E

Yüzbaşı
10 Kasım 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 74 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba. Vakıfkatılımdan konut kredisi başvurusu yapan var mıdır acaba? Dün başvuru yaptım. Şikayetvar’da işlemlerin geç yürüdüğü ile ilgili bir çok yazı okudum. Bilgisi olan var mıdır acaba?

Bir de evi garantiye almak için başka bir bankaya da konut kredisi başvurusu yapabiliyor muyuz? Hangisi erken çıkarsa onu kullanma niyetiyle?
İnterner servis sağlayıcımı değiştirdikten sonra psn'ye bağlanamıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Ps bağlıyken, pc wifi ağından kopuyor, telefonda ise bağlantı hızı 0,2 mbps'ye düşüyor. Sebebi nedir acaba? Bilen var mıdır?
Merhaba arkadaşlar. 2010 model megane 3 aracım var. Son 1 aydır arabanın altından sesler geldiğini farkediyorum. Eğer düz yoldaysam daha az da gelse geliyor sesler, ama eğer hafif bir çukur varsa daha fazla geliyor. Ne yapmam lazım? İnternette biraz araştırdım rot-balansçıya gidin yazmışlar. Başına gelmiş var mı acaba?
Merhaba. iphonedan ipad'e internet paylaşımı yaptığımda şu simge geliyor ve internete bağlanmıyor. Sebebi ne olabilir. Şimdiden teşekkürler.
https://i.hizliresim.com/OLaVJ4.jpg
Merhaba cihaz 6s 16gb.
13 ay garantisi var. Battery life uygulamasında bataryamın %24'ünün yıprandığı gösteriliyor. Şarjım 4 saat kullanım veriyor (ios10) ios 10'u temiz kurulumla kurdum. Düşük güç modunda kullanıyorum. Düşük güç modunu kapattığımda bir kaç kez %27'deyken kapandı telefon.
Buna benzer durumda olup garantiye veren var mı? Garantiye versem sonuç ne olalibilir?
Şimdiden teşekkürler.
Merhaba. Cihazımda ekran esnemesi var. Ekranın her iki kenarında da var. Acaba sebebi pil şişmesimidir?
Ayrınca battery life uygulamasına göre %25 yıpranma oranı var bataryanın.
Şarj 2 ile 2,5 saat arasında gidiyor. Çoğu zaman 3G açık.
Bir de ankarada pil değiştirmek için önereceğiniz güvenilir biryer var mıdır?
Merhaba.
Dostlar klanına davetlisiniz. 102 savas kazandık şu ana kadar. 25 kişiyiz.
İlk 11 kişimiz 100 seviyenin üzerindedir.
Birimlerin çoğu son seviyedir.
Klanın yaş ortalaması 30'un üzerindedir.
80 seviye üzerinde alım yapmak istiyoruz.
Seviyeli ve dostça bir sohbet eşliğinde savaşları kazanmak isterseniz bekliyoruz.

http://hizliresim.com/P5bMy5
http://hizliresim.com/9VBLn5
Merhaba. Lpg montajından sonra trafik tescil hariç işlemleri yaptım. Acaba trafik tescil için lpg montajı yapılan ildeki emniyet müdürlüğüne mi başvurmak gerekiyor? Yoksa başka bir ildeki trafik tescile gitsem de olur mu?
Arkadaşlar bir konuda fikriniizi almak istiyorum.
Megane 3 privilege 2010 model 29000 km. Otomatik vites. Araçta 5 hasar kaydı var. En yükseği 481 tl. 1 tanesinde ücret çıkmadı. Sizce 40bin verilir mi bu araca?
Bir de hasar kayıtları satarken sorun olur mu?
Aracta bir parca lokal boya var.
Hakkında
Meslek: Öğretmen
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 17 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.033
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 8.482 (Bu ay: 344)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 427 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.