mühendisleri bedava para alıyorlar.çoğu insan özelikleri kullanmadan dünya para veriyor sadece kamer yazılım garantı para boşa bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: nebulabado

Efsane bir cihaz olmuş.

120Hz ekran acayip güzel.

Pili dehşet büyümüş.

Kamera süper ötesi.

Çentik çok küçülmüş, neredeyse yok gibi.

İşlemci müthiş hızlanmış.

Fiyatı bence çok uygun.

DİKKAT: İroni içerir.

İlk esprin mi?

• ulayrason U kullanıcısına yanıt
    Param var alıyorum 2 nesil de bir. 11 Pro Max'ten 13 Pro Max'e geçecegim. Tek kullandıgım alan fotografçılık ve internette gezme. Birdahakine size sorarım ancak sizin paşa gönlünüz nasıl isterse ona göre alırım telefonumu!

• düz modellerin 60hz kalması aşırı saçma geliyor hayatında 120 144hz kullanmamış insanlar anlayamıyor ama gerçekten 60hz berbat bişey bir üste çıkarsanız geri dönüş yok

• Çentiği ekran altına almasını beklerdim Apple'dan.

Artık full ekranlar daha cazip geliyor.

Apple'ın bu kitlesi varken satmaması zor.

12 bin tl telefona vereceğim ve 60 hz olacak geçin bunu.

Yukarıda el fuego mudur ne beladır güzel saçmalamış.

Android kullanmayı öğren önce. Htc lg yazmış güler misin ağlar mısın?!

Bırakın bu marka sevdasını. Paramın hakkını vereni kullanırım nokta.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • galaxyg kullanıcısına yanıt

Evet.

Hoşuna gittiyse yenilerini yapayım.

• Çentik 14 te kalkmaz daha yeni küçüldü biraz ..Centik 1-2 sene daha ( en az 1 sene ) devam eder …

Bunca dolar kuruna rağmen telefonlar sacmalik ötesi vergiler olmasa yine alınır ama
    Fiyatlar aşırı yüksek … zırt pirt telefon değiştirmiyorsanız yurtdışından 13 pro getirip kaydetsek asağı yukarı 10- 11K para gider 2 sene üst düzey kullanılır sonra telefonu değişirsen bile zararın cok olmaz 8 plusun 4-5 ettiği yerde hayli hayli yüksek paralara satılır 👍

• Sierra blue nasil gok mavisi oluyo

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu iPhone 13 değil de iPhone 12.1 olmuş.

• Yine Xiaomi'yi geçememişler. Apple telefon üretmeyi bıraksın. Telefon değğil çöp üretiyorlar çünkü. Xiaomi bunlara her yıl güzel bir ders veriyor ama anlamıyorlar.

• 23.000 liralık telefona 20mp kamera bile koymamışlar yazıklar olsun. (Rakipler 50mp+ daha iyi sensor koyuyor)

Şarj da en az 50W olmalıydı

• veysel_lowe kullanıcısına yanıt

16 bin tl lik telefonda 7.5 bin tl vergi ar  

• Lithaunans L kullanıcısına yanıt
    Yalan konuşma çentiksiz iPhone'a daha en az 3 sene var :D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.