Şimdi Ara

İOS 6.1.2 Yayınlandı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
5
Favori
12.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vapors

Dostlar 6.0.1 JB li iPhone 5 cihazımı sıfırla dedim. 5 DK oldu bar doldu bitti fakat hala yuvarlak dönmeye devam ediyor.Daha önceden bi kaç dkda açııyordu hemen :/ iTunese güncellemeyi indirdim de ne yapmam lazım. Yardımcı olursanız memnun olacağım

Jb li cihaz sıfırlanmaz hocam, takılır kalır. Restore yapıcaksın.
  • Az önce güncelledim.jb yaptım iphone 5 yurtiçi cihaz şarj da sanki biraz iyileştirme var gibi fakat telefonun çekim gücü düştü nedir anlamadım...
  • iOS'un en büyük sıkıntısı OTA güncellemenin sisteme efektif yansımaması. Akşam iTunes ile restore yapıcam tekrar. OTA ile güncelledim şarj konusunda sıkıntı oldu. 2 hafta içinde 3. restore'um olacak. Günahtır yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygarozdemir

quote:

Dostlar 6.0.1 JB li iPhone 5 cihazımı sıfırla dedim. 5 DK oldu bar doldu bitti fakat hala yuvarlak dönmeye devam ediyor.Daha önceden bi kaç dkda açııyordu hemen :/ iTunese güncellemeyi indirdim de ne yapmam lazım. Yardımcı olursanız memnun olacağım

Hocam restore geri yükleme mi oluyor ?
  • quote:

quote:

quote:

Evet. ;)
  • Mesajım Bulunsun.
  • bende 1.11 gb lık 6.1.2 yi 3.nesil ipadime indiriyorum..ardından jb yapıcam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet. ;)

teşekkür ederim hocam tecrübe edinmiş bulundum :) Cihazı iTunes kurtarma moduyla hallettim. Sonra da sıfırladım yine. Şimdilik sorun yok çok şükür

• quote:

Orijinalden alıntı: hristos

quote:

Orijinalden alıntı: lost.shoot

evet indirmeye başladık bakalım şu wifi problemini çözsünler bana yeter.

Bu konuda bi gelişme olmuş mu acaba ?

hocam sanırım bu sefer olay çözülmüş gibi

wifi aç kapa yaptım bi kaç kere ve anında baglandı

modemide aynı sekılde açtım kapattım ondada sıkıntı yok

son olarak cihazı açtım kapattım ve anında bağlandı

benim problemim modemle cihazın birbirini zor görmesiydi (biribirini görmesi 30dk oldugu zamanlar oluyodu en erken 10dk )

suan için o problem çözülmüş ama sarj konusunda 1 kaç gün denemek lazım durum nedir.

• sarj hususunda iyileşmeyi bende gözlemledim. gece yatarken wifi açık bırakıp yattım sabaha kadar 8 saat boyunca wifi açıktı.sarjı hiç inmemiş bile telefonun sabah kalktığımda gene %100 dü
  • Ben dun gece ota ile yapmistim ;) sarj konusunda kesinlikle bir iyilestirme yapilmis sabah 8 de yuzde 90 la aldim suanda yuzde 82 . 2 saat kullanim 5 saat bekleme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netkit

quote:

Orijinalden alıntı: E A

Arkadaşlar bir sorum olucak iphone5 kullanıcısıyım şuan 6.1.1 kullanıyorum ve JB var. Sorum şu ki 6.1.2 ye geçicem fakat bir çok uygulama ve cydia dan kurulumlar mevcut bu verileri kaybetmeden nasıl 6.1.2 ye geçicem ?

xBackup ile cydia programları
    source saver ile cydia source yedekleri.

Hocam IOS sürümü yükseltip sıfır temizlenmiş cihaza (yani restore yapılmadan) jb yaparsak ve bu dediğiniz programları cydia dan indirirsek aldığımız yedeği kurabiliyorlar mı? Yoksa mutlaka restore mi yapmamız gerekecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom77

quote:

Orijinalden alıntı: Créw

Arkadaslar ben cihazi amerikadan aldim , ama cogu sitede goruyorumki ios guncellemelerinde yurtdisindan satin alanlar hemen guncellemesin gibi yazilar donuyor. Sizce ne yapmaliyim?

Cihazınızın unlock olduğundan eminseniz güncelleme yapabilirsiniz. Uyarı emin olmayanlar için. (Cihaz lock ise güncelleme sonrası JB çıkana kadar kullanılamayabilir.)

Unlockmu lockmu nasil anlarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

quote:

Orijinalden alıntı: moral83

6.1.1'den güncelleyelim mi me yapalım

Ben güncelledim bile

Nasıl hacı var mı bir fark ?

• Bir de bu OTA ile güncelledim diyenler var, bilmediğim için soruyorum ota ne anlama geliyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: moral83

Bir de bu OTA ile güncelledim diyenler var, bilmediğim için soruyorum ota ne anlama geliyor ?

Telefon üzerinden yapılan güncellemeye deniyor. Bu şekilde sadece düzeltilen, değiştirilen kısımlar yükleniyor. Örneğin dünkü güncelleme sadece 11 mb idi.

İtunes üzerinden yapsan 1 gb'ı aşkın iosu komple indirmen gerekecekti.

• sunu anladimki iphone un herzaman S olanini alican.

• Var mı herhangi bir problem güncelleyelim mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: netkit

quote:

Orijinalden alıntı: E A

Arkadaşlar bir sorum olucak iphone5 kullanıcısıyım şuan 6.1.1 kullanıyorum ve JB var. Sorum şu ki 6.1.2 ye geçicem fakat bir çok uygulama ve cydia dan kurulumlar mevcut bu verileri kaybetmeden nasıl 6.1.2 ye geçicem ?

xBackup ile cydia programları
    source saver ile cydia source yedekleri.

Aradığım şey bu işte. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

İphone 5 6.1 den gecmeye deger mi? Ona gore jb yedegi alip geceyim. Yok degmez derseniz hiç uğraşmak istemiyorum.

Jb yedegi nedir?her seferinde jb yapip uygulamalari tekrar yuklemeye ugrasmak istemedigim icin usenip yapmiyorum.pratik birseyse isime yarayabilir.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.