Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (985. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 983984985986987
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beta 4 batarya performansi düşme yönünde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta 4te cidden sarj biraz daha hizli bitiyor gibi

• Arkadaşlar son mesajlar pil konusunda düşüşlerin olduğu yönünde benim yüzde 2 iken kullanım 7 saat 42 dakika, bekleme 41 saat. Sabah saat 08'den akşam 18'e kadar 3g açık 18'den sonrada wifi açık sizin değerler nedir ?

• Şu çabuk batarya tüketimlerde bir de şu etken var. Her cihazı biribiri ile karşılaştıema yapanalr oluyor. Yalnız şöyle bir durum var;

Karşılaştırılan iki cihaz da acaba daha önceleri aynı sıklıkta mı kullanım gördü? Belki bie dieğr cihazın batarya ömrü daha kıısaldı ve dieğrinin ise çok yorulmadığından daha uzun ömrü mevcut. Bunlar ile de karşılaştırma yapılmalı. Tablette de düşüş söz konusu çok fark yok gibi ama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Betalar arası birer hafta olduğunu düşünürsek günlük kullanımda belli oluyor batarya performansı. Kesinlikle düşüş var. iPad mini 2 iPhone 6

• Spotlight araması çok gerekli bir şey değil bana göre. Kullanan vardır muhakkak ama benim fikrim bu. Spotlight araması opsiyonel olmalı bence. Kullanmayan kapatabilmeli. Olmazsa olmaz bir özellik değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0tyldrm0

quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Bir bitmediniz.Tek savunmanız da ios6 kullanmamışsınız demek. He yavrum bir tek siz Apple ürünlerini kullanıyorsunuz. Biri 32bit diğeri 64bit...

önceden millet stabilite dediğinde önereceği iphone vardı. şuan için 2 senelik kullanım ömrü verebiliyor onda da sıkıntılar çıkartıyor al 6 kullanıcıların çoğu isyanda. steve jobs öldükten sonra o eski günleri kalmadı ne yazık ki iphonenun. ip 4 ios 6 aldı gram sıkıntı çıkartmadı telefon. ama 6 daha ilk güncellemesinde çuvalladı resmen.

iPhone 4 kullanmadığınıza adım gibi eminim. iOS 5 güncellemesi ile iPhone 4 kasım kasım kasılmaya başladı. Daha ilk dönemleri hatalar giderilir diye bekledim ama birşey değişmedi. Daha sonra 4s alıp iPhone 4 ü kenara koydum. iOS 5 te kasan telefon iOS 6 ile tamamen öldü. Klavyede ki harflere bastıktan 2-3 saniye sonra geldiğini daha dün gibi hatırlıyorum. iOS 6 iPhone 4 ün 2. mayor güncellemesiydi. iOS 7 deki halini herkes biliyor zaten. Şuan iPhone 5s te 9.1 kullanıyorum. Yani 5S in 2. mayor güncellemesi. iPhone 4 ile yaşadığım kasılmaların 10/1 ini dahi yaşamıyorum. Ki 9.2 ile tekrar yağ gibi olacak. Bence havadan konuşmasanız iyi olur.

Not:3Gs, 4, 4s, 5 kullandım. 2 yıldır da 5s kullanıyorum

O zaman sizin iPhone 4 'te problem varmış hocam. Hala evde kullanılan iPhone 4 var iOS 7'de bile stabil kullanıyoruz. Hele iOS5 ve 6'da uçuyordu alet

• Spotlightı ben de gereksiz bulurdum da bence kullanınca işe yarıyor. Soldaki spotlight menüsü tercihen kapatılabilir aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 20 Kasım 2015; 19:50:23 >
  • Ana menudeki sol tarafa cekince gelen spotlighti kapatabiliyor muyuz?

• Arkadaşlar belki burada konuşulmuştur, malum süreki yeni mesajlar olduğundan atlamış olabilirim, öncelikle kusura bakmayın.

Kasma konusunu birçok arkadaşımız konuşmuş, aynı dertten ben de muzdaribim. iPhone 6 kullanıyorum. Sadece kasma problemimi bir nebze de olsa azaltacak bir durumun farkına varınca sizle de paylaşmak istedim bilmeyenler varsa diye tabii.

Assistive touch özelliğini sürekli kullanan birisiyim, nitekim son versiyonla da kullanıyordum; ama fark ettim ki o özelliği kaldırınca bir nebze de olsa telefon hızlanıyor.

Sadece paylaşmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Iceman

Şu ios 9 için kimisi iyi kimisi kötü diyor. Şaşırıyorum. Nasıl olur da bu kadar net görüş ayrılıkları oluyor ?

5s kullanıyorum. İOS 9'un getirdiklerinden çok götürdükleri oldu bence. 8.4.1 de kullandık. Arada kıyaslama yapınca ios 8'in nasıl seri çalıştığını şimdi daha net anlayabiliyoruz. ios 9 ile gelen şu en soldaki spotlight sayfasının ne gereği vardı mesela ? Zırt pırt ortaya çıkıyor.

