Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (988. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 986987988989990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hannibal

Konuyla alakalı değil ama telefonu kılıfsız kullanırken 1 saat fazla Kullanım almaya başladım

Kılıf çekim gücünü düşünüyordur. Şebeke ararken ekstra güç harcıyordur. Kılıfı çıkarınca bu durum ortadan kalkmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hannibal kullanıcısına yanıt
    Ben hem kılıfsız hem ekran koruyucusuz kullanıyorum şarj süresi aynı

• Sert silikon kılıf vardı, çekim gücü olabilir. Bi de ben ısınmayla alakalı olabilir diye düşündüm.

Kılıfsız kullanmak da tehlikeli ya elde çabuk kayacak gidecek gibi duruyor.

• hannibal kullanıcısına yanıt
    6 serisiyse evet öyle oval yapısı yüzünden

• yeni bir beta veya final sürüm bekleyişine başladığımız yeni haftamız hayırlı olsun cümleten
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Betayı bekleyelim biz final çıkarsa seviniriz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cordoncayo

9.2 final gelsede kursak tertemiz aslında beta daha iyi final gelincede korkup geçemiyoz tam sürüme şarj süresi olsun iebeke olsun iyi hep inşallah bozmazlar 9.1'deki gibi 9.1'de kullanım 4 saat beta 4'de 7 saat 40 dk'yı gördüm 3 saat fark atmış

Kardeş foruma her girdiğimde Safari şifre istiyor sende de oluyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinpurcek -- 23 Kasım 2015; 13:02:47 >
  • 7.1.2 Kullanıyorumm 9.2 güncellememi önerir misiniz ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaD_PLay_Boy

7.1.2 Kullanıyorumm 9.2 güncellememi önerir misiniz ? :)

Uygulamalar iOS 7'yi kabul etmeyene kadar bekle hocam

• Son güncelleme iyi olmadı sanki iphone 6 için. Önce ki versiyon daha stabil çalışıyordu.
  • facebook a girdikten sonra mı oluyor bu hadise?

@sam112 bir beta daha gelecek bence :)
  • aydinpurcek kullanıcısına yanıt
    Yok dostum şey yapsana beni hatırlayı işaretle sürekli online kal öyle yaptığın halde de yine de şifre istiyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

facebook a girdikten sonra mı oluyor bu hadise?

@sam112 bir beta daha gelecek bence :)

beta ne zaman gelir hocam?
  • confuest kullanıcısına yanıt
    Apple her hafta sali ve carsamba guncelleme yayinliyor hocam final surumleri genellikle carsamba yayinladi.

• confuest kullanıcısına yanıt
    salı - çarşamba arası yayınlanıyor genelde, final sürüm ise genelde çarşamba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Sence 9.3 betası görür müyüz.
    9.2 son betası bile sorunsuz değilken, 9.2 ile kestirip atacaklar sanki. Ciddi şekilde altından kalkamadılar 9'un.. Stabil, hızlı, söylemlerinin baya baya gerisinde kaldılar.

Unutmadan, Mustafa hoca hayırlı olsun. Getirilmesine ne diyorsun. Ben sevindim açıkçası baya da duygusal başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snac Twingum -- 23 Kasım 2015; 18:57:04 >
  • 9.3 ve 9.4 ile devam edeceklerdir, eylül'e kadar yolu var :) eylül de iOS 10 gelir,tabi nasıl olacağı veya olacağı da şu an muamma.bakalım.

ben hala hamza hocaya yapılan haksızlığı hazmedemiyorum açıkçası, klübümüze 3 kupa kazandırmış ve diğer camialar ve taraftarları tarafından da sevilen sayılan bir hocanın kredisi bu kadar az olmamalıydı,apar topar gönderildi resmen.

denizli iyi oldu,en azından takımı bilen ligi bilen bir hoca, favre veya başka bir yabancı gelseydi bu sene zaten birşeyler beklemek hata olurdu. bakalım şimdi burnumuzu doğrultursak doğrulturuz,yoksa bu sene yaş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim pek beklentim yok 9.3 & 9.4 fln ama umarım dediğin gibi olur bakalım.

Haksızlık, benim kanaatime göre ağır olur ya, acemiliğine kurban gitti. Astana, benfica ve son 2 lig maçını hiç okuyamadı. Hadi birinde sakatlıklar vsvs ama şuan farkında değil, yönetim kendinden çok hamza hocayı ipten aldı yoksa hiç iyi yöne gitmiyorduk.
    Açıklamaları, takımın saha iç kopukluğu derken neyse millet isyan etmeden, Mustafa hoca acaba diyordum ama konuşmasına göre doğrultucak gibi burnu..

• Dün instagramda takılırken şarjımın cabuk azaldığını fark ettim. Şarkım 94 dü 1 dk sonra 90 oldu. Bugünde puffindeyken öyle oldu. 9.2 beta 4 kullanıyorum. Sizde böyle bir olayla karşılaştınız mı arkadaşlar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snitchbone

Benim pek beklentim yok 9.3 & 9.4 fln ama umarım dediğin gibi olur bakalım.

Haksızlık, benim kanaatime göre ağır olur ya, acemiliğine kurban gitti. Astana, benfica ve son 2 lig maçını hiç okuyamadı. Hadi birinde sakatlıklar vsvs ama şuan farkında değil, yönetim kendinden çok hamza hocayı ipten aldı yoksa hiç iyi yöne gitmiyorduk.
    Açıklamaları, takımın saha iç kopukluğu derken neyse millet isyan etmeden, Mustafa hoca acaba diyordum ama konuşmasına göre doğrultucak gibi burnu..

hocam 8deyken 8.2 9.2 beta4 ten beterdi emin olun 9.3 le en azından ivme yakalayacaktır 9.4 le de yerine oturur sistem.
  • 
Sayfa: önceki 986987988989990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.