Şimdi Ara

İos 6'dan 5.1.1 e dönme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
14.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam ufak bir sorum olacak bu işlerde acemiyim. Cihazım 4s 6.0 a upgrade ettim ama 5.1.1 e geri dönmek istiyorum 5.1.1 den aldığım herhangi bir kayıt yok (shsh). İnternetten iPhone4,1_5.1.1_9B206_Restore dosyasını indirdim 802 mb. cihazı dfu moda alıp shift+restore bastığımda *.ipsw uzantılı dosya seçmemi istiyor fakat indirdiğim klasörde ipsw uzantılı dosya yok. Cihazımı 5.1.1 e nasıl geri alabilirim imkanı varmıdır ? Tşkler

• "iPhone4,1_5.1.1_9B206_Restore" dediğin şey ipsw dosyası değil mi ? Arkadaşlar şu shsh midir nedir nasıl alınıyor ? Şu an 5.1.1 im, 6 ya geçince geri dönebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

"iPhone4,1_5.1.1_9B206_Restore" dediğin şey ipsw dosyası değil mi ? Arkadaşlar şu shsh midir nedir nasıl alınıyor ? Şu an 5.1.1 im, 6 ya geçince geri dönebilirim.
    A5 işlemcili cihazlar için şimdilik geri dönüş yolu yok. A4 işlemcili cihazlar geri dönebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAICO -- 21 Eylül 2012; 12:50:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAICO

A5 işlemcili cihazlar için şimdilik geri dönüş yolu yok. A4 işlemcili cihazlar geri dönebiliyor.

Alıntıları Göster
    iPhone 4 için 5.1.1'e geri döniş mümkünmü bunu nasıl yapacağız, ios6'yı hiç beğenmedim. AppleStore çok kasıyor, duman rengi yeni tema hiç iyi değil, Türkçe klavye dışında bir yenilik yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F4309E9A6

iPhone 4 için 5.1.1'e geri döniş mümkünmü bunu nasıl yapacağız, ios6'yı hiç beğenmedim. AppleStore çok kasıyor, duman rengi yeni tema hiç iyi değil, Türkçe klavye dışında bir yenilik yok

Alıntıları Göster
    ios donanımı düşük telefonları için iosu fazla kasmıyordu iphone 5 çıkınca haliyle sınırları zorladı bununda etkisi 5 öncesi cihazlara oldu ios bundan sonra böyle gider
  • İphone 4s iOS 6 ya geçtim fakat hiç memnun değilim çok ısınıyor ve şarjı çabuk bitiyor dolayısıyla geri dönmenin bir yolu olmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esakar

İphone 4s iOS 6 ya geçtim fakat hiç memnun değilim çok ısınıyor ve şarjı çabuk bitiyor dolayısıyla geri dönmenin bir yolu olmali

cok basit ip4 ise teliniz, dfu moda alıp itunesten shift+restore ile ios 5.1.1 e dönüş yapabilirsiniz. ben dün 6 dan 5.1.1 e düşürdüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigxe

ios donanımı düşük telefonları için iosu fazla kasmıyordu iphone 5 çıkınca haliyle sınırları zorladı bununda etkisi 5 öncesi cihazlara oldu ios bundan sonra böyle gider

iPhone 4S'de sorun yok bende. Sorunlar genel cihazlarda bulunanlar. Hepsinde sorunlu. Yani düzeltilir.
  • quote:

"iPhone4,1_5.1.1_9B206_Restore" dediğin şey ipsw dosyası değil mi ? Arkadaşlar şu shsh midir nedir nasıl alınıyor ? Şu an 5.1.1 im, 6 ya geçince geri dönebilirim.

TinyUmbrella programı ile bilgisayara bağlayarak alacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: NavyCat

quote:

New iPad 4G de geçerli mi bu dedğiniz ?
  • quote:

quote:

quote:

Büyük ihtimal ile evet.

TinyUmbrella now has support for saving 5.1 SHSH for Apple TV 3 and the iPad 3 (all versions). As of now we still cannot restore them but we are working on getting that working from a bunch of angles. I'll let you know more when I do.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Büyük ihtimal ile evet.

TinyUmbrella now has support for saving 5.1 SHSH for Apple TV 3 and the iPad 3 (all versions). As of now we still cannot restore them but we are working on getting that working from a bunch of angles. I'll let you know more when I do.

peki , Teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Büyük ihtimal ile evet.

peki , Teşekkürler

Alıntıları Göster
    iphone 4 sahibi arkadaşlar şurdan ilham alabilirler shsh ile ipsw yi birbirine geçiriyorsunuz itunes tan yüklüyorsunuz özet bu şekilde.5.0.1'E GEÇİŞ İÇİN TIKLA!

• quote:

Orijinalden alıntı: ysf29

iphone 4 sahibi arkadaşlar şurdan ilham alabilirler shsh ile ipsw yi birbirine geçiriyorsunuz itunes tan yüklüyorsunuz özet bu şekilde.5.0.1'E GEÇİŞ İÇİN TIKLA!

Alıntıları Göster
    iPhone 4 cihazı olanlar için yöntem: ios5.1.1'i indiriyorsunuz. Cihazı itunes'a bağlayıp sağ şift ve geri yükle tuşunu tıkladıktan sonra açılan menüden indirdiğiniz 5.1.1'i gösterip aç deyip bekliyorsunuz 5-10 dakika içinde işlem tamam

• 4s olanlar uğraşmasın şimdilik boşa. Dün gece shsh kaydım olmasına rağmen denedim 5.1.1 e dönmeyi, olmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4s icin de donuluyor aylar oncesinde donuluyor diye yeni redsnow cikmisti... Dev team sayfasinda da donulduunu yazdilar

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

4s icin de donuluyor aylar oncesinde donuluyor diye yeni redsnow cikmisti... Dev team sayfasinda da donulduunu yazdilar
    Bu şehir efsanesi çok geziniyor linki yollasanda görsek. dev-teamden musclenerd dönülmez diyor.
  • Hocam forumda donen cok vardi efsane felan diil

• quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

iPhone 4S'de sorun yok bende. Sorunlar genel cihazlarda bulunanlar. Hepsinde sorunlu. Yani düzeltilir.

Hocam şimdi senin 4S App Store da kasmıyor mu?

ben 4 kullanıyorum store da sağa sola geçişlerde hafifi kasılma var.senin 4s de de olması lazım 4s kullanıcılarıda diyordu 4s de çok olmasada kasma var diye ? yani bir ios 5 de ki akıcılık yok store da ? ve çok yükleniyor yazıyor bekletiyor

sizde durum nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This Time -- 23 Eylül 2012; 21:19:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: This Time

quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

Hocam şimdi senin 4S App Store da kasmıyor mu?

ben 4 kullanıyorum store da sağa sola geçişlerde hafifi kasılma var.senin 4s de de olması lazım 4s kullanıcılarıda diyordu 4s de çok olmasada kasma var diye ? yani bir ios 5 de ki akıcılık yok store da ? ve çok yükleniyor yazıyor bekletiyor

sizde durum nedir ?

Ben takılmaya rastlamadım. Ama 5'e göre daha yavaş giriyor. 5 saniye de bağlanıyorsa şimdi 10 saniye de falan anca.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.