Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
345.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu beta 5 cihazlari iyice yavaslatti eger gm falan bu kadar yavas olursa direk 6.1.4 e dönüp geçmemek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba ben ios6dan direk beta 5 kurdum çok hoşuma gitti fakat rehber ve arama kaydı ekranı aşağı yukarı kaydırırken kasılıyo gibi umarım bu durumu düzeltirler..
  • evet bende de benzer durumlar oldu, örneğin rehber. ayrıca diğer app'lar da ilk açılışlarında biraz yavaşlar.
  • Ben ipad4 e yükledim dün beta 5'i. Cihaz biraz kastırınca felaket ısındı. IOS 6 da olmuyordu böyle birşey halbu ki.

• 4S e yazilim guncellemeden kurdum ,herhangi bir sikintim yok ,beta4 e gore sarj durumunu anlayamadim ama bu bahsedilen sorunlar bende de mevcut degil ,acikcasi 6.1.3 u aramiyorum artik ;)

• Rekor şarj süresi :) uzun süredir böyle mağdur olmamıştım . Sabah 7 den öğlen 1 gibi şarj %8 kaldı.

• iOS 6.1.3'ten direk iOS 7 beta 5'e geçebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

iOS 6.1.3'ten direk iOS 7 beta 5'e geçebilir miyim?

shift + güncelle ile geçebilirsiniz.

• Beta 5'te bildirim merkezinde hava durumunu gostermeyi bulamadim. Nerden yapiyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: axt

Beta 5'te bildirim merkezinde hava durumunu gostermeyi bulamadim. Nerden yapiyoruz?

şu şekilde gösteriyor olması gerek eğer göstermiyorsa bildirim merkezi ayarlarına bir bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 9 Ağustos 2013; 14:29:13 >
  • İlginc bi sekilde klavye sorunum durup dururken duzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Beta 5'te bildirim merkezinde hava durumunu gostermeyi bulamadim. Nerden yapiyoruz?

şu şekilde gösteriyor olması gerek eğer göstermiyorsa bildirim merkezi ayarlarına bir bakın

Bildirim merkezi ayarlarinda hava durumunu goremiyorum. Sanirim iphone 4te yok bu ozellik.

• Location servislerinden hava durumunu acin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mutivanbuuren

Location servislerinden hava durumunu acin.

tesekkurler.

• iPhone 4S Beta 5'te bile ağır çalışıyor ya.Rezillik resmen,başka bişey değil.Beta 1-2-3-4 neyse de 5 bu kardeşim.
  • İphone 4 icin konusuyorum; beta 4 ios 6'dan yavas degildi, son derece stabil ve kullanisli idi. Fakat beta 5 tam bir facia hem cok kararsiz ( bazen normal bazen oldururcesine yavas) hem de sarji daha fazla somuruyor. Umarim sonraki surumler 5 gibi olmaz.

• valla bu yorumları okuduktan sonra beta 5'e geçmekten vazgeçtim direk 6 çıksın öyle güncellerim artık.
  • Beta 5 ota yükledikten sonra app store calışmıyor nedenini bilen varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Bende böyle renkli değil siyah bildirim çubuğu var ip4'ten dolayı mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.