Bildirim
~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (218. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Airblue sharing hangi repoda arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kalora Kısa bir Sürede Güncelleyecektir :) -
-
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
quote:
Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır
yaklaşık 15 kadar tweak yükledim telefon harika oldu şarj süresi azaldı ama olsun. Şimdi bana birkaç tane daha tweak lazım
Cihazım iphone 5s, uygulama aşırı pahalı olmadığı sürece satında alabilirim. ama bunları satın aldıktan sonra orjinal apple storeda sorun yaşamak istemiyorum
Şu tweaklerde yardımcı olursanız çok sevinirim :
1- Bluetooth ile dosya paylaşımı
2- İtunes a bağlı kalmadan bilgisayardan resim müzik alışverişi
3- Karşı taraf aramaya cevap verdiğinde telefonun titremesi
4- Klavyenin harfler kısmına rakamları da getirkek istliyorm (ikeywi'yi ne yaptıysam çalıştıramadım)
5- Ücretsiz Uygulama indirebileceğim en iyi market
6- arama geldiğinde ekrandan reddetme butonu
1. airblue sharing ios7 uyumlu
2. pwtunes müzik için, saırım ios 7 uyumlu
3. phone buzzer ios 7de çalışıyor kullanıyorum.
5. O soru forumda yasak, her ne kadar uymayan varsa da kopya uygulama yasak
bildiklerim bunlar.
Ya bu tweakleri nerden nasıl yüklüyorsunuz ben cydia yı açıyorum bulamıyorum ipad miniden.
-
Beyler dün ilex-rat ile restore ettim telefonu safari mail sorunu yüzünden şimdi locallapstore U yukledım eskiden kullandığım programı kullanamıyorum ana ekrana atıyor bende iapfree denedim onunda nasıl çalıştığını bilmiyorum alternatif var mı söyler misiniz ce tabi nasıl kullanıldığınıda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler air blue sharing satın almada kaç hak oluyor bilmiyorum ama satın alan olursa ben ortak olabilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: Fenix66
Kalora Kısa bir Sürede Güncelleyecektir :)
Normalde eklerdim fakat 1-2 saate ancak eklerim biraz gecikecek
quote:
Orijinalden alıntı: kalora
quote:
Orijinalden alıntı: Fenix66
Kalora Kısa bir Sürede Güncelleyecektir :)
Normalde eklerdim fakat 1-2 saate ancak eklerim biraz gecikecek
Geç olsun güç olmasın elbet güncellenecek :) -
aynı sorunu yasadım hatta baslık bile actım tek bi cevap alamamıstım, ben size cavaplıyım benım cıhazımda sorun icloud kaynaklıydı, restore sart yoksa duzelmıyor cok arastırdım. ayrıca restore ettıgınızdede yenı bır ıcloud edinin . eskisine giriş yaptıgınızda buna her ne sebep oluyosa icloudla geri geliyor sanırım 2 defa restore yaptım bu yuzden -
-
Bu konunun ilk başında repolar var. Kalora ve insanelyi'i ekleyin. Sonra cydiada search kısmından aratın. Fazla repo eklemeyin, 3-4 tane eklemeniz yeter. -
quote:
Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır
Beyler air blue sharing satın almada kaç hak oluyor bilmiyorum ama satın alan olursa ben ortak olabilirim
5 hak oluyor ben satin almistim ve paylastim 5 kisi ile ve hakkim bitdi
arkadaşlar bende ipad mini ios 7.0.4 var. denedim bugün. yedeğini de aldım. programı çalıştırdım. sorunsuz ilerledi. evasion ikonuna tıkladım devam etti. sonra program kendi kendine kapandı. ama ipada cydia ikonu gelmedi. nerde hata yapıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: moruk84
aynı sorunu yasadım hatta baslık bile actım tek bi cevap alamamıstım, ben size cavaplıyım benım cıhazımda sorun icloud kaynaklıydı, restore sart yoksa duzelmıyor cok arastırdım. ayrıca restore ettıgınızdede yenı bır ıcloud edinin . eskisine giriş yaptıgınızda buna her ne sebep oluyosa icloudla geri geliyor sanırım 2 defa restore yaptım bu yuzden
Hocam uyku modu probleminden bahsediyorsunuz heralde şimdi yeni iphone um geldi kutusunu açar açmaz jailbreak yaptım tekrar deneyeceğim ama benim icloud hesabımda ücretli uygulamalarım başka hesap alamam tekrar. bence bir tweakden kaynaklanıyor ama hangisi -
Cydia daki son güncellemelerden sonra instagramı ilk açınca kapanıyor bir sonraki açışımda açılıyor gençler. bunu yaşayan var mı ? -
Hocam SleekSleep tweaki varsa o yapıyor. Ben onu kaldırınca düzeldi.
quote:
Orijinalden alıntı: a1905e
Hocam SleekSleep tweaki varsa o yapıyor. Ben onu kaldırınca düzeldi.
yok hocam sleekSleep hiç yüklemedim virtual home yada bioProtect'ten şüpheleniyorum ikisinden biri bence ama bunlardan da vazgeçemem en güzel 2 tweak -
Arkadaşlar bi sorum olacak mesela herhangi bişeyin fotosunu çektik bunu direk nette arama,eşleştirme şansımızın olduğu bi tweek yada uygulama varmı
tweak varmı bilmem de google görsellerin o özelliği var bro
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X