Şimdi Ara

Ios 6 li iphone 5 ve ios 7 li 5s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bende ios 6.1.4 lu iphone 5 var
    Arkadasimdaki ios 7 li 5s le karsilastirdik internet, menu akiciligi v.b abartmiyorum benim cihaz daha seri ve daha stabil sanki yada ben ios 6 ya alistim diyemi bana oyle geliyor varmi kiyaslama yapan benim gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

Arkadaslar bende ios 6.1.4 lu iphone 5 var
    Arkadasimdaki ios 7 li 5s le karsilastirdik internet, menu akiciligi v.b abartmiyorum benim cihaz daha seri ve daha stabil sanki yada ben ios 6 ya alistim diyemi bana oyle geliyor varmi kiyaslama yapan benim gibi

oyle hocam malesef. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende imkanlarım dahilinde bendeki 6.1.3 yüklü 4s ile abimdeki ios 7 li 4s i karşılaştırdım, benimki daha hızlı menu geçişleri olsun klasör açılması olsun ama aradaki fark o kadar az ki hani ios 7 yi beğenen biri için değer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

Arkadaslar bende ios 6.1.4 lu iphone 5 var

ios 6 lı bir ip5 ios 7 li bir ip5s ten daha seri ve akıcı çalışıyor zaten. ios 7 ile performans bütün cihazlarda büyük bir darbe aldı. Sadece bu sebep yüzünden hiçbir cihazı ios 7 ye yükseltmiyorum çünkü benim iphone kullanma sebeplerimin başında stabiliite ve performans geliyor. ios 7 hem bu konularda hem de pil açısından ios 6 nın gerisinde malesef. 2-3 tane kullanmasam da birşey kaybetmeyeceğim özellik için bu saydıklarımdan vazgeçmeyi asla düşünmüyorum. Eğer 7.1 ile bu sıkıntıları çözemezlerse ki artık çözebileceklerini sanmıyorum, ios 8 e kadar böyle kör topal devam edeceklerine inanıyorum.

Sizin yazdığınız konu ile ilgili başka bir konuya eklediğim videoyu buraya da ekliyorum. Aynı hız farkını görebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 32GB iOS 6
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim icin cok ciddi bir fark var. Oldukca guclu bir cihazi ios 7 ne hale getirmis. 5S iOS 6 ile gelseydi eger rakibi olmazdi.

iphone 4 varken sırf güncel kullanabilmek için iphone 5s aldım

Orijinalden alıntı: emir1300

Bence ios 7 de yavaşlatma animssyonu olduğu için öyle gözüküyor ben ip5 de fark ettim animasyonlar yavaşlammış

bana da öyle geldi

5 kullanıyorum ios 7 yükledim telin performansında bi kayıp görmedim hala

Orijinalden alıntı: Drs06

quote:

Bence ios 7 de yavaşlatma animssyonu olduğu için öyle gözüküyor ben ip5 de fark ettim animasyonlar yavaşlammış

bana da öyle geldi

Hocam en basitinden bir Assistive Touch kullanır mısınız ? Ya da ekranı aşağı sürükleyip spotlight aramasını getir misiniz ? Hatta telefon uygulamasına bastığınızda son arayan kişinin vs 0,5-1 sn. geç geldiğini gözlemler misiniz ? iOS 6 da bu takılmaların hiç biri yoktu. cihaz adeta uçuyordu ios 6 ile (iPhone 5 adına konuşuyorum). Evet iOS 7 de iPhone 5 kasmıyor ama iOS 6 daki kadar da yağ gibi akmıyor bu da açık ve net. Buna ister animasyon deyin ister başka bir şey. Ama sonuçta iOS 7 kesinlikle ve kesinlikle iOS 6 kadar performanslı bir sürüm değil. 5S de dahil. Yukarıdaki arkadaşın yorumuna katılıyorum. 5S'de iOS 6 olsaydı uzun ara hız konusunda rakibi olmazdı. Tabi o kadar ekstra özellik ve yenilik adına bence o yavaşlığa değiyor ama şu var: iOS 6 JB'li bir cihaz iOS 7 den hem fazla işlevsel hem daha hızlı hem de şarjı daha az tüketmektedir maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

quote:

Orijinalden alıntı: Drs06

quote:

bana da öyle geldi

Hocam en basitinden bir Assistive Touch kullanır mısınız ? Ya da ekranı aşağı sürükleyip spotlight aramasını getir misiniz ? Hatta telefon uygulamasına bastığınızda son arayan kişinin vs 0,5-1 sn. geç geldiğini gözlemler misiniz ? iOS 6 da bu takılmaların hiç biri yoktu. cihaz adeta uçuyordu ios 6 ile (iPhone 5 adına konuşuyorum). Evet iOS 7 de iPhone 5 kasmıyor ama iOS 6 daki kadar da yağ gibi akmıyor bu da açık ve net. Buna ister animasyon deyin ister başka bir şey. Ama sonuçta iOS 7 kesinlikle ve kesinlikle iOS 6 kadar performanslı bir sürüm değil. 5S de dahil. Yukarıdaki arkadaşın yorumuna katılıyorum. 5S'de iOS 6 olsaydı uzun ara hız konusunda rakibi olmazdı. Tabi o kadar ekstra özellik ve yenilik adına bence o yavaşlığa değiyor ama şu var: iOS 6 JB'li bir cihaz iOS 7 den hem fazla işlevsel hem daha hızlı hem de şarjı daha az tüketmektedir maalesef.

yağ gibi akmamasının sebebi benim şahsi görüşüme göre animasyonlı açılıp kapatılması, bazı insanlar için o durum çok önemli olabilir bende çok sorun değil hani 0.5 sn animasyonla açılıp kapanması eğerki açılıp kapanırken ya da işlem yaparken takılma, kasma v.b gibi bir sorun olsaydı o zaman bende bu durumdan çok rahatsız olurdum

ios 6 ile ios 7 görünüşünüze katılıyorum zaten

• IOS 7 yi yükledikten sonra sadece 3 gün tahammül edebildim ve yok pahasına verdim iphone 5 i.. Galaxy note 3 aldım. ..

Asıl mesele benim için IOS 7'nin performans problemi degil bence mide bulandırıcı olan yeni temasıydı. . Her açtığım ekranda sövdüm adamlara. . O güzelim "skeumorphism" temelli Ios' un içine ancak bu kadar edilebilirdi. Açık renkli wallpaper'lardan ve her türlü açık renkli temadan, ikonlardan vs.. köşe bucak kaçarken, kabus gibi karşıma çıktı. Performans zaten ayrı bir dert.. mis gibi çalışan ipad 3 sürüm sürüm sürünüyor şimdi.. elime alasım bile gelmiyor..

Halen IOS 7 nedeniyle Apple'a olan öfkem bitmedi,çünkü bir sürü apple ürünü kullanıyorum bu kafayla giderlerse onları da mahvedecekler diye korkuyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 15 Kasım 2013; 20:28:46 >

• ios 7 bence iflah olmaz heryerde bir ios 6 izi kalacak bu izleri kaybetmek epey bi zaman alacak
    ip5 cihazımda ios 6 kullanırken batterydoctor ile ram kullanımına baktığımda %50leri geçmezdi
    ios 7 ile baktığımda sebepsiz hiç bir program kullanmadan %70leri görebiliyorum ve bu bence çok ciddi bir stabilite sorunudur

• peki arkadaşlar ios 7 ye bu kadar veryansın ediyoruz ama ilerleyen günlerde yeni bir sürümle bu dediklerimizin tersi gerçekleşirse bakalım bu kadar ön yargılı olabilcek misiniz? Apple şimdiye kadar bir öncekini kolay kolay aratmadı,Gerçi 4S modelini unutamadık ama.İlerleyen sürüm güncellemelerinde her şey istediğimiz giibi olcak eminim buna.Panik yok az daha beklemeye devam...

Orijinalden alıntı: ufuk777

peki ya ios5.1.1 li bir iPhone 4S ??

en hızlısı tartışılmaz hepsini kepaze eder ios 8 li iphone 6 yı bile
  • Evet dostum ios 6 gibi hızlı olmadığı açık fakat hatırlıyorum ios6 ilk çıktığında da oldukça problemler yaşamıştık ve 6.1 çıktığında ohh be demiştik, sonrasında 6.1.3 sürümüyle mükemmelleşti, ios7 ye biraz daha zaman tanıyalım 7.1 majör güncellemesi ve ondan sonra gelecek güncellemelerle ben yine ohh be dedirtecek etkiyi sağlayacağını düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: B-veritas

Evet dostum ios 6 gibi hızlı olmadığı açık fakat hatırlıyorum ios6 ilk çıktığında da oldukça problemler yaşamıştık ve 6.1 çıktığında ohh be demiştik, sonrasında 6.1.3 sürümüyle mükemmelleşti, ios7 ye biraz daha zaman tanıyalım 7.1 majör güncellemesi ve ondan sonra gelecek güncellemelerle ben yine ohh be dedirtecek etkiyi sağlayacağını düşünüyorum.

iphone 3gs den iphone 5 e geçtiğimde telefon uçuyordu. 6.1.2 ile gelip jb yapmıştım ve kullanıyordum. iOS 7 ye geçene dek. ios 6.1.2 öncesini bilmiyorum fakat ios 7.1 de düzeltmezlerse bu durumu çok kötü olacak coğu kullanıcı tekrar iphone almayabilir.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.