Yüzbaşı
14 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 74 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar malum koronadan dolayı berbere gitmedim ve ilk defa saçlarım bu kadar uzadı. Bu saça ne yapılır, kenarlardan mı kısaltsam, saç altı mı kazıtsam? Kısaltmak istemiyorum. DSAÇ ŞEKLİM İÇİN ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM(FOTOĞRAFLI)eğerli yorumlarınızı bekliyorum.SAÇ ŞEKLİM İÇİN ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM(FOTOĞRAFLI)SAÇ ŞEKLİM İÇİN ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM(FOTOĞRAFLI)SAÇ ŞEKLİM İÇİN ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM(FOTOĞRAFLI)
Herkese iyi forumlar iki ay önce 2005 model Ford fiesta tdci aldım. Fiesta çok temiz çıktı Allah'a şükür ama açıkçası aklımda Peugeot 207 1.4 hdi veya 1.6hdi vardı, şimdi sizlere soruyorum, fiestayı satıp Peugeot 207 almaya değer mi?
Yeni fotoğraf karşılaştırması 18. mesajda
Arkadaşlar, birkaç gün önce bir öğrencimde güncellenmemiş bir lumia 920 gördüm; benim Denim yüklü 920 ile fotoğraf karşılaştırması yaptık.
Fotoğraflarda oynama yapmadan sizinle paylaşıyorum. Yorum sizin.
 8.0 Portico ile Denim Fotoğraf Karşılaştırma L920(yeni fotoğraflar eklendi) 8.0 Portico ile Denim Fotoğraf Karşılaştırma L920(yeni fotoğraflar eklendi)[simage]https://img.donanimhaber.com/upfiles/176923/a9c41dfc-6299-4159-b094-f0
İso, rar, zip, exe... gibi uzantılı dosyaları telefona idirip bilgisayara taşımak isteyenler için kendi bulduğum yöntemi paylaşmak istedim. Umarım faydası olur.

Malumunuz internet explorer, her türlü dosyayı indiremiyor. Bunun için Uc Browser'dan istediğiniz formattaki dosyayı indirin. Daha sonra Uc Browser'da bulunan indirilenler kısmından dosyanın üzerinde parmağınızı basılı tutun, export seçeneği çıkacaktır. Export'a tıkladığınızda indirdiğiniz dosya UcDownloads klasörüne gidecektir; bu klasör telefonunuzu bağladığınızda bilgisayarınızdan ulaştığınız Pictures klasörü içindedir.
beyler foruma danışmadan almak istemiyorum temsili resmi olan sitenin linkini veriyorum
http://www.microlab.uz/index.php?&lang=1&menu=13&product=29

bununla m600 arasında kararsız kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim
arkadaşlar sırasıyla
mandriva
xp+ubuntu
xp+pardus denedim pardusta ubuntuya göre kasıyor kde'den kaynaklandığını biliyorum.
mac os tiger kurmak istiyorum da casper dizüstü bilgisayarıma performans açısından pek güvenmiyorum

intel celeron m 1.6ghz
1gb ram
tümleşik intel 128mb ekran kartı
80 gb hard disk

ne dersiniz indirip kurmaya değer mi
Arkadaşlar ben halk bilimcisi prof dr. İlhan Başgöz'ün asistanıyım geçenlerde kendisi Amerikaya gitti ve gitmeden önce bana çok eski bir macintosh bıraktı (powerbook 1400c/166) benim görevim içindeki yazılarını, çalışmalarını windows ortamına aktarmak fakat macintoshtaki word belgelerini windowsta açamadım... sonra aklıma bu belgeleri macintoshta text biçiminde farklı kaydetmek geldi öyle de yaptım daha sonra txt içindeki metni windowstaki word belgesine yapıştırdım bu sefer de türkçe karakter sorunu yaşadım. Arkadaşlar fikirlerinizle beni aydınlatın lütfen
Arkadaşlar amd 64x2 4400 brisbane işlemci ile beraber Gigabyte -M55-S3 anakart aldım sizce overlock potansiyeli nedir? şu anda 2300 mhz standart olarak işlemcim çalışmakta 3000'e rahat varır mı acaba?
arkadaşlar 2 ay önce yeni bir bilgisayar almıştım ilk başlarda herşey yolundaydı (hd2600pro ekran kartımın bios güncelleme sorunu dışında) derken şimdi de bilgisayarı açtığımda harddiskten 4-5 defa gelen sinir bozucu bir tıkırtı sesi duymaktayım acaba harddiskim bozuluyor mu? harddiskim seagate250gb 16 mb cache ncq
arkadaşlar bugün siparişini verdim 90 dolar yapıyor dx10 önemli değil benim için ama içim rahat değil tul ati x1650 256 mb ekran kartı iyi mi sizce
bir de 300w aopen kasa bu sistem için nasıl?
amd4400 x2 am2 işlemci
GIGABYTE - M55S-S3 anakart
tul ati x1650 256 mb ekran kartı
twinmos 800mhz 1gb ram
aopen 300w kasa
Lg widescreen 19 inc monitör
hp 50 dolarlık bir yazıcı
hepsi 1200 ytl etti yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 789
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 9.057 (Bu ay: 337)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 298 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.