Şimdi Ara

İOS 6.1.2 Yayınlandı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
5
Favori
12.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AppStore keşke bende de eski haline dönse :)
  • Dün uyarı verdi hemen çak lan dedim güncelledi,
  • Evasi0n 1.4 için alternatif link varsa alabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Evasi0n 1.4 için alternatif link varsa alabilir miyim ?

http://evasi0n.com/

Box.com güzel çalışıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

quote:

Orijinalden alıntı: netkit

quote:

Orijinalden alıntı: E A

Arkadaşlar bir sorum olucak iphone5 kullanıcısıyım şuan 6.1.1 kullanıyorum ve JB var. Sorum şu ki 6.1.2 ye geçicem fakat bir çok uygulama ve cydia dan kurulumlar mevcut bu verileri kaybetmeden nasıl 6.1.2 ye geçicem ?

xBackup ile cydia programları
    source saver ile cydia source yedekleri.

Hocam IOS sürümü yükseltip sıfır temizlenmiş cihaza (yani restore yapılmadan) jb yaparsak ve bu dediğiniz programları cydia dan indirirsek aldığımız yedeği kurabiliyorlar mı? Yoksa mutlaka restore mi yapmamız gerekecek?

restore yapıp jb yapınca bu programları kurup restore deyince programları ve tweakleri yüklüyor bende akşam 6.1.2 e geçerken tekrar kullanayım en son 4.3.3 de ve 5.1.1 de kullanmıştım inşallah sorun çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Evasi0n 1.4 için alternatif link varsa alabilir miyim ?

http://evasi0n.com/

Box.com güzel çalışıyo

Teşekkür ederim orayı görmemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Dün arkadaşın biri App Store eski haline döndü demişti. Evet bende de şu an App Store eski halinde. Muhtemelen geçici bir durumdur.

İOS 6.1.2 Yayınlandı İOS 6.1.2 Yayınlandı İOS 6.1.2 Yayınlandı İOS 6.1.2 Yayınlandı İOS 6.1.2 Yayınlandı

bende güncelledim ama bu sekılde değil size özel bişey galiba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: E A

Arkadaşlar bir sorum olucak iphone5 kullanıcısıyım şuan 6.1.1 kullanıyorum ve JB var. Sorum şu ki 6.1.2 ye geçicem fakat bir çok uygulama ve cydia dan kurulumlar mevcut bu verileri kaybetmeden nasıl 6.1.2 ye geçicem ?

xBackup ile cydia programları
    source saver ile cydia source yedekleri.

Hocam IOS sürümü yükseltip sıfır temizlenmiş cihaza (yani restore yapılmadan) jb yaparsak ve bu dediğiniz programları cydia dan indirirsek aldığımız yedeği kurabiliyorlar mı? Yoksa mutlaka restore mi yapmamız gerekecek?

restore yapıp jb yapınca bu programları kurup restore deyince programları ve tweakleri yüklüyor bende akşam 6.1.2 e geçerken tekrar kullanayım en son 4.3.3 de ve 5.1.1 de kullanmıştım inşallah sorun çıkmaz.

SourceSaver 'i çalıştıramadım. Şayet çalıştırdıysanız hangi repo'dan indirdiniz?

• herkese merhaba.

iphone 4(s falan değil düz) kullanıpta 5.1.1 den 6.1.2 ye yükselten var mı acaba?
    bir çok kişi şarj olayında iyileşme var yazmış ama genel olarak ip5 kullanıcıları memnun galiba bu yamadan.
    düz ip4 kullananlarda durum nedir?
  • Tweakler'i, bizzat telefon performansını, şarjını, çekim kuvvetini vs kısaca hepsini hesaba katarsak 4s için 5.1.1 hala en iyi sürüm. Var mı aksini düşünen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar jb'yi farklı başlık altında konuşsanız

• Bende ip5 yeni sürümle şarj sorunu halen devam ediyor. Yarın bi restore edim. Cihazı daha ayın 1nde aldm

• pek fark göremedim
  • yazılım güncellemeye geliyorum niye yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodalayn

yazılım güncellemeye geliyorum niye yok ?

jailbreakli mi cihazınız?
  • Pil kullanim suresinde artis saglanmis, %5-6 civarinda yuklenmesini tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: DangerMaster

herkese merhaba.

iphone 4(s falan değil düz) kullanıpta 5.1.1 den 6.1.2 ye yükselten var mı acaba?
    bir çok kişi şarj olayında iyileşme var yazmış ama genel olarak ip5 kullanıcıları memnun galiba bu yamadan.

Arkadaşlar DangerMaster'ında sorduğu gibi:

Ben de iphone 4 kullanıcısıyım, şu anda 5.1.1 jb'li kullanıyorum. Forumlarda okuduğuma göre hızda ve batarya'da çok büyük sorunlar görülüyormuş.. Deniyen arkadaşlar, bu sorunu yeni 6.1.2 ile çözebilmişler mi? Gözlemlerinizi yazar mısınız? Geçmeli miyiz yoksa beklemeli miyiz?
  • Şarj için 1-2 gün daha sabredin arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti
    SourceSaver 'i çalıştıramadım. Şayet çalıştırdıysanız hangi repo'dan indirdiniz?

bigboss reposundan kurdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey.D.Luffy

quote:

Orijinalden alıntı: DangerMaster

herkese merhaba.

Arkadaşlar DangerMaster'ında sorduğu gibi:

Ben de iphone 4 kullanıcısıyım, şu anda 5.1.1 jb'li kullanıyorum. Forumlarda okuduğuma göre hızda ve batarya'da çok büyük sorunlar görülüyormuş.. Deniyen arkadaşlar, bu sorunu yeni 6.1.2 ile çözebilmişler mi? Gözlemlerinizi yazar mısınız? Geçmeli miyiz yoksa beklemeli miyiz?

ayni soruyu bende 4s için soruyorum
    jb li 4s ios 5.1.1 kullaniyorum herhangi bi sorunum yok 6.1.2 gecsem mi ? Degmez mi ?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.