Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
345.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgileriniz için teşekkürler hocam benimkide 8gb yetmiyor banada ama gerekli müzikler istediğim oyun programlar yüklü şimdilik 64 uygulama yüklü 237 mb yer kalmış :) artık ios7ye gönül rahatlığıyla geçebilirim sanırım. Herkes olumlu yorum yapmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOs 6 ya yakın derecedemi hocam :) halen kararsızımda geçmekte

• İste simdi oldu bu is.

• Bende kalin metin de acik. Yazilarin daha okunakli hale gelmesini sagliyor.
    Avik kapali etiketi de acik. Ne ise yariyor bilmiyorum ama ios7 ipphone4 icin perf. iyilestirmesi ayarlarinda tavsiye ediliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Bende kalin metin de acik. Yazilarin daha okunakli hale gelmesini sagliyor.
    Avik kapali etiketi de acik. Ne ise yariyor bilmiyorum ama ios7 ipphone4 icin perf. iyilestirmesi ayarlarinda tavsiye ediliyor

Eyv saolasin performansa olumlu yonde etki ediyorsa acik kalsin

• S.aleyküm ,

7.0.2 kullaniyorum cihaza sıfırdan temiz 7.0.3 kurmak istiyorum nasil ypaabilrim? tam bilgim yok bu konularda ama
    temiz kurulum olsun istiiyorum
  • bravo apple iphone 4 güzel hıza ulaşmış
  • IOS 7.0.3 bir harika dostum :)
  • reduce motion yaptıktan sonra , ip4 gözle görülür şekilde hızlandı.
  • Bulunduğum yerde wifi yok. 3g var ne yapmalıyım bilemedim
  • açık kapalı etiketleri ne işe yarıyor bilen varmı? ne için kullanılıyor ve açıkmı kalmalı kapalı mı?
  • 7.0.3 te 5s de parma izinin tepkisi artmış sanki artık şifre ekranı göremiyorum.Eskiden bir an çıkıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 23 Ekim 2013; 19:36:04 >
  • Daeiya kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Daeiya

açık kapalı etiketleri ne işe yarıyor bilen varmı? ne için kullanılıyor ve açıkmı kalmalı kapalı mı?

Ben de bunu merak ediyorum. Bilen var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pis@gor -- 23 Ekim 2013; 19:54:37 >
  • Gercekten cok begendim iOS 7'yi. Keske daha once gecseydim. Ayarlar-sifirla-tum icerik ve ayarlari sil yapip temizledim. Sonra da iTunes uzerinden direk guncelle deyip 7.0.3'e guncelledim. iOS 7 kurulumunu yaparken de yeni bir iphone yerine icloud yedegini sectim. Dogru mu yapmisim acaba?

Tum sifrelerim, ayarlarim uygulamalarim duruyor.

• ios 7 kullanıyorum,win 8.1 pro ya geçtik,

iphone u bağlayınca laptop normal usb gibi görüyor buraya kadar sorun yok ancak itunes iphone u hiç bir şekilde görmüyor.

Telefonda bu bilgisayara güvenilsinmi uyarsısı veriyer güven diyorum ama sonuç aynı.

Aynı problemi yaşıyan varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: circumciser

ios 7 kullanıyorum,win 8.1 pro ya geçtik,

iphone u bağlayınca laptop normal usb gibi görüyor buraya kadar sorun yok ancak itunes iphone u hiç bir şekilde görmüyor.

Telefonda bu bilgisayara güvenilsinmi uyarsısı veriyer güven diyorum ama sonuç aynı.

Aynı problemi yaşıyan varmı acaba ?

Hocam biri de aynı sorunu yaşamış sonra problemi şömüş şunu yazmış;

After spending another couple of hours trying to resolve this, I came up with, if not a permanent solution, certainly something which worked at least once.

unplug the iPhone
    exit iTunes
    open up the 'Services' list and stop the Apple Mobile Device service
    restart iTunes

If you refresh the Services list you'll probably notice that the Apple Mobile Device has been restarted by iTunes.

Now plug in the iPhone and it now recognises the iPhone.

Dene bakalım belki olur.

• iphone 4 kullanıyorum gözle görülür bir fark yarattı açıkçası tabi hareketi azalt seçeneğini kullanırsak.

Ha bir de hareketi azalt deyince animasyon efekti yok olmuyor sadece değişik bir hal alıyor ve bence bu animasyon çok ama çook daha iyi eskisine göre. ios7 nin en nefret ettiğim yanlarından biri de bu animasyondu ama artık kurtuldum.

Tüm bunlara nazaran ios6 seni çok özledim
  • Bu sorunlar birtek bende mı var acaba

Facebook messenger da bi twit linki attı arkadasım lınke tıklayınca guncellemeden once direk twitter uygulamasında acardı ama guncellemeden sonra facebook ıcınde acılıyor link ve iphone icn twitter yukle diyor. Google adsense uygulaması hıc acılmıyor kendı kendını kapatıyor ve su an bu yazıları yazarken arada takılıyor sonra tum yazılar bırden cıkıyor. Bu arada direk güncelleme var dedi guncelledım, burada sızn yaptıgınız gibi silme işlemi falan yapmadım

İphone 5s kullanıcısıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerminator -- 23 Ekim 2013; 21:13:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

Sizde de kasmamasi icin gerekli ayarlar boyle mi?

★ ★ ★  İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★

böyle mi yapalım hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pis@gor

quote:

Orijinalden alıntı: Daeiya

açık kapalı etiketleri ne işe yarıyor bilen varmı? ne için kullanılıyor ve açıkmı kalmalı kapalı mı?

Ben de bunu merak ediyorum. Bilen var mı acaba?

Herhangi bir seyi acip kapatma tusuna bastiginiz yerde, ios 6daki gibi 1 ve 0 yaziyor

• 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.