Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam iPhone 4 ile jbyi yaptım. 7.04'e ama menüdeki simgeler yok oldu.ilk başta kişişler falan yoktu.anımsatıcılar.kapatıp açtım onlar geldi.Ama hala mesajlaşma arama vs yok.
  • hocam gitti telefon, ne yapıcam ben? mesaj gönderme yeri yok uygulama yok arama yeri yok
  • Menu ve Power tuşuyla bir reboot yapabilir misiniz , elma simgesi çıkana kadar basın bakalım ikisine , sonra bırakın ? Safari / Mail fix ' in sildiği dosyaları kendim iFile ile sildiğimde sizi karşılaştığınız sorunla karşılaştım . Bu şekilde bir Reboot ile simgeler yerine geldi . Bir deneyin bakalım . Olmadı Cydia 'dan WinterBoard indirip , bir tema yükleyeceğiz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackosman -- 16 Ocak 2014; 21:59:21 >
  • killbackground hala ipad air de çalışmıyor...alternatif program var mı acaba...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baterry doctor pro dan haber var mı? Uyum sorunu halen devam ediyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Evet Arkadaşlar ilk paylaştığımız .deb dosyası ile siyah klavyeyi yüklüyorduk :)
    şimdi ise direk Repo'dan kendisi kuruluyor ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz,
    Siyah Klavyeyi kuramayanlar ve Hasret kalanlar hemen yükleyebilirler :)

Repo :http://kindadev.com/apt/

Tweak : KeyBlack

Görüntüler Aşağıdaki Gibidir :

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Hocam şimdi ben bir kaç sayfa önce attığınız linkten yüklemiştim de siyah klavyeyi onu kaldırıp burdan yüklemek istiyorum nasıl kaldırabilirim?

Ve sende rengi daha açık, gri renk duruyor daha hoş duruyor onu nasıl yapabilirim?

Şimdiden teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arka plandaki uygulamaları kaldırmak içinse bu uygulama, "purge" kullanıyorum. basılı tutmanız yetiyor arkaplan uygulamalarını öldürmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

quote:

Orijinalden alıntı: popbudzik

Arkadaslar genel bir sorum olacak. Malum muzikcalarda album kapaklarinin olmamasindan cogumuz muzdariptir. Demem o ki arsivdeki albumlerin kapaklarini bulup yukleyen bir tweak varmidir?
    Goren, duyan?

Ben deezer programını kullanıyorum müzik için ömür boyu lisanslı.. Resimler felan var

Hangi repo da hocam Deezer tweak i?

• Kalora reposu haricinde çalışabilen bulamamıştım . İsterseniz bir deneyin .
  • Arkadaşlar elimde İ4 var ios 7.0.4 yüklü ve telefon sürünüyor.Facebook twitter vine foursquare tarzı uygulamalar kullanıyorum. Jailbreak yapsam hızlanırmı ? (hiç anlamıyorum bu işlerden )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gereksiz işler bunlar -- 16 Ocak 2014; 23:32:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremucanok

killbackground hala ipad air de çalışmıyor...alternatif program var mı acaba...

Ccsettings son versiyon var bende, onda böyle bir tuş var. Daha sabah denedim çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HanStone

quote:

Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

quote:

Orijinalden alıntı: popbudzik

Arkadaslar genel bir sorum olacak. Malum muzikcalarda album kapaklarinin olmamasindan cogumuz muzdariptir. Demem o ki arsivdeki albumlerin kapaklarini bulup yukleyen bir tweak varmidir?
    Goren, duyan?

Ben deezer programını kullanıyorum müzik için ömür boyu lisanslı.. Resimler felan var

Hangi repo da hocam Deezer tweak i?

DEEZER spotify gibi bir çevrimiçi müzik uygulaması app storedan indiriliyor tam kullanımiçin premium üyelik gerekiyor uygulama ise ücretsiz kısıtlı olarak müzik dinlemeyi sağlıyor

• Arkadaslar merhaba.
    Telefon tus kilidimdeyken wifi'nin kopmasini nasil engelleyebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Craie

Arkadaşlar annemin iPhone'ununu (iPhone 5 gsm ios 7.0.3) jb ledim de şu siriyi tamamen kapatmak için tweak yokmu?

Ayarlar-genel-siri ye girip ordan kapatabilirsin tweak'e gerek yok kapatınca zaten hiçbir şekilde çalışmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bluemoon

Arkadaslar merhaba.
    Telefon tus kilidimdeyken wifi'nin kopmasini nasil engelleyebilirim?

insomnia ile halledebilirsiniz
  • MobileTerminal i çalıştırıp komutları dediğiniz şekilde yazmama rağmen son kısımda yeni şifreyi girmek istediğimde
    Yusuf-iPhoneu:/var/mobile root# yazıyor. Ne yapmam gerekir acaba? Lütfen yardım arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalora

quote:

Orijinalden alıntı: okacca

Arkadaşlar classic dock(ios 7 için ) çıkmıştır repo.coolstar.org

Bilgilendirme için teşekkürler repoya ekledim

Alıntıları Göster
    dostum ccquick pro güncelleyecek misin

• fredarnite F kullanıcısına yanıt
    bi üst kademe sorularda ne güzel site, kendin sor kendin cevapla .... evet çözüm şu olur da birinin başına gelirse:
    iphone sökme takımı alın nette var ya da tahtakale yıldız işhanında. telefonu sökün bataryanın skoteini çıkarıp, biraz bekledikten sonra takın. ios u yeniden yükleyini....
  • yaklaşık 15 kadar tweak yükledim telefon harika oldu şarj süresi azaldı ama olsun. Şimdi bana birkaç tane daha tweak lazım
    Cihazım iphone 5s, uygulama aşırı pahalı olmadığı sürece satında alabilirim. ama bunları satın aldıktan sonra orjinal apple storeda sorun yaşamak istemiyorum
    Şu tweaklerde yardımcı olursanız çok sevinirim :

1- Bluetooth ile dosya paylaşımı
    2- İtunes a bağlı kalmadan bilgisayardan resim müzik alışverişi
    3- Karşı taraf aramaya cevap verdiğinde telefonun titremesi
    4- Klavyenin harfler kısmına rakamları da getirkek istliyorm (ikeywi'yi ne yaptıysam çalıştıramadım)
    5- Ücretsiz Uygulama indirebileceğim en iyi market
    6- arama geldiğinde ekrandan reddetme butonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turcoblanco -- 17 Ocak 2014; 2:09:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

yaklaşık 15 kadar tweak yükledim telefon harika oldu şarj süresi azaldı ama olsun. Şimdi bana birkaç tane daha tweak lazım
    Cihazım iphone 5s, uygulama aşırı pahalı olmadığı sürece satında alabilirim. ama bunları satın aldıktan sonra orjinal apple storeda sorun yaşamak istemiyorum
    Şu tweaklerde yardımcı olursanız çok sevinirim :

1- Bluetooth ile dosya paylaşımı
    2- İtunes a bağlı kalmadan bilgisayardan resim müzik alışverişi
    3- Karşı taraf aramaya cevap verdiğinde telefonun titremesi
    4- Klavyenin harfler kısmına rakamları da getirkek istliyorm (ikeywi'yi ne yaptıysam çalıştıramadım)
    5- Ücretsiz Uygulama indirebileceğim en iyi market
    6- arama geldiğinde ekrandan reddetme butonu

6 yı bende merak ediyorum

• 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.