Bildirim
iPhone 12 Sizce Hangi Renk?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
benim kırmızı.
kargo adresimi paylaştım hocam özelden. yarın hediyemi gönderirseniz haftasonu yasaklar girmeden teslim alırım.
teşekkürler. -
Ben siyah kullanıyorum ama beyaz da güzel duruyor -
Mavi en güzeli
-
Siyah, premium hissini arttırıyor.
-
Siyah renk güzel ama telefonun ekranıda koyu siyah olduğu için simsiyah görünüyor..Siyahla beyaz arasında kaldım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Accept07 -- 31 Mart 2021; 21:21:41 > -
Bence mavisi aşırı cirtlak keşke prodaki mavi olsaymis siyah parmak izi saymazsak iyi ben olsam beyaz alırdım 👍 -
Beyaz renk aldım ama şimdi siyah renk almak için iade ettim..🙂 -
Kesinlikle Siyah.
-
Aslında beyaz iPhone 12 yi çok beğendim janti duruyor ama siyahtan vazgeçemiyoruz bir türlü.. -
akıllı telefonlar çıktığından beri hep iphone kullandım ve hep siyah renk tercih ettim. şimdi 12 aldım yine siyah tercih ettim. mavisi çok açık ve parlak, biraz daha koyu olsaydı böyle laciverte yakın tercihimi değiştirebilirdim.
-
Bende pro'daki mavi olsun isterdim, gerçekten çok güzel görünüyor hatta denk getirirsem takaslayıp kılıfsız kullanmayı düşünüyorum. 12'lerde ki mavi çok kötü ben siyah aldım, en klasik renktir. Bundada siyah parlak mat olsa çok daha iyi olurmuş. Şuana kadar teknolojik cihazlarda hep siyah tercih etmişimdir, teknolojik cihazlara en yakışan renk bence siyah. Her zaman tercihim siyah olur. Şahsen ben siyah dışında başka renk kullanmak. Ama tam aksi olsada beyaz alırdım, güzel şık görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 7 Nisan 2021; 22:49:34 > -
12 için siyah en güzeli. Pro serisi için mavi…
-
ben ya beyaz ya siyah taraftarıyım her zaman.
diğer renklerde illa ki tercih edilebilir ama bence bir telefon bu iki renkten ibaret olmalı :)
-
Siyah, şeffaf kılıfların eğer arkası da camsa, camın yansımadı aşırı oluyor. Üstelik şeffaf kılıfta kılıf deniz feneri gibi parlıyor, arka fon siyah olduğu için.
Ben beyaz tercih ettim, şeffaf kılıfla telefonun parlama vs gibi derdi olmuyor. Bir de hep siyah kullandım, değişiklik olsun dedim, iyi ki de demişim. -
O zaman sizin renginiz beyaz, ön siyah arka beyaz çünkü..🙂 -
Evet,beyaz şık gerçekten..👍🏻 -
İlk İphone'um 7 jetblack siyah, çok asil duruyordu. Sonra iphone Xr beyaz, beyazı o kadar çok sevdim ki iphone 12'mi de beyaz aldım çok memnunum.
-
iphone lar diger modeller gibi degil,telefonu açarken çok önemli, beyaz sa ekran beyaz elma logo siyah oluyor,böylece gece rahatsızlık veriyor, daima siyah tercihim açınca ekran siyah sadece elma beyaz, hele amoled ise daha şık duruyor siyah,ve güncelleme yaparken de beyaz a nazaran daha az energi tüketir,açarkende öyle pixelleri kapatmasından dolayı -
Beyaz telefonda da siyah ekran beyaz elma logosuyla açılıyor..
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
benim kırmızı.
kargo adresimi paylaştım hocam özelden. yarın hediyemi gönderirseniz haftasonu yasaklar girmeden teslim alırım. teşekkürler. |
Bence mavisi aşırı cirtlak keşke prodaki mavi olsaymis siyah parmak izi saymazsak iyi ben olsam beyaz alırdım 👍
|
Siyah, premium hissini arttırıyor. |
Benzer içerikler
- xiaomi kilit ekranı kamera kaldırma
- iphone temassız ödeme
- iphone mesaj engelleme olmuyor
- iphone pil sağlığı 80 altına düşerse garanti
- fatura olmadan garanti belgesi geçerli mi
- iphone 15 kaç watt destekliyor
- parolalar iphone
- ios 18 yeni emojiler
- iphone 14 batarya kaç mah
- ıphone 16 pro renkleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X