Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (989. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 987988989990991
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • basiretsiz yönetim kendi beceriksizliğini yıkacak bir günah keçisi aradı, o da hamza hoca oldu..harcadılar bildiğin..

hayırlısı olsun diyelim..Aslolan Galatasaray'dır diyoruz herzaman..başkanlar,futbolcular geçicidir..

bugün karavana,yarını iple çekiyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Karaeski

quote:

Orijinalden alıntı: Snitchbone

Benim pek beklentim yok 9.3 & 9.4 fln ama umarım dediğin gibi olur bakalım.

Haksızlık, benim kanaatime göre ağır olur ya, acemiliğine kurban gitti. Astana, benfica ve son 2 lig maçını hiç okuyamadı. Hadi birinde sakatlıklar vsvs ama şuan farkında değil, yönetim kendinden çok hamza hocayı ipten aldı yoksa hiç iyi yöne gitmiyorduk.
    Açıklamaları, takımın saha iç kopukluğu derken neyse millet isyan etmeden, Mustafa hoca acaba diyordum ama konuşmasına göre doğrultucak gibi burnu..

hocam 8deyken 8.2 9.2 beta4 ten beterdi emin olun 9.3 le en azından ivme yakalayacaktır 9.4 le de yerine oturur sistem.

8.2 dahamı beterdi ? sevgilimin 8.1'li 5s'i benim 9.2 yüklü 5s'imi tokat manyağı yapıyor

• İphone 6 aldığımda içinde 8.3 vardı ios 9.1'e kadar güncellemedim muhteşemdi 8.3. 8.4.1 i iphone 5simde kullanmıştım 8.3 kadar iyi değildi böyle düşünüyorum hep nedense.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarin final gelsede soyle bir temiz kurulum yapsak dfu modda :) yok mu duyum muyum neyin gelecegi konusunda yabanci forumlarda takilan ? :)

• Anlatamamış derdini arkadaş :))
    8.2 tabiki 9.2 beta 4 ve öncesinden performans olarak üstün durumda, demek istediği 8.2 geldiğinde 9.2 beta 4'ten kötüydü.
    9'da, 8.3/4 gibi ilerledikçe toparlanır demek istemiş.

8.2 ile 9.2 kıyaslamamış yani :)

• Beta güncellemesi itunes den nasıl yükleniyor

• Betanın ipsw ini indir. Telefonu iTunes e bağla. Cihazına gir. Shift e basılı tutarak iPhone güncelleye bas. İpsw i seç. Sakın restore etme seçeneğindeki basma. Güncelle butonuna bas shift e basılı tutarak.

• 9.2 gelsin artık yahu.

• 9.2 + jb bekliyorum :) Mübarek jb bekletecek derken, 9.2 bekler olduk :)

• 9.2 ve jailbreak kaymakli tatli gibi gelir, tabi cikarsa

• NightHT N kullanıcısına yanıt
    spotify'da öyle bir sorun yaşamadım, müzik çalarda mı oluyor bu dediğin? öyle ise olabilir çünkü kullanmıyorum onu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

Betanın ipsw ini indir. Telefonu iTunes e bağla. Cihazına gir. Shift e basılı tutarak iPhone güncelleye bas. İpsw i seç. Sakın restore etme seçeneğindeki basma. Güncelle butonuna bas shift e basılı tutarak.

Hocam saolun ipsw apple nin sitesinde varmı

• Yok hocam. İnternetten bulmanız gerekiyor. Belki bu ana konunun ilk sayfasında bile vardır.

• 6-7 sayfa geride olması lazım 9.1 beta 3'lerin yayınlandığı kısma git forumda bulamazsan bi mesaj at hatırlat bana akşam yollayım link bilgisayarda vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

iOS 9.1

Wallet uygulamasını açtığım zaman ekran parlaklığı anormal bir şekilde artıyor. Sizde de var mı bu sorun?

Bu sorun değil. Apple ın ayarladığı birşey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    beta sürüm olduğu için böyle bir sıkıntı olabilir. açar açmaz mı oluyor yoksa bir süre dinledikten sonra mı?

bir de temizden restore dene istersen.bu tarz sıkıntılara ilaç olabiliyor :)

Sanırım bu sorunun müzikle pek ilgisi yok zira ben telefonda pek müzik dinlemediğim halde birkaç Sefer sesin tamamen gittiğine rastladım. Ne yaptıysam da düzelmeyince, telefonu kapatıp açarak çözüm bulabildim. (i6-9.1)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR_001 kullanıcısına yanıt
    Bende de benzer bir sorun dün oldu 9.2 beta 4 iPad Air

• ciktimi 9.2 final

• hayır henüz çıkmadı,bugün veya yarın son betanın ya da final sürümün çıkması bekleniyor.

@NightHT sorun yazılımsal gibi görünüyor,ben kurtarılmış bölgedeyim o zaman,henüz başıma gelmedi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 24 Kasım 2015; 12:25:58 >
  • 
Sayfa: önceki 987988989990991
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.