Şimdi Ara

İOS 6.1.2 Yayınlandı (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
5
Favori
12.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6.1.3 betasi yayinlanmis haftada bir guncelleme cikar oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frezenius

quote:

Orijinalden alıntı: CCaGDaSS

yayınlanmaz olaydı şarzı sömürüyor :)

aynı şekildemi seninde....

aynen, 5.1.1 de kalsaydım keşke ama bu derece fark edeceğini tahmin edemedim.
  • İphone 5 te şarj sorunu çözülmüş beyler

• 6,1 de öyle şarjı sömürüyor ayrıca wifi ve internete bağlanma hızım çok kötü sanki şebeke problemli gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknomnyak_37

İphone 5 te şarj sorunu çözülmüş beyler

Kullanım süreniz ne kadar ? Bugün 8.30 saat kullanım be 10.30 saat bekleme süresiyle %1 şarjım kalmıştı. Sürekli edge ya da wireless açık ve genelde safari + whatsapp + facebook + twitter kullanımıyla.

• 6.1.3 Beta yayınlanmış sanırım gerçekten... Çok ilginç yerlere geldi artık.

Wi-fi sorunu yokken güncellemelerden sonra sorun başladı.. Sırf sarj için güncelleme yapmıştım.
  • neye göre oluluyor bu sorunlar anlamış değilim.aynı telefon aynı güncellem nasıl bu kadar farkediyor. ıphone 5 te son güncellemeyi yaptım ve sorunsuz herşey.bi önceki güncellemedede sorun yoktu.wifi de çekiyor 3g de sorun yok şarjıda gayet iyi.farklılık neye göre oluyor anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: moral83

quote:

Orijinalden alıntı: teknomnyak_37

İphone 5 te şarj sorunu çözülmüş beyler

Kullanım süreniz ne kadar ? Bugün 8.30 saat kullanım be 10.30 saat bekleme süresiyle %1 şarjım kalmıştı. Sürekli edge ya da wireless açık ve genelde safari + whatsapp + facebook + twitter kullanımıyla.

Hocam şöyle söyleyeyim okula gidip geri dönünce full şarkda bişey yapmasam bile pilin %30 luk kısmı gidiyodu aynı sürede artık pilin % 8-9 u gidiyor mükemmel bence

• 6.1.2 böyle devam ederse ben daha güncellemem kalibre etmeden bile şarj eskisinden iyi

• iphone 5 v6.0.1 kullanıyorum geçmeli miyim sizce şuan bir problemim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Dickinson

iphone 5 v6.0.1 kullanıyorum geçmeli miyim sizce şuan bir problemim yok

Ben d eproblemsiz 6.0.1 kulanıyorudum, kardeşimde de 6.0.2 vardı. İkimiz de geçtik. Şarjda bence çok güzel bir iyileşme yapmışlar. Cihaz 6.0.1 de kapatıp açtığımda rami %39da iken şimdi %34 ile başlıyor. Önceden ram çok çabuk 90 küsürlere ulaşıyor ve temizlemeyle 70-80 lere ancak düşebiliyorken şimdi çok rahat 50-70 arası geziyor. Kardeşime sorduğumda şarjı çok iyi gitmeye başladı dedi. Önceye oranla kendisinin yorumu yaklaşık %20 ye yakın artış var. Ben kendim JB li kullanıyorum ve ben de ilk defa bir güncellemede bir fayda görüyorum şarj konusunda. Bana göre %15 lik bir artış var şarjda. Bizzat denediğim için söylüyorum. iOS 5.1.1 den sonra bence en iOS 6 için en iyi sürüm kesinlikle 6.1.2 olmuş durumda. Bundan sonra kolay kolay güncellemeyi de düşünmüyorum. SHSH ımı alırım. Diğer sürümlerde millet derse çok iyi vs övmeler başlarsa ve JB çıkarsa geçerim. Yoksa iOS 7 stabiliteye kavuşup JB si gelene kadar güncelleme yapmayı düşünmüyorum. O derece memnunum :) Bu arada cihazlarımız iPhone 5...

• quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

quote:

Ben d eproblemsiz 6.0.1 kulanıyorudum, kardeşimde de 6.0.2 vardı. İkimiz de geçtik. Şarjda bence çok güzel bir iyileşme yapmışlar. Cihaz 6.0.1 de kapatıp açtığımda rami %39da iken şimdi %34 ile başlıyor. Önceden ram çok çabuk 90 küsürlere ulaşıyor ve temizlemeyle 70-80 lere ancak düşebiliyorken şimdi çok rahat 50-70 arası geziyor. Kardeşime sorduğumda şarjı çok iyi gitmeye başladı dedi. Önceye oranla kendisinin yorumu yaklaşık %20 ye yakın artış var. Ben kendim JB li kullanıyorum ve ben de ilk defa bir güncellemede bir fayda görüyorum şarj konusunda. Bana göre %15 lik bir artış var şarjda. Bizzat denediğim için söylüyorum. iOS 5.1.1 den sonra bence en iOS 6 için en iyi sürüm kesinlikle 6.1.2 olmuş durumda. Bundan sonra kolay kolay güncellemeyi de düşünmüyorum. SHSH ımı alırım. Diğer sürümlerde millet derse çok iyi vs övmeler başlarsa ve JB çıkarsa geçerim. Yoksa iOS 7 stabiliteye kavuşup JB si gelene kadar güncelleme yapmayı düşünmüyorum. O derece memnunum :) Bu arada cihazlarımız iPhone 5...