Mesajlaşmadaki hızlı cevaplama FELÇ geçirmiş gibi. Mesaj bildirimini aşağı çekip hızlı cevaplamak isteyince telefonda ağır kasılmalar oluyor.
    Klavye de yavaş çalışıyor. Gecikmeli olarak gelip gecikmeli olarak kapanıyor.
    Tepkime hızı da iyice düşmüş durumda. Ayarlara girip duvar kağıdı seçeceksiniz, her sekmeye dokunduğunuz geç algılamalar oluyor.

Sony z1 kullanırken yazılımın sıkıntılı olmasına bir çok kez şahit oldum. İOS deyip yere göre sığdıramadığımız sistem 2 ay oldu yerlerde sürünüyor. Apple acil bir çözüm bulmalı.

Sonuna kadar haklısınız aynı sorunları bende yaşıyorum .

• İmkansız kullanıcısına yanıt
    2 gün oldu artık pil daha hızlı bitiyor yazabilir miyiz izninizle
  • quote:

Orijinalden alıntı: dllzxc

2 gün oldu artık pil daha hızlı bitiyor yazabilir miyiz izninizle

Bunun izinle felan alakası yok.Aslında ne demek istediğimi anladınızİnsanlar Beta yada final her ne sürüm olursa yüklüyor ve 5-6 saat geçiyor geçmiyor hemen yazmaya başlıyor efandim pil tüketimi eskisinden kötü yada iyi! Yaw arkadaş daha güncellemeyi yeni yaptın birkez pil boşalıp dolmalı ki yazılım pil istatiğini okusun benim tepkim buna asıl.Pil konusuna gelirsek Beta 4 geldiğinde Bir abimin developer hesabından hemen indirip kurdun ve ben sizin aksine pil durumundan memnunum.Her zaman söylüyorum bu pil süresi her kullanıcıya ve kullanım şartlarına göre değişir .Bu arada cihaz 6S

• Beta 4'ü restore ile yüklemeyi deneyen var mı? iTunes hata veriyor 3194 diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

Beta 4'ü restore ile yüklemeyi deneyen var mı? iTunes hata veriyor 3194 diye.

İ tunesden yüklenmiyor bendede aynı sorun var

• kasmaları olabilecek en aza indirmek için yapacağınız iki önemli şey; (6s serileri de dahil olmak üzere)

1- assistive touch kapamak.
    2- saydamlığı azalt seçeneğini açmak.

elimizde sli bağlantılı 2 adet 980ti var, biz oyunun ayarlarına girip ultra yerine normal seçiyoruz. çünkü oyunun yapımcısı son batman örneğinde olduğu gibi iyi optimize etmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 21 Kasım 2015; 9:27:53 >
  • İos 9 dan şikayetçi olan arkadaşlar cihazınıza format atın format. Restore falan yapmayın ayarlar menüsünden önce klavye, ağ, konum, tüm ayarları sıfırlayın ondan sonra tüm içerikleri ve ayarları sile basıp format sonrası uygulamaları tek tek yeniden kurun. İos 8 den 9 a geçince farkılı gezegene taşınıyorsunuz bi kere 8 den kalma çöplüklerden kurtulun. Bunu ekim ayında gelen her büyük ios güncellemesinden sonra senede bir kere yapın. Ben ilk nesil ipad mini kullanıyorum ne kasma ne donma, ne klavye takılması hiçbir sorun yaşamıyorum, hatta asphalt 8 de bile takılma yok siz iphone 6 takılıyor diye yakınıyorsunuz. Bu dediklerimi yapın.

• antofagasta A kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın formattan sonrada 1-2 gün takılıyor sonra uçuyor işyerindeki şikayetçi herkese öyle yaptım sıkıntısı olan yok

• kaan5561 kullanıcısına yanıt
    public beta gelmedi henüz sanırım, o yüzden mi yüklemiyor acaba. UDID kaydı olmayan cihazlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: antofagasta

İos 9 dan şikayetçi olan arkadaşlar cihazınıza format atın format. Restore falan yapmayın ayarlar menüsünden önce klavye, ağ, konum, tüm ayarları sıfırlayın ondan sonra tüm içerikleri ve ayarları sile basıp format sonrası uygulamaları tek tek yeniden kurun. İos 8 den 9 a geçince farkılı gezegene taşınıyorsunuz bi kere 8 den kalma çöplüklerden kurtulun. Bunu ekim ayında gelen her büyük ios güncellemesinden sonra senede bir kere yapın. Ben ilk nesil ipad mini kullanıyorum ne kasma ne donma, ne klavye takılması hiçbir sorun yaşamıyorum, hatta asphalt 8 de bile takılma yok siz iphone 6 takılıyor diye yakınıyorsunuz. Bu dediklerimi yapın.

ayarlardan tüm ayarları sıfırlayıp bütün herşeyi tek tek kuracaklarsa telefonu restore edip tek tek kursunlar daha iyi.

• 
Sayfa: önceki 983984985986987
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.