Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (986. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 984985986987988
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazen kategorilerin en son sayfası görünüyor. Daha yeni rastladım bug herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    kategoriler derken? :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Uygulama klasörü demek istedim

basit bir soruya bile eksi yemişiz görüyor musun :) sırf bu avatardan dolayı biliyorum ben

ben de app store'daki kategoriler kısmı sandım.ama o dediğin bende olmadı hiç.
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Aman ne olacak eksi yemişin artı yemişin. Demek ki takip edilen birisin :)

App store'da da ara kısmında popüler aramalar bazen eksik çıkıyor. Bir de abd marketinde related diye bir kısım var onu daha türkiye marketine getirmemişler. Instagram'da related var ilgili diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 21 Kasım 2015; 13:29:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denis Cheryshev

quote:

Orijinalden alıntı: 0tyldrm0

quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Bir bitmediniz.Tek savunmanız da ios6 kullanmamışsınız demek. He yavrum bir tek siz Apple ürünlerini kullanıyorsunuz. Biri 32bit diğeri 64bit...

önceden millet stabilite dediğinde önereceği iphone vardı. şuan için 2 senelik kullanım ömrü verebiliyor onda da sıkıntılar çıkartıyor al 6 kullanıcıların çoğu isyanda. steve jobs öldükten sonra o eski günleri kalmadı ne yazık ki iphonenun. ip 4 ios 6 aldı gram sıkıntı çıkartmadı telefon. ama 6 daha ilk güncellemesinde çuvalladı resmen.

iPhone 4 kullanmadığınıza adım gibi eminim. iOS 5 güncellemesi ile iPhone 4 kasım kasım kasılmaya başladı. Daha ilk dönemleri hatalar giderilir diye bekledim ama birşey değişmedi. Daha sonra 4s alıp iPhone 4 ü kenara koydum. iOS 5 te kasan telefon iOS 6 ile tamamen öldü. Klavyede ki harflere bastıktan 2-3 saniye sonra geldiğini daha dün gibi hatırlıyorum. iOS 6 iPhone 4 ün 2. mayor güncellemesiydi. iOS 7 deki halini herkes biliyor zaten. Şuan iPhone 5s te 9.1 kullanıyorum. Yani 5S in 2. mayor güncellemesi. iPhone 4 ile yaşadığım kasılmaların 10/1 ini dahi yaşamıyorum. Ki 9.2 ile tekrar yağ gibi olacak. Bence havadan konuşmasanız iyi olur.

Not:3Gs, 4, 4s, 5 kullandım. 2 yıldır da 5s kullanıyorum

O zaman sizin iPhone 4 'te problem varmış hocam. Hala evde kullanılan iPhone 4 var iOS 7'de bile stabil kullanıyoruz. Hele iOS5 ve 6'da uçuyordu alet

Hocam i4 ios 7 ile bile stabil demişsinzde ios 7 ile i4 öldü resmen şuanki cihazımdan önce 1 sene 7.1.2 yüklü i4 kullandım halada duruyor ızdırap resmen

• iPhone 5S'te 9.1 kullanıyorum yayınlandığı günden beri, cihaz Şubat ayında 2 yıllık olacak. Pil çok hızlı doluyor ve boşalıyor. Mesela %8'ken kapanıyor. 3-4 saat bile kullanım süresi görmüyorum artık. Ya pil öldü ya da 9.1'de pil tüketimi rezalet.

• Ben 5s pilimi 1 kez değiştirdim üstelik şubatta 1 sene olacak. Pilden yana derdim yok Cihazınızın pil kapasitesini ölçtürün itools gibi programlardan bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 21 Kasım 2015; 13:52:04 >
    İmkanım olsa Apple Store'dan randevu alıp telefonumu arkadaşıma göndereceğim başka şehirde yaşadığım için kendim götüremiyorum.

lover'larımız olduğu kadar hater'larımız da mevcut napalım :)

ben pek fark göremedim beta 4 de,ama tablet de şöyle birşey farkettim. hakkında kısmında artık mobil data hattı mevcut ise onun da numarası yazıyor bilgi ekranda :)

• Apple tatil günlerinin çizelgesini developer sayfasında yayınladı

buna göre 22- 29 aralık arası uygulama ve yazılım güncellemeleri yayınlanmayacak. bu tarihe kadar uygulamalarına hiç güncelleme yapmamış geliştiricilerin uygulamalarını güncelleyip göndermelerini istediler.

26 kasım (şükran günü) ile ilgili bir ibare almadı,veya tatil olacağa dair birşey söylenmedi. yani bu hafta da yeni bir beta veya final sürüm alabiliriz :)

• Beş s e 9.1 kurulur mu ?
    Kuranlar kurmayanlar??
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

Beş s e 9.1 kurulur mu ?
    Kuranlar kurmayanlar??

Kurulu hocam pek tavsiye etmem şahsen buraya da yazmıştım memnuniyetsizliğimi. 9.2 yi bekleyin derim.
  • İlkkez başıma böyle sorun geldi iOS 9.1 kullanıyorum
    Güncelleme birşey yapmadım iPad Air 2 kullanıyorum..
    Tüm kullandığım uygulamalar benden tekrardan fotoğraflarıma erişmek için izin istedi önce verdiğim izinler gitmişti...
    Böyle birşey ile karşılaştınız mı

• Güncelleme almıcaz bu hafta :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Anabolic

quote:

Beş s e 9.1 kurulur mu ?
    Kuranlar kurmayanlar??

Kurulu hocam pek tavsiye etmem şahsen buraya da yazmıştım memnuniyetsizliğimi. 9.2 yi bekleyin derim.

7.1.2 deyim hala
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anabolic

quote:

Beş s e 9.1 kurulur mu ?
    Kuranlar kurmayanlar??

7.1.2 deyim hala

Maşallah 7.1 Birkaçgüne kalmaz çıkar 9.2 sonuçlara göre de kurarsınız hocam en temizi. En azından 9.1 den daha iyi olacaktır herkesin beklentisi o yönde.

• quote:

Orijinalden alıntı: cordoncayo

Güncelleme almıcaz bu hafta :(

Neden dostum ?

• Wi-Fi kopma sorunu bıktırdı artık. 9.2 çıksın düzelir umarım şu sorun.

• Tatildelermis

• 
Sayfa: önceki 984985986987988
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.