tavsiyeniz için teşekkürler
    pcye geçince şarkıları yedekleyip geçerim artık jb li cihaz

• quote:

jailbreak yoksa geçin derim
    jb varsa birkaç gün bekleyin 6.1.3 çıkacak (betası çıktı)
  • Evet az önce birazda son 3 haftada 3 güncelleme çıkmasının verdiği tecrübe ile 6,1,2 ye geçtim
    Cihaz jb li ydi 6,1,1 de bir sıkıntı yoktu pil konusuna gelince açıkçası iphone bir pil canavarı
    5,0 da da böyleydi 6,1,1 dede tabi neyle kıyasladığınıza bağlı
    ben yoğun bir şekilde gps i kullanmayı seviyorum
    Gps de resmen pili emiyor
    kısa süreli kullanımlarda nokia bu konuda en iyi si lakin symbian ın da bir çok - si var
    Android deseniz ben bir türlü sevemedim. işletim sistemi olarak ios ve symbian yakın kararlılıkta çalışıyor nedeni de açık kodlu olmamaları!

Yalnız son 2 yükseltmemde itunes ilkinde güncelleme yapılamadı hatası verip kurtarma moduna geçti geri yüklemeyi çalıştırıp baştan yapınca düzeldi
    Bilmiyorum jb olduğu için böyle yapıyor olabilir.

Ama artık yeter aylarca ios 6 jb beklemişken 2 haftada 3 güncelleme fazla geldi
    Eğer bir sorunla karşılaşmazsam güncelleştirme yapmayacağın
    cydia dan repoları ,tweak leri sıfırdan yüklemek,
    bazı uygulamaların yedekten geri yüklenmesi neticesi çalışmama sorunu tekrar indirip yüklemek vs vs artık sıktı

Ayrıca ilke kez jb yaptıktan sonra ekran ışığı yarı yarıya azaldı. ayarlardan yükseltince düzeldi. Daha önce başıma böyle birşey gelmemişti
    neyse şimdilik bu kadar

• Arkadaşlar 3GS de wifi'a bağlandığımda bar şeklinde değil de -80 / -90 / -75 vs gibi yazıyordu. Bugün 4S aldım 3GS'in yedeklemesini geri yükledim gene aynı şekilde oldu. Neden olabilir bu ?
  • Arkadaşlar 3GS de wifi'a bağlandığımda bar şeklinde değil de -80 / -90 / -75 vs gibi yazıyordu. Bugün 4S aldım 3GS'in yedeklemesini geri yükledim gene aynı şekilde oldu. Neden olabilir bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noname2040

Evet az önce birazda son 3 haftada 3 güncelleme çıkmasının verdiği tecrübe ile 6,1,2 ye geçtim
    Cihaz jb li ydi 6,1,1 de bir sıkıntı yoktu pil konusuna gelince açıkçası iphone bir pil canavarı
    5,0 da da böyleydi 6,1,1 dede tabi neyle kıyasladığınıza bağlı
    ben yoğun bir şekilde gps i kullanmayı seviyorum
    Gps de resmen pili emiyor
    kısa süreli kullanımlarda nokia bu konuda en iyi si lakin symbian ın da bir çok - si var
    Android deseniz ben bir türlü sevemedim. işletim sistemi olarak ios ve symbian yakın kararlılıkta çalışıyor nedeni de açık kodlu olmamaları!

Yalnız son 2 yükseltmemde itunes ilkinde güncelleme yapılamadı hatası verip kurtarma moduna geçti geri yüklemeyi çalıştırıp baştan yapınca düzeldi
    Bilmiyorum jb olduğu için böyle yapıyor olabilir.

Ama artık yeter aylarca ios 6 jb beklemişken 2 haftada 3 güncelleme fazla geldi
    Eğer bir sorunla karşılaşmazsam güncelleştirme yapmayacağın
    cydia dan repoları ,tweak leri sıfırdan yüklemek,
    bazı uygulamaların yedekten geri yüklenmesi neticesi çalışmama sorunu tekrar indirip yüklemek vs vs artık sıktı

Ayrıca ilke kez jb yaptıktan sonra ekran ışığı yarı yarıya azaldı. ayarlardan yükseltince düzeldi. Daha önce başıma böyle birşey gelmemişti
    neyse şimdilik bu kadar

geçin iphone'u, herhangi bir akıllı telefonda kullanıldığında şarjın en fazla gideceği şeyleri yaparsanız bu iphone'un pil canavarı olduğu anlamı taşımaz. Gps her telefonda şarjı hızlıca bitirir. Laf...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

quote:

bende iphone 5 kullanıyorum versiyonum 6.0.1 ios 6.1.2 ye geçmemi önerir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Arkadaşlar 3GS de wifi'a bağlandığımda bar şeklinde değil de -80 / -90 / -75 vs gibi yazıyordu. Bugün 4S aldım 3GS'in yedeklemesini geri yükledim gene aynı şekilde oldu. Neden olabilir bu ?

sbsetting veya benzeri programdan olur genelde.

mecburen 6.1.2 ye geçiş yaptı. maili kapatınca şarj normal gidiyor şuanlık 2 saat konuşma 11 saat bekleme %83 de şuan

• Konuyla alakasız olacak ama twitter ve Facebook hesabıma giremiyorum. Abimin ki açık kendi hesabıma girmek istiyorum ama giremiyorum. Ayarlarda hesabımı ekledim. Nasıl olacak bu iş???

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.