Yüzbaşı
05 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 90 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar, 2007 Model 1.5dCi megane2 dizel aracım var. 100beygir olan privilege modeli. Araç şuanda 140bin km de ve 5w40 castrol edge yağ kullanıyorum fakat bakıma 2.000-1.500 km kalıncı ekranda yağ ekleme uyarısı çıkıyor yani araç yağ yakıyor. Bende yeni yağ araştırmaya başladım fakat işin içinden çıkamaz duruma geldim herkes farklı şeyler söylemiş. Şuanda baktığım yağ mobil1 5w40 süpe 3000 x1 olan yağ. Acaba bu yağ araç ile tam uyumlu mu veya 10w40a geçme zamanı geldi mi? Yoksa castrol edge 5w40 a mı devam edeyim veya 10w40a mı geçiş yapayım? bi kaç kere 10w40 koyduğum zaman sanki aracın sesinde kalınlaşma, gidemiyormuş gibi hissettim onun için 5w40a geri döndüm. Sizde ne yapmalıyım? Ve bahsettiğim mobil 1 yağ nasıldır?
Merhaba
Biraz once a101den bu uydu alicisini aldim ugrasiyorum fakat kanal arama yapamadim. Mavi tusa basin yaziyor basiyorum hic bi sey olmuyor. Bilen var midir

Beykent Üniversitesi 3. sınıf bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Bu aralar Levent 4. Levent mevkinde bir eve çıkma düşüncesindeyim. Hem masrafları bölüşmek hem de daha güzel bir evde oturabilmek adına yanımda 2. arkadaşı arıyorum. Çevre üniversitelerde okuyan özel eve çıkmak isteyen birileri varsa bana ö.m yoluyla ulaşırsa sevinirim
Merhabalar,

Beykent Üniversitesi 3. sınıf bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Bu aralar Levent 4. Levent mevkinde bir eve çıkma düşüncesindeyim. Hem masrafları bölüşmek hem de daha güzel bir evde oturabilmek adına yanımda 2. arkadaşı arıyorum. Çevre üniversitelerde okuyan özel eve çıkmak isteyen birileri varsa bana ö.m yoluyla ulaşırsa sevinirim
Kiz kardesime 2005 model ve ustu, mumkunse cam tavanli dizel c3 bakiyorum. Cok fazla olmamak kaydi ile 2-3 parca boya sorun degildir. Tesekkurler
Merhabalar,

Elimde yaklasik 25 senelik Arcelik marka kaset, cd, radyo, pikap calar bulunmakta. Bunu genellikle evimde kucuk bir amfi olarak kullniyorum fakat son gunlerde evdeki plaklarin dikkatimi cekmesiyle pikapa merak sardim.

Ignesi uzerinde yok, kirilmis veya birisi almis daha onceden, uzun zamandir kullnilmiyordu. Ignelere baktim fakat hansini alacagimi bilemedim, fotograf ekliyorum model olarak nedir bu igne? Adi var midir? Yani alirken ne diye isteyecegim. Tesekkur ederim
 Pikap ignesi hakkinda
Merhabalar,

Bir kaç gündür gerek forumda olsun gerek başka sitelerde olsun monitörü tv olarak kullanma yollarını araştırıyorum. Mönitörüm eski bir 17" philips. Yani sadece VGA çıkışı bulunmakta. Linkte verdiğim uydu alıcısını almayı planlıyorum fakat monitörden görüntü alabileceğime emin değilim. Alacağım cihazda hdmi çıkışı olacak fakat vga to hdmi kablosu ile monitörden görüntü alabilecek miyim ? Kimisi olur demiş kimisi olmaz demiş. Elimde olan tüplü monitörü tv olarak kullanmanın yolu nedir ?http://www.hepsiburada.com/liste/dreambox-dreamini-usb-media-player-full-hd-mini-uydu-alicisi-hdmi-kablo-hediye/productDetails.aspx?productId=evdreamini&categoryId=155057&SKU=EVDREAMINI
Merhaba arkadaşlar

Aslen konuyu nereye açacağım hakkında bir fikrim olmadığı için konuyu buraya açmış bulunuyorum. Sorunum Tüketici Hakları mahkemesinde, kusurlu ürün için aranan şartlar ve özellikler. Yaklaşık 16 ay önce aldığım lenovo y570 marka laptopumu bugün 4. kez servisten almış bulunuyorum. 4 kez servise gitmesi sonucunda toplamda 9 adet parça değişmiş bulunmakta. Müşteri temsicilerini aradığım zaman ise her kafadan farklı bir ses çıkıyor ve hiç biri kesin bir cevap verememekle birlikte değişim yapamayacaklarını söylüyorlar. Hukuki yönden, bu konu hakkında kendi haklarımı arayabileceğim bir durum var mı? Çünkü artık servise gidip gelmekten ben bıkmış durumdayım. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bir yardımcı olursa çok sevineceğim. İstendiği taktirde değişen parçaları, tarihe ve servise girme sıralarına göre yazabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar,

Şuanda elimde mobee marka 13" bir adet netbook bulunmakta bunu ayın 26sı gibi söküp dowload pc olarak tasarlamayı planlıyorum. Bilgisayarın kapağı kırık yani ayakta duramıyor.
Düşüncem, ekran boyutlarında konrtaplaktan kasa yapıp içine anakartı hdd vs yerleştirdikten sonra ön tarafına ekranı monte etmek olucak, yani kısacası büyük bir pad elde etmiş olacağım.

Fikirleri ve görüşleri olan varsa paylaşabilir mi ?
Hakkında
Meslek: Öğrenci
Forum İmzası:
~ Bazen tercih etmek gerekir bilmemeyi bilmeye .
~ Beykent Üniversitesi / Bilgisayar mühendisliği
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
Renault
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Vodafone
ISS
Uydunet
Takım
Fenerbahçe
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.110
İkinci El Bölümü Mesajları: 47
Konularının görüntülenme sayısı: 125.754 (Bu ay: 215)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Overclock, Soğutma ve Modifikasyon
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.