Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
345.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oldboi

6 ile 7 arasında bence aman aman bir fark kalmadı artık.
    Yavaş yavaş stabilizasyon da sağlanıyor. Beta1'den beri ios7 kullanıyorum , sorunlu olmasına rağmen 6'ya dönmek gibi ne bir isteğim oldu ne de beni buna iten zor bir durum

Evet uzun sure ios 7 kullaninca alisiyor insan ve sanki fark yok gbi ama ios 6 ya gecince pufff felaket fark var... Ios 7 de cok gereksiz animasyon yavasliklari var ios 6 da bu olmadigi icin response daha hizli oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otmotvmhndsi

quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

6 ile 7 arasında bence aman aman bir fark kalmadı artık.
    Yavaş yavaş stabilizasyon da sağlanıyor. Beta1'den beri ios7 kullanıyorum , sorunlu olmasına rağmen 6'ya dönmek gibi ne bir isteğim oldu ne de beni buna iten zor bir durum

Evet uzun sure ios 7 kullaninca alisiyor insan ve sanki fark yok gbi ama ios 6 ya gecince pufff felaket fark var... Ios 7 de cok gereksiz animasyon yavasliklari var ios 6 da bu olmadigi icin response daha hizli oluyor

Kesinllikle. ios6 ya gectikten sonra insan ohh diyor. Animasyonlar cok yavas.

• whatsapp voice messagei ios7 ile gonderim iptali basarabilen var mi? sanirim bi sorun var

• Arkadaşlar ilk sayfadaki ios 7 beta 5 linkini kullanarak mega.co.nz den download ettim ama ne ultraiso ile ne de 7zip ile açabiliyorum. İndirme esnasında bir sıkıntı olmuş olabilir mi yoksa dosyanın kendisi mi sorunlu? Her ihtimale karşı yeniden indiriyorum ama bi sorayım dedim..
  • KENSHIN kullanıcısına yanıt
    ultra isonun açması lazım sonunda .dmg yazdığına emin misin ? ipsw mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

ultra isonun açması lazım sonunda .dmg yazdığına emin misin ? ipsw mi

evet.. aynen şöyle: ios_7_beta_5__iphone_4s_Evad3rs.net_11a4449a.dmg
  • Ultraiso ile ne ugrasiyorsunuz ki anlamiyorum.
    7zip bedava indirilir .dmg dosyasi Extract edilir.
    İcinden 2.hfs cikar, 2.hfs dosyasi da Extract edilir ve bingo icinden .ipsw dosyasi cikar.

İyi bayramlar...

• Hocam beta 5 ile şu kulaklık sorunu çözülmüş mü
  • Benim iPad im de beta 3 te takıldı kaldı. yazılımınız güncel diyor, cumartesi gününe kadar da güncelleme şansım yok.
    Ne yapabilirim? Bir de beta 3 ün son kullanma tarihi nedir?
    Cumartesi eve dönünce direkt ios 6.1.3 yükleyeceğim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetX

Ultraiso ile ne ugrasiyorsunuz ki anlamiyorum.
    7zip bedava indirilir .dmg dosyasi Extract edilir.
    İcinden 2.hfs cikar, 2.hfs dosyasi da Extract edilir ve bingo icinden .ipsw dosyasi cikar.

İyi bayramlar...

Sağol. 7zip ile de denedim ama maalesef. Şimdi tekrardan indiriyorum bakalım..
  • Beta 5'e geçtikten sonra açılış inanılmaz yavaşladı sizde böyle bir sorun var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertdnc

Beta 5'e geçtikten sonra açılış inanılmaz yavaşladı sizde böyle bir sorun var mı?

Evet herkeste var bu sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertdnc

Beta 5'e geçtikten sonra açılış inanılmaz yavaşladı sizde böyle bir sorun var mı?

Gidip çay demliyorum açılana kadar.
  • Beta 5 cok kotu olmus, niye oldu anlamadim. Safari 5dk'da bir crash'liyor, alet sapitiyor bazen hard reset atmak zorunda kaliyorum. Multitask Gestures'la uygulamadan cikarken alet sapitiyor. Beta 4 sorunsuzdu. Cihaz iPad 3.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zordion -- 8 Ağustos 2013; 15:15:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meniz kullanıcısına yanıt
    evet çözmüşler
  • Klavye sorununu yasayan kimse var mi benden baska?

• Arkadaşlar Beta 4'ü UDID kayıtsız yükledim. Şimdi Beta 5 OTA'ya gelmiş OTA'dan yüklesem sorun yaşarmıyım ?
  • beta 5'i 4s'e yükledim.. Her bi' şey sorunsuz şekilde çalışıyor. Geçişler ve efektler akıcı. Güzel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENSHIN -- 8 Ağustos 2013; 16:21:12 >
  • Appstore calismiyor beta 5, uygulama guncellemiyor satin alinanlari indirmiyor ?? Cozumu bilen var mi? Kapatip actim duzelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: c_e_m22

Appstore calismiyor beta 5, uygulama guncellemiyor satin alinanlari indirmiyor ?? Cozumu bilen var mi? Kapatip actim duzelmedi

Cozum icin yardim.. Hic bir sekilde uygulama indiremiyorum-guncellleme yapamiyorum

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.