Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
345.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İp 4 yükleniyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gözle görülür şekilde hızlanmış. Hareketi azaltma açılınca animasyonlarda kayboluyor uygulamalar anında açılıyor. Kesinlikle 5 kullanıcıları için tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

gözle görülür şekilde hızlanmış. Hareketi azaltma açılınca animasyonlarda kayboluyor uygulamalar anında açılıyor. Kesinlikle 5 kullanıcıları için tavsiye ederim.

woooowww bu gerçekten harika olmuş herkes görmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 22 Ekim 2013; 22:43:07 >
  • Animasyoların kapanması mükemmel.
  • Daha bekleyecegim sanirim

• Ipad 4'e kurdum acayip serileşti cihaz.Birazdan ip5'e kurucağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • an itibariyle 7.0.3 ü yükledim, cihaz 4s, resmen kendine geldi.bütün olay efektleri kapatma zımbırtısındaymış, şu an ios 6 dan daha hızlı diyebilirim
    yalnız kontrol merkezindeki BLUETOOTH problemi devam ediyor bende. açılıp kapanmıyor, yani herhangi bir işlevi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: lenomania

an itibariyle 7.0.3 ü yükledim, cihaz 4s, resmen kendine geldi.bütün olay efektleri kapatma zımbırtısındaymış, şu an ios 6 dan daha hızlı diyebilirim
    yalnız kontrol merkezindeki BLUETOOTH problemi devam ediyor bende. açılıp kapanmıyor, yani herhangi bir işlevi yok

ÜZerimden bir yük kalktı derler ya, aynen üzerinden bir yük kalktı sanki 4s'in...silkindi ve kendine döndü. :)

• quote:

an itibariyle 7.0.3 ü yükledim, cihaz 4s, resmen kendine geldi.bütün olay efektleri kapatma zımbırtısındaymış, şu an ios 6 dan daha hızlı diyebilirim

bluetooth sorunu temel yazılımdan kaynaklıdır restore ederseniz düzeleceğine eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

bluetooth sorunu temel yazılımdan kaynaklıdır restore ederseniz düzeleceğine eminim

maalesef düzelmedi. zaten ana güncellemeyi cihazı itunes tan sıfırlayarak temiz kurulumla yapmıştım, o halde bile çalışmıyodu. şimdi cihazdan yaptım yine aynı durum mevcut. birkaç 4 ve 4s de daha bu problemi okumuştum. ya da çoğu cihazda var fakat bluetooth pek kullanılmadığı için dikkatini çekmiyor milletin
    önümüzdeki update de düzelir umarım. bu arada sizin cihaz nedir?

• lenomania L kullanıcısına yanıt
    i5de kasma yoktu zaten şimdi canavar oldu sarjda ios 6 kadar gidiyor artık

• ota yüklemedi bende itunesten yüklüyorum 1200mb nasıl ama boyut allah büyük bakalım... indiriyor.
  • Eşimin Iphone 5'ine 7.0.3 güncellemesini yaptım. Kesinlikle IOS 6.1.4'ün hızına yetişmiş. Lakin benim için o tema ve ikonlar halen 12 yaşındaki şımarık kız bebelerine göre olduğu için IOS 6 ile devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 23 Ekim 2013; 0:12:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lenomania L kullanıcısına yanıt
    ben iphone 4s kullanıyorum betalarda dahil olmak üzere rastlamadım dediğiniz doğrudur ama hiç rastlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemci54

esimde 4s var 6.1.3 yuklu, bende 5 var iOS 7 yuklu. ikisini hizini karsilastiriyorum 4s uygulamalara daha kolahy giriyor. ios 7 nin soktugum efektleri beni tav ediyor. ben efekt izlemek istemiyorum en azindan kapatmanin yolu olmali. biz 4s e guvenip yukleyemedik bu yuzden. ben hic tavsiye etmem

yav adam düz yapsa bu ne sıkıldım dersiniz biraz heyecan ve biraz animasyon olsun dersin adam animasyon vs yapıyor şimdi yine laf ediyorsunuz yani insan oğluna hiç bir şekilde yaranılmıyor.....
  • iPhone 4 için bi ilerleme varmı ios 7ye geçilirmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pelixangel28

İp 4 yükleniyor .

Görüşlerinizi yazarsanız iyi olur hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Eşimin Iphone 5'ine 7.0.3 güncellemesini yaptım. Kesinlikle IOS 6.1.4'ün hızına yetişmiş. Lakin benim için o tema ve ikonlar halen 12 yaşındaki şımarık kız bebelerine göre olduğu için IOS 6 ile devam ediyorum.

nasil yani iPhone 4S daha mi hizli iPhone 5ten
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

ben iphone 4s kullanıyorum betalarda dahil olmak üzere rastlamadım dediğiniz doğrudur ama hiç rastlamadım

demek ki şanssız kullanıcılardan biriyim :) dediğim gibi inşallah Apple sorunlara kayıtsız kalmaz da olması gerektiği gibi sorunsuz kullanırız cihazları. bir de itunes store'a giriş hatası alıyorum ben burda belirteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lenomania -- 23 Ekim 2013; 0:21:02 >
  • 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.