Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (987. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 985986987988989
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resim yayınlamışlar 22'sinde başlıyormuş

• Bu problemin neden olduğunu bilmiyorum fakat yeniden başlatınca düzeldi. Beta 4 yüklü iphone 6. Ne zaman adam gibi bir hale gelecek merak ediyorum
    iOS 9 [ANA KONU]iOS 9 [ANA KONU]

• cordoncayo kullanıcısına yanıt
    yılbaşı tatili çizelgesi o 22-29 aralık tarihlerinde :)

bu ay için bir bildirim yok henüz
  • Tatiller Aralık ayında , biz Kasım'dayız, korkuya gerek yok .
  • iOS9.2 Final çıksa da şöyle bi temiz kurulumla sıfırlasak cihazları. Her gün kötüye gidiyor iOS9.1 her gün hafif takılmalar hissediliyor. (5S)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum kodlama ayarlarını kontrol etsen iyi olur unicode karakterler çıkıyor mesajların anlaşılmıyor
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    9.2 final gelsede kursak tertemiz aslında beta daha iyi final gelincede korkup geçemiyoz tam sürüme şarj süresi olsun iebeke olsun iyi hep inşallah bozmazlar 9.1'deki gibi 9.1'de kullanım 4 saat beta 4'de 7 saat 40 dk'yı gördüm 3 saat fark atmış

Beta 4 de şarj süresinde azalma gördüm ben dostum ya

Ben beta 3 e restore edip 4ü Otadan kurdum hız olarak biraz fark etti. Şarj olayını çok takmam ben her şekilde kullanımım 3.5-4 saat oluyor 5s de.

Bu hafta belki son bir beta daha gelebilir 9.1 de final beklerken 5. Beta gelmişti malum :)

5. Betaya sanki gerek yok. Yani final gelse yeridir. :) bu arada bende 5 bucuk saat sarj suresi aliyorum yani cok takilasi bi durum degil kanimca :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sam112 -- 22 Kasım 2015; 10:46:32 >
  • ios9dan umudu kestim ben artık. keşke 8.4.1 de kalsaydım diye düşünüyorum bazen
  • Gelir inşallah final 5 betada çok kardeşim bu ne :):) gerçi android 2 senede bir çıkarıyor güncelleme ios yine hesap edersek 6 haftada bir geliyor

• Güncelleme sıklığında kimse Apple'ın eline su dökemez.. Bir de stabiliteyi yakalayabilseler :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    En çok şeyi merak ediyorum tamam ek özellikler geliyor pilde güç modu, spotlight mesela bunları ekliyosun mübarek bi tarafı nası bozmayı beceriyosun mesela bende yok ama çoğu klavye kasmasından şikayetçi güç modunu ekleyerek klavyeyi nası yavaşlatıyosun :)

• trojan01 T kullanıcısına yanıt
    Hocam son betadan memnunmusun?

Baştan kodlanan kısımlar var ise sağlam olan kısımları da bozuyor olabilir. Spotlight en iyi örnek buna.

Bence de final sürüm olacak ama Apple'ın sağı solu belli olmuyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salı gününü iple çekiyorum :( salı gelmiyosa çarşamba final gelsin please apple duy sesimizi

gene de 5. bir beta alacağız diyorum ben. 9.1 de olduğu gibi.

salı ya da çarşamba gibi :)
  • Konuyla alakalı değil ama telefonu kılıfsız kullanırken 1 saat fazla Kullanım almaya başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannibal -- 22 Kasım 2015; 23:32:51 >
  • 
Sayfa: önceki 985986987988989
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.