Şimdi Ara

IOS 9.3.3 jailbreak hk. soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi akşamlar arkadaşlar, 9.3.3 çıkınca direk kurdum tethered versiyonuydu sanırım internet sitesine girip ordan kurmuştum. telefonun şarjı bitti kapandı açıldı ve cydia ve diğer applere bastığımda açılmıyor. restore etmeli miyim yoksa pangunun çıkardığı jbyi mi yapmalıyım?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: brkcwk

    iyi akşamlar arkadaşlar, 9.3.3 çıkınca direk kurdum tethered versiyonuydu sanırım internet sitesine girip ordan kurmuştum. telefonun şarjı bitti kapandı açıldı ve cydia ve diğer applere bastığımda açılmıyor. restore etmeli miyim yoksa pangunun çıkardığı jbyi mi yapmalıyım?

    restore etmene gerek yok. çok basit ( tabii eğer sertifikanın süresi bitmediyse ) . pangu ikonuna tıkla. tekrar jailbreak yapmak için ortadaki butona bas ve tuş kilidi tuşuna bas bekle. kendisi herşeyi yapıp respring atar. herşey geri yerine gelir tüm tweaklerin ve ayarların

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki sertifika olayı nedir ben de aynı şekilde jb yaptım ileride başımız ağrır mı , şimdi jb kaldırıp tekrar pangudan yapmak daha sağlıklı olur mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 25pp nin ilk ciktigi gun yaptim. Kalici olmasi icin ne yapmaliyim. Arada kapaniyor acinca 25pp ye girmek zorunda kaliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hackernofear1 H kullanıcısına yanıt
    Yapacak birşey yok telefon kapanıp açılınca jailbreak pasif kalıyor yeniden başlatmak için 25 pp ya da pangudan tekrar başlatmak gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.