Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
345.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cem650

ota yüklemedi bende itunesten yüklüyorum 1200mb nasıl ama boyut allah büyük bakalım... indiriyor.

1240 mb olan dosya şimdi bitti şuan çıkarıp kuracak olan biteni yazacağım ip5 var bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn
    nasil yani iPhone 4S daha mi hizli iPhone 5ten

Bende de Iphone 5 var. Aynı uygulamaların açılış hızları 7.0.3 ile beraber 6.1.4'e bir hayli yaklaşmış. 4S'ye göre durum nedir bilmiyorum ama arada 0,5-1 saniye civarı bir fark oynuyordur muhtemelen halen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 23 Ekim 2013; 0:29:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihgaucho

iPhone 4 için bi ilerleme varmı ios 7ye geçilirmi ?

Yükleyin hocam çok iyi oldu. Yükledim şuan da nerdeyse 6.1.3 kalitesinde hareketi azalt seçeneğini aktif hale getirip kullanırsanız animasyon efektleri gidicek ama daha da hızlancaktır telefon, şuanlık bi sorun göremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad 2 yeni güncelleme ile açık olan uygulamayı beş parmak ile kapatma yağ gibi olmuş. 7.0.2'de takıla takıla kapanıyordu şimdi ise ios 6'daki kadar rahat.

• quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

quote:

Yükleyin hocam çok iyi oldu. Yükledim şuan da nerdeyse 6.1.3 kalitesinde hareketi azalt seçeneğini aktif hale getirip kullanırsanız animasyon efektleri gidicek ama daha da hızlancaktır telefon, şuanlık bi sorun göremedim

Bu iyi bi haber :) halen tereddütteyim aslında ios 6 dan memnunum ama ios7 de hoşuma gitmiyo değil. Kasma olmuyosa geçilebilir. Teşekkür ediyorum hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

quote:

Bu iyi bi haber :) halen tereddütteyim aslında ios 6 dan memnunum ama ios7 de hoşuma gitmiyo değil. Kasma olmuyosa geçilebilir. Teşekkür ediyorum hocam

Menü geçişleri takılma sorunu falan kalkmış, hocam çok hız aramıyorsan düşünmeden geç derim emin ol pişman olmazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Vialpando

Merhaba bir tanıdığım cihazını sıfırlamak istiyor fakat cihaz itunes şifre istiyor şifreyi unutmuş (malum yaşlı ) Shift+Restore yöntemi ile 7.0.2 tekrar yüklesem bir zararı varmıdır

Etkinleştirme kilidi açıktır. Şifreyi yazmadan kapatamazsınız, cihazı sıfırlayamazsınız.
    DFU moda alıp shift+restore yapabilirsiniz anca fakat o zaman da aktivasyon ekranında kalır.
    O şifreyi bulmaktan başka yolu yok, şifremi unuttum bağlantısını vb. deneyin
  • ne iTunes'tan ne de telefondan güncelleyemiyorum. iphone 4 kullanıyorum itunes'ta hata veriyor telefonda da 7.0.2 güncel diyor :/
  • iOS7 çıktığında isyan edenlerden olmadım çünkü APPLE'ın bu işin peşini bırakmayacağından emindim tüm cihazlarımı güncelledim Mavericks'de downloading... sonuç olarak 7.0.3 ile bu hale geldiyse 7.1 veya 7.x de ne hale gelir siz tahmin edin
  • 7.0.3 harika olmuş
  • http://www.youtube.com/watch?v=Mt7d5u5YKBs harika olmuş valla efektsiz hali vs. artık geçebiliriz ios 7 ye :D
  • umarım 7.1 ile iphone 4 daha da iyi olur gerçi şu an da sıkıntı yok
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    wifi kapatıp 3g üzerinden denetleme yapın o zaman çıkması lazım. ben 4e itunes üzerinden geri yükleme şeklinde kurdum. mutlaka çıkması lazım.
  • Nihayet bir dolu bug güncellemesi var listede. Umarım sorunlar gerçekten giderilmiştir. Şimdi yüklüyorum.
  • cobanmahmut kullanıcısına yanıt
    Geldi şuan hocam, güncelliyorum wifi üzerinden :) Telefon iPhone 4 bakalım kendine gelicek mi :)
  • fatihgaucho kullanıcısına yanıt
    Eskiden çok daha iyi. Takılmalar azalmış,özellikle kilit tuşu ve sayfa geçişlerindeki kasmalardan eser yok. Hareketi azaltı açıp,kontrastı arttırdığınızda farkı daha iyi anlıyorsunuz. Ben memnunum. Yalnız 8gb. Yetöiyor, ios 6 zamanında kullandığım uygulamaların çeyreği bile yüklü değilken, güncelleme esnasında yer yok uyarısı verdi. Not alma(appleın kendi not uygulamasında)da bile ciddi takılmalar mevcuttu,o azalmış. Ana ekran arama ikonunu getirmek için parmağınızı aşağı kaydırdığınızda cihaz çok geç tepki veriyordu, o azalmış. Ama yine de eski arama ekranı gibi akıcı değil. Ufak takılma mevcut. Yeni perf. İyileştirmelerinde bunu giderirler umarım.

Sonuç olarak bu performans güncellemesi cihazı daha kullanılır haşe getirmiş.

New ipadde ise ios 6 performansı alıyorum. Facede takılmıyor mesela. Yukarıda iphone4 için bahsettiğim yavaşlık, new ipadde yok. Bazı uygulamalardan atıyordu,şimdilik problem yok gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 23 Ekim 2013; 2:02:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Geldi şuan hocam, güncelliyorum wifi üzerinden :) Telefon iPhone 4 bakalım kendine gelicek mi :)

Geliyor geliyor
  • Helal olsun apple iphone 4 kendine geldi :)

• APPLE

• Sizde de kasmamasi icin gerekli ayarlar boyle mi?

• 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.