Şimdi Ara

Ios 6 li iphone 5 ve ios 7 li 5s (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ios7 geldi benim iphone hayranligim bitti bu zamana kadar asla degistirmeyi dusunmedim iphone kullandim. 7 ye gectim bikac gun kullandim dayanamayip teli sattim galaxy s4 aldim nede olsa artik o bilinen iphone yok.. androite alisamadim hala yeni yeni alisiyorum. Bu forumdan cok bilgi edindim simdide ne var ne yok diye bakiyorum konulara iyikide vazgecmisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktgknk -- 16 Kasım 2013; 0:51:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Everything around you that you call life was made up by people that were no smarter than you.
    And you can change it, you can influence it…"
  • aman nazar değmesin 6'ya tabikide 7'den daha iyi

Orijinalden alıntı: T0L6@

quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

Arkadaslar bende ios 6.1.4 lu iphone 5 var
    Arkadasimdaki ios 7 li 5s le karsilastirdik internet, menu akiciligi v.b abartmiyorum benim cihaz daha seri ve daha stabil sanki yada ben ios 6 ya alistim diyemi bana oyle geliyor varmi kiyaslama yapan benim gibi

ios 6 lı bir ip5 ios 7 li bir ip5s ten daha seri ve akıcı çalışıyor zaten. ios 7 ile performans bütün cihazlarda büyük bir darbe aldı. Sadece bu sebep yüzünden hiçbir cihazı ios 7 ye yükseltmiyorum çünkü benim iphone kullanma sebeplerimin başında stabiliite ve performans geliyor. ios 7 hem bu konularda hem de pil açısından ios 6 nın gerisinde malesef. 2-3 tane kullanmasam da birşey kaybetmeyeceğim özellik için bu saydıklarımdan vazgeçmeyi asla düşünmüyorum. Eğer 7.1 ile bu sıkıntıları çözemezlerse ki artık çözebileceklerini sanmıyorum, ios 8 e kadar böyle kör topal devam edeceklerine inanıyorum.

Sizin yazdığınız konu ile ilgili başka bir konuya eklediğim videoyu buraya da ekliyorum. Aynı hız farkını görebilirsiniz.

iOS 9 yükleyecek misiniz peki

• iPhone 6 alınca zorunlu olarak ios 6'dan vazgeçmek zorunda kaldım zaten

Ios 6 li iphone 5 ve ios 7 li 5s
    4 4s iki katı 4s 5 iki katı 5 5s iki katı 5s 6 %20 6 6s 2 katı

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

Hayır ağırlık yok ama kasma var

Ben şuan ios 8.4.1'li iphone 5 kullanıyorum kasma var derken kafanmı güzel acaba yada 4s le falanmı karıştırdın ? bu arada ios 6'lı bir iphone 5 tartışmasız dünyanın en hızlı telefonudur heralde keşke dönme imkanım olsa ios 8.4'te de çok hızlı ama ios 6 bambaşka
    AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe
  • dostum donmalar oluyor assasive touch acıkken mesajlara gir klavyeyi aç sonra assasive touchtan iki kere orta tusa bas multitasking sekmesini aç kasım kasım kasılıcak cihaz.. he genel olarak tabiiki iyi 4s bile iyi durumda suan ama 6 1 lerle kıyaslayınca ölü oluyor..

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

dostum donmalar oluyor assasive touch acıkken mesajlara gir klavyeyi aç sonra assasive touchtan iki kere orta tusa bas multitasking sekmesini aç kasım kasım kasılıcak cihaz.. he genel olarak tabiiki iyi 4s bile iyi durumda suan ama 6 1 lerle kıyaslayınca ölü oluyor..

Buna benzer bir mesajını önceden hatırlıyorum hatta sana video çekip atıcaktım bende dediğini yaptıktan sonra gram kasma olmadığına dair ama tel bulamamıştım çekip atmak için, şimdi yine denedim dediğin şekilde bende bir sorun yok bence senin cihazda bi problem var ne zamandır iphone 5 kullanıyorum daha kastığını görmedim hiç ios 8.4.1 yüklü
    AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe
  • OttomanEmpire86 kullanıcısına yanıt
    ne kastetdiğimi anladın sen akıllı arkadaşa benziyorsun ama dediğim gibi öyle bir kasma durumu yok. ha ios 6 dersen, bu gün piyasadaki en hızlı ve kaliteli cihazda bile o hız yok orayı tartışmam. ama i5 te ios8 sorunsuz çalışıyor.

ben 5s kullanıyorum suan o bile tatmin etmiyor 64 bit bilmemn e felan işte abimde 6 var hep kullanıyorum oda aynı. iphone 5im varken ios 6dayken yani acayip bişeydi stabilite konusunda iphoneye o damgayı vuran cihazdır o..
  • su jb vs gelsin i5 mi derhal ios6 yapip bidaha da el surmuyorum ins

LG 42LW4500 3D LED # PS3 # Playvision DTS/DD dekoder - Playvision 5.1 Kulaklık - Jabra Bluetooth Kulaklık - Edifier M3500 5.1 - Edifier X600 2.1 # Killzone 3 Metal Kutu - Killzone 2 - Uncharted 3 - God Of War Ascension - Metal Gear Solid 4 Guns of Patriots, Battle Field 3, NFS Most Wanted ... BF4 ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.