Şimdi Ara

İOS 6.1.2 Yayınlandı (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
5
Favori
12.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Del_Piero

Konuyla alakasız olacak ama twitter ve Facebook hesabıma giremiyorum. Abimin ki açık kendi hesabıma girmek istiyorum ama giremiyorum. Ayarlarda hesabımı ekledim. Nasıl olacak bu iş???

??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3g şarjı sömürüyo abbaoo
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulholland dr.

quote:

Orijinalden alıntı: noname2040

Evet az önce birazda son 3 haftada 3 güncelleme çıkmasının verdiği tecrübe ile 6,1,2 ye geçtim
    Cihaz jb li ydi 6,1,1 de bir sıkıntı yoktu pil konusuna gelince açıkçası iphone bir pil canavarı
    5,0 da da böyleydi 6,1,1 dede tabi neyle kıyasladığınıza bağlı
    ben yoğun bir şekilde gps i kullanmayı seviyorum
    Gps de resmen pili emiyor
    kısa süreli kullanımlarda nokia bu konuda en iyi si lakin symbian ın da bir çok - si var
    Android deseniz ben bir türlü sevemedim. işletim sistemi olarak ios ve symbian yakın kararlılıkta çalışıyor nedeni de açık kodlu olmamaları!

Yalnız son 2 yükseltmemde itunes ilkinde güncelleme yapılamadı hatası verip kurtarma moduna geçti geri yüklemeyi çalıştırıp baştan yapınca düzeldi
    Bilmiyorum jb olduğu için böyle yapıyor olabilir.

Ama artık yeter aylarca ios 6 jb beklemişken 2 haftada 3 güncelleme fazla geldi
    Eğer bir sorunla karşılaşmazsam güncelleştirme yapmayacağın
    cydia dan repoları ,tweak leri sıfırdan yüklemek,
    bazı uygulamaların yedekten geri yüklenmesi neticesi çalışmama sorunu tekrar indirip yüklemek vs vs artık sıktı

Ayrıca ilke kez jb yaptıktan sonra ekran ışığı yarı yarıya azaldı. ayarlardan yükseltince düzeldi. Daha önce başıma böyle birşey gelmemişti
    neyse şimdilik bu kadar

geçin iphone'u, herhangi bir akıllı telefonda kullanıldığında şarjın en fazla gideceği şeyleri yaparsanız bu iphone'un pil canavarı olduğu anlamı taşımaz. Gps her telefonda şarjı hızlıca bitirir. Laf...

arkadaş nokia da kullandım, Hala eski teldefonumu eşim kullanıyor, N8, Android de kullandım
    iphone 4s kullanıyorum. gps i en hızlı tüketen telefon iphone ! N8 ile navigasyon açık hiç görüşme yapmadan 7 saat yol gittim.
    iphone 4s ile 4 saat sonra pil bitti. her ikisindede 3g ve mobil veri açık (her iki seyahatimdede sygic in radar noktalarındaki uyarısını denemek için kullandım) bir tarafımızdan uydurmuyoruz deneyimlerimizi paylaşıyoruz, ve başkalarınında deneyimlerini okuyup bilgi sahibi oluyoruz, Eğer akıllı telefonun özelliklerini kullanmayacaksak pil gitmesin diye süs için mi taşıyacağız ?

• arkadaşlar güncelleme sonrası da artık safariyi arka plana atıp başka uygulamaya geçince alttan müziği açamıyorum.safari sekmeler arası da geçince müzik duruyo o zaman home tuşuna basıp alttan müzik açılmıyor.Anca 4 parmak muştitouchla ekranı yukarı itip alttan açabiliyorum.
    eskiden oyun oynarken bile aynı anda müzik dinleyebiliyodum artık olmuyor sebebi nedir?

ayrıca youtube uygulamasında da bu olay olmuyor ne saçma şey bu ya.aynı anda müzik dinleyip başka işle uğraşamayacakmıyız şimdi biz

• Yedekden yüklemiştim ilk 6-7 saat kullanım görüyordum,yeni iphone olarak kurduk 5 saati zor görür oldum yeniden yedekden yüklesem düzelir mi sizce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme sonrası Wireless bağlantısı gidip gidip geliyor. Arkadaşlarda da aynı sorun oldu. Önce sadece benim telefona özel bir durum sanmıştım. Sevineyim mi ? Üzüleyim mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siugur

Güncelleme sonrası Wireless bağlantısı gidip gidip geliyor. Arkadaşlarda da aynı sorun oldu. Önce sadece benim telefona özel bir durum sanmıştım. Sevineyim mi ? Üzüleyim mi ?

Acaba kullanırken mi gidiyor yoksa ekran kapanıp açılınca mı?
    Çünkü pilin ömrünü uzatmak için bir çok telefon modeli wifi açıkken ve eğer telefonu kullanmıyorsanız wifi bağlantısını o anda kullanan program yoksa kapatıyor. 6.1.2 den önce (4s kullanıyorum) telefondaki wifi hiç kapanmıyordu. Ama şimdi ekranı bir süre kapattıktan sonra açtığımda wifi simgesi görünmüyor , açtıktan 1-2 saniye sonra geliyor
  • dün aldığım iphone 4 e hemen yükledim 6.1.2 yi umarım pişman olmam dün akşam 23:00 da şarjdan çıkarttım güncellemeyi kurdum itunesden, 30 dk kadar telefon görüşmesi yaptım şuan itibariyle ( 12:25) şarj %91 nasıl sizce arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaelCorleone. -- 8 Mart 2013; 12:26:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MichaelCorleone.

dün aldığım iphone 4 e hemen yükledim 6.1.2 yi umarım pişman olmam dün akşam 23:00 da şarjdan çıkarttım güncellemeyi kurdum itunesden, 30 dk kadar telefon görüşmesi yaptım şuan itibariyle ( 12:25) şarj %91 nasıl sizce arkadaslar

??

• Ekran parlaklığından kaynaklı bir sorun var sanırım benim gözlemlerim ile bu kanıya vardım her hangi bir yerde bunun açıklaması yapılmış mı karşılaşmadım ancak ekran parlaklığı otomatik konumda ise şarjı resmen emıyor karanlık ortamda sorun yok ancak gündüzleri yada ışıklı bir ortamda ekran parlaklığı maksimum seviyeye çıkıyor bir denesizlik var , bu sorunu fark eden arkadaslar alıntı yaparsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offchu! -- 8 Mart 2013; 20:00:45 >
  • Ios 6 yıl özledik şimdi ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Apple-Apple

Ios 6 yıl özledik şimdi ama

o zamanlar beğenmediğimiz bu güncellemeyi şimdi mum ışığı ile arıyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygarozdemir

quote:

Hocam inanılmaz özlüyor insan tahmin edemezsin winocm denen herifde bir tool çıkaramadı gitti.

• Apple' a change.orgdan sanal imza kampanyasi yapsak acaba etkili olurmu ios 6 icin benxe rahat 50-100 bin toplariZ

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uygarozdemir

quote:

Hocam inanılmaz özlüyor insan tahmin edemezsin winocm denen herifde bir tool çıkaramadı gitti.

Mesajımı gördüm. 1 yıl olmuş hâlâ 6.1.2 kullanıyorum birde Jailbreak var. Daha anlatmasam iyi olacak.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.